Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekem meg pont hogy bejön a breeze .. legalábbis nagyon jó alap.
Amit a tint2-ről írtál azt sajna nem tudom a plazma tálcájával megcsinálni, és e miatt ragaszkodom hozzá.Sajna a KDE is kezd elwindowzosodni. (hű de hesszú szó
) Ezt arra értem, hogy GUI-ból szeretne mindent megcsinálni az ember, de ott a szabadság erősen korlátozva van. Lehet, hogy (biztos) megoldhatóak a dolgok a motorháztető alatt is, de arra meg alig van segítség, mivel mindenki a GUI-t nyomja.Ma nagyon kiakasztott.. Csak pár apróság:
El akartam indítani 2 conky-t induláskor. Hát az beállítások/indítás-leállítás alatt nem igazán lehet 2db ugyanolyan nevet berakni.. vagy ha lehet akkor fél óra bacakodá után sem jöttem rá hogyan..
Jobb gombra rá lehet állítani a menüt (mint az openboxnál), de a menü sorrendjét már nem lehet állítani. A menüszerkesztőben lehet mozgatni az bejegyzéseket, de ezt a rendszer leszarja..
szóval pont azt vették el a júzerektől amit szerintem a linux képvisel.. a szabadságot.
(vagy én vagyok nagyon béna..... ugyanakkor openbox alatt pillanatok alatt meg tudtam oldani a fenti dolgokat)gondoltam akkor kde-openbox-session.. na az a halál.... vagy látszik a háttér, vagy nem. Vagy a kde kerül "előtérbe" (értsd látszik a tálca), vagy az openbox.. (nem látszik a tálca).. stb hülyeségek és anomáliák..
nem beszélve a leállításról.. vagy a Neworkmanager gondolkodik 1.5 percet, vagy valami más.. random.
Az openbox meg kikapcs és kész !úgyhogy most én kérdem: miért sz*patom magam a KDE-vel?

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ezt arra értem, hogy GUI-ból szeretne mindent megcsinálni az ember, de ott a szabadság erősen korlátozva van. Lehet, hogy (biztos) megoldhatóak a dolgok a motorháztető alatt is, de arra meg alig van segítség, mivel mindenki a GUI-t nyomja.