- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feltelepítettem a Fedora Workstationt (az alap zászlóshajó Gnome verzió) újra és immáron kifejezetten ügyeltem rá, hogy csak is kizárólag GTK-n megírt csomagok kerüljenek fel rá. Igen széleskörű csomagválaszték van GTK-ra is megírva, amiből lehet válogatni, érdeklődő fórumozók kedvéért becsatolom ide ezt a szép "kis" listát: [link] Az alap Gnome csomagok is természetesen lefednek szinte majdnem minden igényt: [link]
Lényegében ugyanazt értem el, mint előtte, de most egyetlen különbséget azért véltem felfedezni. Képnézegetőnek Shotwellt használok és korábban fénykép módosítás, majd mentést követően belefutottam egy grafikai bugszerűségbe. A kép nem mentődött el rendesen, többször megkérdezte a Shotwell, hogy akarom-e menteni, majd a kép előnézete is torzítva jelent meg. Ezt nem tudom hová tenni, hogy valami angolosan
package collision
(csomag ütközés?) miatt fordulhatott-e elő, vagy pedig egy alap bug volt, ami azóta javítva lett? Nem tudom, viszont reggel egyelőre ez most elmaradt. Délután még próbálom részletesebben tesztelni.Ami viszont furcsa volt, - de szerintem csak nekem, laikusnak az - hogy telepítést követően az első dnf update behúzott QT5 csomagokat is. Ez gondolom azért lehetett, hogy a szoftverfejlesztéshez szükséges alap csomagokat felrakja a rendszer magának. A Fedorát tudtommal elsősorban programozóknak írták meg, azt követően pedig hétköznapi júzereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest