- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
agy73p #38738 üzenetére
Az már mindenkinek a saját baja...
Pedig ott van az orra előtt a beállításoknál. Viszont az igaz, hogy alapból mindent ON-ra állítani és maxra húzni kicsit "izé", mert ezek nem kellenek feltétlen a rendszer működéshez és a tudatlan átlagfelhasználótól sem várható el, hogy mindennel tisztában legyen.
Tails OS egy Debian alapú disztró, én csak virtuális gépen próbáltam (ezt használta E.S. is...), elég fapados küllemű. Gondolom lehet pendrive-ra is telepíteni, azon is használni és hordozni. Ha én USB 3-as külső vinyóra fel tudtam rakni egymás mellé 3 db Linuxot (Mint, eOS, Ubuntu), akkor nyilván pendrive se lehet akadály.
Aztán, hogy ez mennyire biztonságos és anonim, azt már nem tudom, lehet ezt is időközben betámadta az NSA, mint a hagymás böngészőt...?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest