Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
porker
tag
válasz
RetroJack #102258 üzenetére
Lehet: nem! Összehasonlításképpen nézd a specifikációt: [DisplaySpecifications]
Sajnos azok az idők 2018-al elmúltak: ebben a kategóriában nincs 100-as panel
A fenti listában a Sony már 100-as, de +100k HUF. De még annak a modellnek is vannak gondjai a 100 Hz-vel... -
hozem
csendes tag
válasz
RetroJack #102186 üzenetére
Az 50NANO793NE és 55NANO793NE típusok között vacilálok én is. Míg az 50"-ról elég sokat írnak itt a fórumon (VA panel, Direct LED stb...), addig az 55"-ról semmit se találtam én se. LG honlapja ezeket a különbségeket hozza: 50" tud kép a képben funkciót, valamint felvételt/lejátszást, míg az 55"-os nem. Továbbá a fórumhozzászólások alapján az 50"-os VA paneles, míg állítólag az 55"-os az LG-nél mind IPS paneles.
Ezeket valaki meg tudja erősíteni?
Ha helyesek a fenti információim az 50"-os jobb vételnek tűnik, arról nem beszélve, hogy ~30k-val olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest