- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
Sgt. Chris #111998 üzenetére
Automatikus/adaptív/intelligens fényerő?
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #105150 üzenetére
Válasz:
“Sajnálattal olvasom, hogy a készülékével nem elégedett, amit a képet megnézve maximálisan érthető is. A jelenség sajnos beállítással nem orvosolható. Kérjük a hiba mielőbbi orvoslása érdekében vegye fel telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy az mielőbb elháríthassuk. Bízom benne, hogy a nem túl jó hír ellenére tudtam segíteni és hamarosan újra elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.”
Mivel 1 hetes a tv simán el is tudnék állni a vásárlástól, de nem szeretnék mást (aki legközelebb megveszi) sem szivatni. Inkább végig megyek az ügyintézésen. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #105150 üzenetére
Sajnos nem az zavarja
-
asdf_
veterán
válasz
Sgt. Chris #99015 üzenetére
A 7100 rgbw-s, tehat nem igazi 4k-s panel (na nem, mintha látnánk szerintem) és aszem magic remote sem jár hozzá.
-
válasz
Sgt. Chris #99007 üzenetére
Ez a csati univerzális,rengeteg cuccon van ilyen.
Hogy egyenes csatisat veszel,vagy 90 fokost teljesen mindegy,rád van bízva.Mondjuk a megtörés elkerülése miatt fali konzolon jobb a 90 fokos.
Ha nem jön be,akkor meg 14 napos elállás ott van lehetőségként. -
Tibor691
tag
válasz
Sgt. Chris #96737 üzenetére
Én egy éve ragasztottam a hálószobai 32LB3610 tévére egy 60cm-es meleg fehér LED szalagot. Elég volt egy vízszintes darab, amit a felső részre ragasztottam. Én ezt vettem: 60cm-eshttps://www.aliexpress.com/item/32885324899.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dv7a6r9
És vettem egy ilyen https://www.aliexpress.com/item/32737817170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dt3bdgn USB Y elosztót, így az USB portok száma nem csökkent.
Nálam a TV bekapcsolásakor felkapcsol, kikapcsolás után 2 másodperccel kialszik.
Tökéletesen működik. -
válasz
Sgt. Chris #96739 üzenetére
Lehet én voltam a béna eddig,de nem találtam melyik opcióval lehet áramtalanítani az usb-t kikapcsolásnál,így a led akkor is világított amikor kikapcsoltam a tv-t.
Ezért van nálam kapcsolható usb hubon. -
válasz
Sgt. Chris #96737 üzenetére
Nekem volt már többféle.
Itthon elég borosan mérik az RGB-s verziókat,de lehet kapni szettben.
Pl Mediamarktban van Phenom márkájú távos szett.
Bár nekem nem jött be,sok gomb infra hullámhossza ugyanaz mint a tv táv gombjáé.
Hangerő le,kikapcsolt a led,hangerő fel,bekapcsolt a led,számok váltottak a színek és a villágításmódok közt stb.
Nekem perpill egy sima zöld van a hátulján egy kapcsolható usb hubbal.
Kínából “gombokért” lehet jókat venni.Én banggood-on szoktam ilyeneket vásárolni.
Komplett tvre való szettek is vannak sima egyszínűben és távos rgb-s verzióban is. -
Faterkam
addikt
válasz
Sgt. Chris #95281 üzenetére
Én Dell 6440-es laposon tükröztem, (Win10), a táv kb. 10m. Semmi gond, szakadozás nem volt. (UPC FiberPower 500)
-
junior19
senior tag
válasz
Sgt. Chris #95281 üzenetére
Nálam win10 és 50uk6300 között működik a tükrözés. Igaz, csak olyan 4m a távolság a két eszköz között.
-
Akosman
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #95283 üzenetére
Köszönöm! Azt esetleg nem tudod hány évig kapnak rendszerfrissítést az LG tévék. Kábeltv cam modul miatt érdekelne,mert a szerelők azt mondják,ha nem kap frissítést a tv,előfordulhat,hogy nem találnak meg minden csatornát a modulok amit ki kell kódolniuk.
-
Doki42
őstag
válasz
Sgt. Chris #94922 üzenetére
Elvileg bármi, de a noname cuccokat kerülném.
-
Dwatti
addikt
válasz
Sgt. Chris #92138 üzenetére
LG Smart Share for Pc programot próbáld ki.
-
pjen
félisten
válasz
Sgt. Chris #88804 üzenetére
Antenna boltban,próbálj közösítő szűrőt vagy átkapcsolót venni.Sajnos antennát csak oda Tudsz dugni.A legjobb megoldás a cserélgetés,úgy is újra kell kerestetni a csatornákat.Esetleg a kábel Tv nek box,annak HDMI kimenete van.
-
pjen
félisten
válasz
Sgt. Chris #88782 üzenetére
35 km az elég messze van ,főleg ha nem is laksz dombon.A mindíg Tv oldalán van lefedettségi térkép,ott kéne megnézni mit ajánl.
-
pjen
félisten
válasz
Sgt. Chris #88780 üzenetére
Valamilyen DVB-T antennát is dugtál bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest