- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tündike25 #55126 üzenetére
Hát nem könnyű a választás. Én úgy indultam neki, hogy jó lesz egy 32"-os kb 80ezertől, aztán legyen 3d meg smart 105től, viszont ehhez már csak 10ezer kellett a 42lb650-hez( ezt vettem végül). Csábított a 700v is, de annyiért már meg lett volna a 47lb650 is. Így tovább a csillagos égig. Végül persze az anyagi lehetőségek szabják meg a határt. A 47lb700 (amire vágytam) már 200 körül mozog.
47-50"-os tv-nél már muszáj rászánni a plusz pénzt, mert nagyobb képernyőn jobban kiütnek a gyengeségek. -
törölt tag
válasz
Tündike25 #55108 üzenetére
A sláger a 42LB671V típus, ami most 129 ezertől elérhető [link] , és van hozzá egy második, Magic nevű távirányító, ami megkönnyíti a filmezős, Youtube-os használatot is, és használható a tv akár usb-s billentyűzet+egérrel is. Ezekkel bele lehet tekerni a yt videókba. Nálam wifivel is rendesen működik a tekerés, ha nem a legjobb a wifi rendszer akkor inkább egy lan kábel kell hozzá.
A HDMI-kapcsolattal gép, laptop, vagy egyéb külső lejátszóval mindent visz. -
-
törölt tag
válasz
Tündike25 #55114 üzenetére
Próbáltam informatív lenni. A külső feliratkezelés az teljesen biztos. A hangsáv váltásra vonatkozó állításomat visszavonom ma estig. Kicsit elhamarkodtam, de elméletben nem látom akadályát. Nagyon úgy néz ki, hogy a média megosztó progin múlik, hogy milyen fájltípusok játszhatóak le.
Ami a youtube -t illeti, én nem használom ilyesmire, ehhez nem tudok mit szólni. Azért vettem a smart verziót, mert a smart nélküli 3d-s példány konkrétan drágább lett volna -
törölt tag
válasz
Tündike25 #55108 üzenetére
Üdv!
Nekem lg42lb650v van. Itt eléggé megosztja a közönséget ez a típus. Kétségkívül vannak gyengéi, de aránylag olcsó és sok mindent tud. Mondjuk a netezős tulajdonságai pont nem az erőssége, de digitális tévézéshez és filmezéshez megfelelő. Meg vagyok elégedve vele, az árát megéri. Az lg smart share progit tettem fel a gépre média szervernek. Kezeli a külső feliratokat és hangsávot is enged váltani. Persze más gyártmányhoz más progrira lesz szükség. Persze jó gyors wifi vagy gigabites vezetékes hálózat kell a dlna maradéktalan kihasználásához. Ha végül lg tv mellett döntesz, akkor az lg honlapon megtalálod a progit.
Szerintem gondold át milyen szolgáltatásokra van szükséged és kb mennyit szánsz a vásárlásra! Én is sokáig böngésztem a fórumokat vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest