Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
jopek13 #37183 üzenetére
Szerintem a csatorna szerkesztésre a legtutibb ha van sima táv is akkor pc-n:
Ezt letölt gépre.
Pendrive be a TV-be menü gomb addig nyomni amíg eltűnik a beállítások menü akkor 1105 és OK.
Itt kirakni a csatilistát pendrivra és a fenti programba megszerkeszteni. Ha kész mehet vissza a TV-re.
Így legalább törölni is lehet nem csak átugrásra rakni a csatornákat így pld ha beírok egy 1-est akkor nem jelenik meg a 100 xy on lévők listája mint választható opció...
Ez főleg Sat tunernél jó ahol pld csak a TP-k kézi lekeresése után 100 + felesleges csatorna van és másik 100+ kell rendbe rakni.Nekem ami furcsa volt elsőre, még amikor először megláttam a TV-n lévő távirányítós lehetőségeket, hogy pld a satos csatornáknál alapból is profibb a rendezési lehetőség mint kábelen többek közt lehet kijelölt csoportokat mozgatni míg kábelen nem (digitális mind 2).
De ha már TV-n kell rendezni mert pld. nincs hagyományos táv akkor is érdemes egy usb-s egeret rádugni és azzal nekiülni.
-
törölt tag
válasz
jopek13 #37140 üzenetére
Lehetséges,hogy a frissítés a megoldás,sajnos ebben a témakörben alapvetően láma vagyok,mert csak 1X-2X próbáltam ki a böngészést a TV-n,de egyből ment is a kukába az ötlet a tapasztaltak alapján.Nálam amúgy is szinte csak monitorként funkcionál elsősorban a TV,direktbe van kötve a pc-re egy Yamaha házimozi erőlködőn keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest