- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
bogarfull27 #69614 üzenetére
Annyira ne sajnálkozz, hisz az IPS is inkább itt a mánia (igaz szintén csak néhány embernek
), máshol meg pont az ellenkezőjét állítják. Hogy ez nem monitor, nem abból kell kiindulni. És pont a feketéjét meg a kontrasztját hozzák előnynek az IPS-sel szemben, miközben ott meg max a látószöget. (Nem az én véleményem, engem sosem érdekelt hogy milyen ha szép a képe - meg sem néztem a sajátomat, annyira hidegen hagy ez a mánia.
)
(#69613) MrBazsi:
Na pont ezt mondtam pár hsz-szel lejjeb, hogy rohadtul nem érdekli ilyesmi a népet. Elég nekik ami van, és még örülni is tudnak neki (ha hiszitek, ha nem, rengeteg embert ismerek akinek van akármilyen LCD-je, többeknek LG-je, de egyet sem ismerek személyesen aki jelen lenne itt ebben a topikban, vagy akár a többi márkaspecifikusban. Sőt, ki merem jelenteni hogy egyik sem tudja mi pl. az emlegetett 4k DLNA-n... ÉS jééé, mégis elégedettek a Samujukkal, LG-jükkel, Sonyjukkal... 1-2 kisebb nagyobb problémától/kényelmi szemponttól eltekintve)Na de mára elég, most már használom a tv-t amire való, megnézek vmi filmet.
-
Janesz1981
tag
válasz
bogarfull27 #69591 üzenetére
ips vagy va? felhősödést tapasztaltál? Feketéje milyen ?
-
Gergosz2
veterán
válasz
bogarfull27 #69588 üzenetére
!!!!!!!!!!!
-
rongylab
tag
válasz
bogarfull27 #69588 üzenetére
Igen, a lan kábel lekapcsolja a wifit, de a eco mód is lekapcsolja ha nincs benne lan kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest