Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*H*
aktív tag
-
*H*
aktív tag
válasz
huncutka1029 #46638 üzenetére
3D Ready megjelölés létezik, talán 2010 óta használják.
Ezzel jelölik, hogy a készülék alkalmas a 3D tartalmak megjelenítésére, de pl. nincs hozzá szemüveg (és esetleg transzmitter aktívnál), azt külön kell megvásárolni. -
*H*
aktív tag
válasz
brendonka23 #45906 üzenetére
Én már eddig is ezt használtam. OTA frissítéssel már felajánlotta Engineer módra állítva a szerviz menüben.
Ha online nem ajánlja fel a frissítést egyszerűbb, ha letöltöd az LG oldaláról és USB-n frissítesz. A magyar oldalon még nem tették ki, de azon kívül szinte bárhonnan töltheted (Pl. 04.32.20 vagy 04.32.20). -
*H*
aktív tag
Üdv,
LB6xx-8xx szériához tölthető a 04.32.20 FW. Az LG magyar oldalán még nincs frissítve, de másik országot választva már elérhető.
-
*H*
aktív tag
válasz
bprubin #45678 üzenetére
A legegyszerűbben LG Adjust Remocon távirányítóval. Ha ez nincs, akkor egy megfelelő univerzális távirányítóval felprogramozásával is elérhető. Illetve IR hack is van (pl. egy MP3 lejátszó fülhallgató kimenetére csatlakoztatott IR LED + a megfelelő mp3/wav fáj lejátszása.)
-
*H*
aktív tag
válasz
brendonka23 #45656 üzenetére
LG szerver oldali hiba volt, már működik. Készülj fel, hogy ilyen előfordulhat.
Mostanság többször volt ilyen.
-
*H*
aktív tag
válasz
brendonka23 #45612 üzenetére
Biztos, hogy a magic távval csinálja, ugyanis azzal működik az a játék.
-
*H*
aktív tag
válasz
beneszilo #45608 üzenetére
Én is WiFi-n (5GHz) keresztül DLNA-n nézem a filmeket. HDD-ről közvetlenül nem is próbáltam, de valószínűleg ott is ez lenne. Egy Toshiba HDD-t csak felvételre/time shift-re használok (LB650).
A hangon kívül a feliratokat is rosszul kezeli néha. Nem lehet váltani/kikapcsolni. Szürke a sub gomb. Itt annyit lehet tenni, hogy a film elindítása után egyből gyorsan meg kell nyitni a menüt és nyomkodni kell a sub gombot, akkor beadja a felirat menüt és kikapcsolható/beállítható. Ha elindult a film, akkor már nem engedi. -
*H*
aktív tag
válasz
beneszilo #45605 üzenetére
Üdv,
Úgy nézem több hangsáv esetében az elsőt játssza le automatikusan és valóban nem enged váltani másikra. Azt tudod csinálni, hogy pl. a MKVToolNix programmal megnyitod és a hangsávok sorrendjét megváltoztatod. Első helyre teszed a magyart. Pár perc alatt végez vele.
-
*H*
aktív tag
válasz
LucasGrant #45456 üzenetére
Láttam. Sőt, nem csak boltban kiállítva. De, ha nem szentírás, hogy a gyártó leírásában, illetve az ügyfélszolgálatuk szerint is IPS paneles, akkor mit kell annak venni? Azt, hogy te láttad és azt mondod, hogy nem az?
-
*H*
aktív tag
válasz
LucasGrant #45448 üzenetére
Érdekes, mert több helyen is IPS panel van írva az LB650V szériánál.
Pl. itt is:
[LG-70LB650V] -
*H*
aktív tag
-
*H*
aktív tag
válasz
Andris_2 #45272 üzenetére
Üdv,
A Photo Editorban a kép(ek) felett jobb oldalon kuka - képe(ke)t kiválaszt - törlés.
Más.
Valaki kérdezte, hogy lehet leválasztani a külső HDD-t. Nem kell kikapcsolni a tv-t előtte. Bemenetek - összes bemenet - eszköz kiválaszt - leválasztás.
A béta FW-kel kapcsolatban az utoljára itt említett 04.34.23 tajvani kiadás. Ebben a régióban a 04.32.20 a jelenleg elérhető legújabb. A szerviz menüben az NSU Mode-ot átkapcsolva User-ről Engineer-re fel is ajánlja a frissítést online.
Érdekesség, hogy a szerviz menüben bekapcsolható a Local Dimming LB650V esetében. A beállításokban viszont nem jelenik meg. Az a lehetőség nem állítható, hogy legyen Local Dimming menü.
-
*H*
aktív tag
válasz
D.Dani #45183 üzenetére
Üdv,
Nekem egy Toshiba 500GB-os USB3-as HDD (5V/1A) minden gond nélkül működik. Szintén LB650V.
Egy kérdésem is lenne, ha már ugyanaz a típus. Nem tudom használsz-e scart csatlakozót? Én ha csatlakoztatom a tv-hez, és a bemenetet AV1-re állítom, zúg/sistereg a tv hangszórója. A másik végén még nincs készülék csatlakoztatva. Ha már van, akkor is egészen addig amíg nem kapcsolom be az eszközt. Akkor elhallgat és tiszta a hang. Illetve, ha másik bemenetre váltok vagy a menüben lépkedek, akkor is elnémul.
-
*H*
aktív tag
Üdv!
Adott egy pár napos LB650V. A kérdésem az lenne, hogy normális jelenség-e a SCART kábel csatlakoztatásakor jelentkező sistergés a TV hangszórójából? Már a TV oldali csatlakozáskor (tehát a másik oldalon még nincs rajta az eszköz) hallható és nem is szűnik meg akkor sem, ha már mindkét oldal csatlakoztatott. Amikor viszont kap jelet (egy kábeltévés beltéri egység van rajta amin csak SCART van) akkor megszűnik a sistergés és tiszta a hang.
-
*H*
aktív tag
Üdv!
Megköszönném, ha valakinek van egy LG 47LW579S készüléke és megnézné nekem a szerviz menüjében a White Balance értékeit. Warm/Medium/Cool oszlopokat. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest