Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klevi1967
tag
válasz
klevi1967
üzenetére
Sikerült beindítanom a DVR-t, egy hang file-val. Laptop hangszóró kimenetére tettem egy infra ledet (átlátszó, régi távkapcsolóból szedtem ki), teljes hangerő (mixer+főhangerő) mellett egyből vette, majd csak a 0413-at kellett beírnom, menü3-ban a DVR-nél a nullát átírtam 1-re. Csak a hang file-t nem tudom hogyan csatoljam ide, akinek kell, megküldöm.

-
v!ct0y
veterán
válasz
rehotom
üzenetére
Hali!
"Sajnos az új funkciók a médialejátszó alapvető képességeit nem bővítették ki, így az a DTS hangsávok kezelésére illetve a 4.1-es szintnél magasabb beállítással tömörített H.264 kódolású videók kezelésére nem alkalmas – univerzális lejátszóként tehát a beépített szoftver nem lesz használható. "Ez az lW5500 ra volt de gondolom ugyanaz teljesen a két típus.
Én holnap akartam venni egy ilyet....
-
G.Gaben
csendes tag
Hali!
Nem tudja valaki,hogy 3D iso filet hogyan tudnák lejátszani egy Asus Hdp-r1-en? -
PLaci58
addikt
(42LV4500)
Este HDD-ről megnéztem a Pirate 4. részét. mkv, 1080p.
Néha akadozott. Lusta voltam visszatekerni, hogy fájl hiba-e. Eddig nem tapasztaltam se HDD-ről, sem pendrive-ról ilyen akadozásokat. Külső tápot használok a HDD-hez.
A kérdésem annyi lenne, hogy külső táp nélkül, ha sokat eszik a vinyó, tönkre mehet a TV USB csatlakozója, vagy van benne valami védelem? -
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Ma feladtam az elektrolimitre várakozást és elmentem az ED-be megvettem a 42LW5590-et

Próbálgatom miket játszik le és azt látom, hogy az .mkv fájlokkal nem boldogul. Elkezdi lejátszani, majd 1mp után kiírja, hogy érvénytelen fájl. Van ötletetek?
-
Terrorista
senior tag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Ez a 3D-n kívül miben jobb még? A panel jobb az LV5500-asénál?
Igaz nem írtam, de a 3D-t nem tartom fontosnak, sőt... Viszont akkor gyorsan leírom mire kéne leginkább.
-PS3
-HD mozi (gépről)
-DigihezNéztem most egy videót az LV5500-ról és a net-es dolgok tetszetősek, na meg a magic wand remote..

-
Bélaaaa
őstag
válasz
Terrorista
üzenetére
42LW5500 inkább, ha van rá keret.
-
Terrorista
senior tag
Ti melyiket választanátok?
LG 42LK530 vagy 42LV5500. Esetleg tudtok valami más alternatívát?
-
TomDog
tag
Ha valakinek gondja lenne a tv média lejátszóval, szeretne egyszerűen torrentet tölteni,hálózaton keresztül filmet nézniBluePanther Syvio-200A eladó
-
doriath
tag
válasz
csak1ember
üzenetére
Bemész az €nics-ba és azt mondod hogy van 230 kilód az 579S-re. Oda adják, mert az a minimál áruk. (Gondolom 42-esre gondoltál, mert azt nem írtad)
-
kola99
tag
válasz
csak1ember
üzenetére
A 9-es 90-es végű modellek PL :
LG-nél 5590 , 579 , 659
Samsungnál 65** / XZG végződésű / 7090 ,8090
Toshiba RL838 ,TL 838 , TL868
nem csak a PVR /felvétel tv adás/
funkcióban különböznek , hanem a HBB TV is fogható rajtuk ! -
klevi1967
tag
Van Valakinek Veszprém-Várpalota környékén univerzális távirányítója LW-készülékhez programozásra (szerviz menühöz)? Nem kérném el, csak vinném az enyémet egy tanításra.
-
GEO001
aktív tag
válasz
csak1ember
üzenetére
Azt hogy a további 3 év garancia mennyit ér, csak Te tudod magadnak igazolni, eldönteni.
Én személy szerint azt a 20-30k -t biztos ráfordítanám. Esetleg nézz be az Eur...cs -ba, ott lehet még kedvezőbb ajánlatot is kaphatsz.
Ps: Amúgy meg boldog szülinapot és sikert a leendő Tv- hez.
-
BloodRay
veterán
válasz
tigipuf
üzenetére
Ebben a topikban szerintem nyugodtan lehet kérdezni, ha tudnak segítenek a tagok.
(#2378) csak1ember -> Valóban ennyi a két modell között a különbség, illetve ugye annyi, hogy az 579S amit néztél hivatalos magyarországi készülék, a másik meg szürkeimporttos. Én a jobb garancia miatt fizetnék egy kis pluszt. Kérdés ez neked megér-e ennyit?
-
csak1ember
csendes tag
Sziasztok !
Azon agyalog már egy ideje, hogy van-e értelme az LW570s modell helyett, inkább az LW579s-t választani. Ahogy néztem laikus szemmel, a különbség mindössze a 579s-nél a PVR megléte.
Az LW570S ára kb 230ezer ,de kaptam ma egy webshop-os ajánlatot 2év garival ,7 szemcsivel, 217ezer-ért!
Az LW579S-es ára kb 250ezer 5-év garival (edigital)
Mi tévő legyek, lassan itt a szülinapom és döntenem kellene.....
-
Attas
aktív tag
válasz
Karavik
üzenetére
Azért már most is vannak a piacon 1.4 HDMI-s lejátszok, igaz elég drágák. Ami elérhető nekem az kb Western Digital TV Live HUB Media Player 1TB de nézegettem a Egreat EG-S900 3D WIFI + Dual OS is csak az naon sokba kerül. De ha itt tapasztalatok alapján azt írnák hogy bőben elég egy olcsóbb is..akkor lehet megelégednék valami olcsóbbal is..
-
Karavik
veterán
Szerintem a kulcs az, hogy olyan médialejátszót kell választani, ami rendelkezik HDMI 1.4 kimenettel a 3D tartalmak megfelelő megjelenítése érdekében. Az ilyen médialejátszó viszont elég ritka. Ezért én úgy döntöttem, hogy megvárom az Asus BDS-700-at. Ez szó szerint full extrás lesz minden tekintetben...
-
Attas
aktív tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa vagyok 1 hónapja már egy LG 42LW5500 3D cinema tv-nek. A DLNA kezdeti problémám is firmware-val megoldották. Naon meg vagyok elégedve. A DTS hang lejátszása hiányzik. Egy media lejátszóra akarok beruházni, de ha már veszek, akkor olyat akarok ami lejátsza a Full side-by-side illetve a Half side-by-side 3D mkv fájlokat. Ha erről van tapasztalat azt nagyon megköszönném. Amit kinéztem az ez Western Digital TV Live HUB Media Player 1TB médialejátszó. Köszönet a válaszokért amik jöhetnek privibe is.

-
huncutka1029
addikt
Hali,
én kaptam egyet ajcsiba a TV-hez a webáruháztól ahol vettem,
kicsit szokni kell, a mozgását, mert ha kiviszed a kurzort a képernyő szélére, és a távirányítót tovább fordítod akkor a vissza irányú mozgásnál mire kigyenesíted a csuklódat, máris a túlsó sarkán jár a kurzor.néhány óra után megszokható, nekem nagyon bejött, tökéletesen dolgozik minden funkcióval, ha leteszed pár másodperc mulva eltűnik a menü és a kurzor, is nem zavar a tv nézésben.
Csak akkor aktiválódik újra, megnyomod valamelyik gombot rajta.Hátránya :
Elfoglal egy értékes USB portot
-
tigipuf
senior tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Köszönöm a válaszod.

Igen valóban rossz napom volt,elnézést ha valakit megbántottam volna,de tényleg számomra már elég nagy beruházás egy ilyen árfekvésű tv,és szerettem volna kapni egy kis támogatást a döntésben.
Ja és előtte már vagy 3 lcd-s topikban is hiába érdeklődtem,és még egyszer KÖSZI
És mivel nem vagyok akkora ökör,hogy ne tudnék egy lcd-t kiválasztani magamtól,a fórumbeli esetleges tanácsra invitáló kérdéseim abból fakadnak,hogy nálam vásárláskor nagyban befolyásol a PH-s tagok véleménye!(pozitív tapasztalataim miatt) -
Kroni1
veterán
A MagicMotion távirányító jól használható cucc? Apósom olyat akar a TV-jéhez! Tud valaki ilyet jó áron esetleg?
-
klevi1967
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Üdv! Használtad a hama (53800) billentyűzetét már? A wifi-stick nekem annyira nem jött be, egy S@msung G@l@xyt II-t hoztam össze vele, de a betűk bevitele ezzel sem könnyű Youtube alatt. A billentyűzettel legalább egyenesen betűt írnék be vele. Esetleg, hol lehet ilyet vásárolni? Néztem, a Hamának van olcsóbb, 2,4gHz-es billentyűzete. Azzal működne?
-
BloodRay
veterán
válasz
tigipuf
üzenetére
Rossz napod volt?

(#2337) Katumoto712 -> Itt csak szubjektív véleményeket olvashatsz majd valószínű.
Egyébként az EX720 szerintem nem egy kategória a Samsunggal és LG-vel árban ha jól emlékszem. A passzív 3D technológia miatt én az LG-t választanám, ha kell a 3D. Ha nem kell akkor meg minek választanál ezek közül ugye...
Egyébként a Sony aktív 3D-je a leggyengébb szerintem.
A Samsung már nem rossz. A korlátozott netes képességgel tud többet az LW4500-nál. Cserébe utóbbi ledvezérelt. -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Volt 1 kis gond az lw 5500-asommal,kaptam 1 cserét,mivel lem volt más lw659s-lett helyette kis ráfizetéssel!
Olyan furának látom a képét,mintha nem bírná követni az eseményeket,és kicsit mosódik! És a bal alsó sarka feltűnően világos! Lehet hogy csak valamit kéne állítanom rajt? -
törölt tag
Újra és újra felmerül bennem egy kérdés ami mostanában foglalkoztat:
a 32LD350-es tv-men gyárilag!!! benne van az a menű (DVB-T-n) hogy szóljon ha kezdődik a műsor (emlékeztető ) és a másik meg a MŰSOR FELVÉTELE. ha erre nyomok nyilván semmi sem történik hisz nincs hova mentse a műsort, de ha a tv-vel formázok mondjuk egy pent akkor működhet ez a funkció, valaki próbáltam már? -
klevi1967
tag
Valaki használta már a Hama Entertainment Wireless-Tastatur 2,4GHz (53800) billentyűzetet a tv-hez? Csak a saját usb-csatolójával működik? Vélemények vannak róla?
-
VateRicsi
aktív tag
Csatlakozom. Teljesen egyértelmű, hogy nem normális ha az ember látását másodpercenként pár tucatszor blokkolja valami. A passzív technológiánál még a szemüvegek is annyira hétköznapiak, hogy előfordult már hogy valakinek sima napszemüveget nyomtam véletlenül a kezébe és nem értette miért nem látja a 3D-t.

-
espat
tag
válasz
Karavik
üzenetére
Én ilyen TV állványt vettem.
Fal nálam szóba sem johetett (bútorzat miatt), viszont alacsony állványt sem akartam. Ez nekem tokéletesen bejon, és látványnak sem rossz így a TV, center hangfal (ami szinte ideális helyre kerulhet ezen az állványon) és a tobbi hozzávaló (sat, erosito, BD, stb...).
Igaz vertikális dontést nagyon nem enged, de alapból sincs messze az ideálistól, és pár alátéttel a Vesa konzolrésznél abszolút megelégedésig korrigálható a dolog. Oldalirányú forgatás meg verhetetlen a gyári talphoz képest (asszony konyha felé fordítja kisujjával konnyedén).
-
espat
tag
"Igen, a half sbs-ek de még itt sem veszem észre, gyönyörű a kép. Viszont a full sbs filmek nem 1920x1080asak, hanem 3840x1080-asak, tehát felezés után is fullHD marad."
...de nem a passzív 3D-nél.
Ott ugyanis hiába választja szét a TV a 3840x1080-at úgy ,hogy a bal oldali 1920x1080-at váltogatja a jobb oldali 1920x1080-al, mivel a bal oldali képet a TV kijelzojének páros soraiban ábrázolja csak ,mikozben ugyanebben az idoben a páratlan sorokban meg a jobb oldali képet. Tehát igazából mintha 1080i-t kapnánk.
Az persze tény, hogy a half SBS-nél a tényleges felosztás valójában csak 960x540p, ill. maś felfogásban 960x1080i-nek is vehetnénk....
Persze a LG-nek végig igaza van ,ha azt állítja, hogy 1080 sor jon le a képernyorol egy adott pillanatban. Csak épp szemenként 540 sor az valójában.... de inkább ez, mint a villogás, fejfájás, szédulés (majdnem) tokéletes 3D kép mellett.
-
Karavik
veterán
válasz
VateRicsi
üzenetére
Nem is állva akarom nézni, csak kísérleteztem a szögekkel. Guggoló helyzetből nézve tűnt el a crosstalk teljesen, ami ugye normál esetben alacsonyabb, mint az ülő pozíció. A kérdésem csak arra irányult, hogy standard (alacsony) TV állványra helyezett TV-vel, fotelben ülve is tapasztalható-e crosstalk 3D műsornál vagy sem, mert nem szeretném falra tenni a TV-t ez miatt. A képátló 47" lesz.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
Katumoto712
üzenetére
A felbontás az egyik irányból tényleg feleződik, de mivel térhatású a kép és teljesen máshogy néz ki egy film, egyáltalán nem lehet észrevenni. A Shrek 3D egyszerűen gyönyörű, inkább a színekre és a térhatásra koncentrál a néző. Amúgy meg egy 12 GB-os mkv felezett felbontással is nagyságrenddel jobb, mint egy 700 MB-os avi. Az aktív tévék annyira rosszak a szemnek, hogy csakis passzívban érdemes gondolkodni.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
Karavik
üzenetére
Szia!
Nekem egy alacsony állványon van és mindenhonnan tökéletes a képe. Sőt, ha közel állok hozzá akkor ugye felülről nézem, de akkor sem láttam hibát. Mondjuk egy 3D-s filmet nem is a tévé előtt állva nézi az ember, hanem valahová leülve, akkor meg már szemmagasságban lesz.
-
Kroni1
veterán
válasz
Katumoto712
üzenetére
Igen, a half sbs-ek de még itt sem veszem észre, gyönyörű a kép. Viszont a full sbs filmek nem 1920x1080asak, hanem 3840x1080-asak, tehát felezés után is fullHD marad. Csak jobban terheli a lejátszót, ugyhogy megfelelő hardver kell alája...
-
Karavik
veterán
Sziasztok,
nekem is nagyon bejön a passzív 3D, sokat próbálgattam boltokban a kiállított típusokat (így vásárlás előtt), viszont ami aggasztó, hogy vertikális nézési szögre nagyon érzékeny. A boltokban általában asztali állványon vannak elhelyezve a TV-k és álló helyzetből nézve erős crosstalk tapasztalható 3D műsorforrásnál. Le kell guggolom ahhoz, hogy élvezhető legyen a 3D képmegjelenítés. Felmerült bennem a kérdés, ha otthon 50-60cm magas állványra helyezve a TV-t (hasonlóképpen, mint a boltokban) egy átlagos magasságú ülőgarnitúráról nézve vajon megfelelő-e a függőleges nézési szög?! Dönteni nem lehet ezeket a TV-ket, csak forgatni, ezért gyanús nekem, hogy falra kell helyezni az optimális nézési szög érdekében. Vélemény, tapasztalat?
-
Kroni1
veterán
válasz
Katumoto712
üzenetére
Szerintem LG! A passzív 3D még vállalható, a többi már nem annyira!
-
klevi1967
tag
válasz
Katumoto712
üzenetére
42LW5500 (úgy emlékszem, hogy jobb, mint a 4500)! szerintem
-
Kroni1
veterán
válasz
Blueman333
üzenetére
Nem a TV-n kell, hanem a PC-n a videokarid driverben! Én AMD 6850-et használok, és most 60Hz-en tökéletes a kép. Viszont ha Trumotiont akarok akkor ugye 50Hz kell tehát USB winyóra teszem a cuccot és a tv médiaplayerének meg imátkozom hogy le tudja játszani, bár eddig nem volt gondja a filmjeimmel!
-
tigipuf
senior tag
válasz
Katumoto712
üzenetére
Hiába kérdezgeted,nem válaszol senki,pedig nagyon osztják az észt sokszor a szakik.
Majd jönnek ilyen meg hasonló dumákkal(esetleg):
"nézd meg neked melyik tetszik,"
"vigyél pendrive-n 20 demot és tesztelgessed (mintha ennek örülnének a boltban)
Ja meg jön a szokásos plazma duma ,ami tényleg igaz,de pl nekem kurvára nincs időm,és tehetségem,sőt kedvem se a beégésre figyelni,így feláldoznám a plazma minőségét az lcd igénytelensége javára.
Ja meg jönnek majd a 800 k-s sőt 1 millás tipusokat tesztelők a fikázásokkal,akik mondjuk nehezen értik meg,hogy minimálbérből egy 42"-os -LG-nek is úgy örül az ember mint majom a farkának.
KB ennyi ennyí olyan tagtól aki azon imádkozik,hogy kapjon hitelre egy 150-200-k-s lcd-t.
-
Bird
addikt
csinálok egy ftp szervert és felrakom....
-
Katumoto712
tag
LG 42LW4500,Sony 40Ex720 vagy Samsung D6100?
Szerintetek? -
huncutka1029
addikt
válasz
graphicman
üzenetére
pedig az nem regis oldal,
torrent ként símán engedi letölteni, csak U-torrent progival próbáld
-
G.Gaben
csendes tag
Hali!
Esetleg nem tudna valaki egy jó oldalt,ahonnan lehetne 3D Bd-t leszedni? -
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A múltkor érdeklődtem ezzel a hibával kapcsolatban:
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-10/05/157508_on09vgd8xdhfgghy_video_call_snapshot_79.pngSzerencsére sikerült megjavítani valami meglazult dolog okozta.
De nem is ez a lényeg,hanem az hogy netboltban/Interhifi/ lett vásárolva a tv 55"le 8500,Miután hétfőn bejelentettem a hibát,szerdán elvitték a tv-t,de kaptunk egy 50" a javítás idejére.Következő hétfőn hívtak,hogy kész ,és kedden már meg is kaptuk.
Úgyhogy:Maximális respect az Interhifi-nek
Az LW980s is ott fogom megvenni ha el tudom adni jó árban ezt
-
Bird
addikt
Sikerült végre megszerezni az LG 2011 3D demonstrációs anyagát mkv-ben.... Azh egyik legjobb demo anyag amit 3D tv-re láttam
Akinek kell szóljon! 
-
Kroni1
veterán
Érdekes dologra figyeltem fel. A TV-n ha a HDMi-n összekötött PC-ről a jelet 60Hz-ről 50Hz-re csökkentem akkor a kép 3D alatt nem tökéletes, szellemképes lesz. Pedig 50Hz-en akartam hagyni, mert a Trumotion csak akkor kapcsolható be, 60Hz-en már inaktív..
-
Kroni1
veterán
Csak a Melinconi Fully 8 univerzális távirányító tudja kikódolni a DVR funkciót az olyan LG TVken amelyiken ez tiltva van?! Nekem van egy Logitech H650-em, és feleslegesen nem vennék mégegyet, de gondolom ez kell hozzá ugye?!
-
klevi1967
tag
válasz
mizutani jun
üzenetére
Merem ajánlani, nekem bevált az LW650s, a youtube szinte tökéletes (így végre SKY1-2-3 műsorokat is nézhettünk), a műholdvevő (nekem Astrára van állítva) gyors. A plazma lágyabb színű (előtte Panánk volt: minősége felülmúlhatatlan), de többet fogyaszt, pláne, ha full hd (90-270watt, lcd-é 40-110watt). A 3d egyelőre passzívan csak lcd-n megy. Xbox színei szinte ugyanazok, mozgási folt nincs már lcd-n sem. Csak az USB mostmár kezd kevés lenni (wifi, hdd, magic remote, DVR...meg még pótba kéne kettő). Üdv!
-
G.Gaben
csendes tag
Hali!
Nem tud valaki infot arról,hogy hól lehetne eladni 3D Blu Ray filmet(eredetit).Olyan hely kellene ahol érdemileg el is lehet adni az ilyen "ritkaságokat".Előre is köszönöm! -
kirkri
addikt
Nekem is csak 7 csavar volt a talp rögzítéséhez. Mit össze kerestem a nyolcadik csavart... Még a gyereket is meggyanúsítottam, hogy elvette, mert ott bóklászott folyamatosan körülöttem.

Ideiglenesen összeraktam 7 csavarral, aztán pár nap elteltével úgyis felkerült a falra.
-
-
mizutani jun
csendes tag
üdv.
próbáljatok meggyőzni,hogy led lcd tv-t vegyek és ne plazmát.
területek amit használnám:tv,filmnézés,ps3 vagy xbox360
előre is köszi.
üdv. -
VateRicsi
aktív tag
A tévés 2D->3D néha tényleg elég gyenge, mert ha hátul elrobog egy vonat, elöl pedig lassan vánszorog egy járókeretes néni, akkor lehet hogy előrébb hozza a vonatot. Ráadásul ha még stimmel is a térhatás, akkor sem olyan mintha egy IMAX. Ettől függetlenül azért jópofa, hogy elvileg a Szomszédokat is lehet 3D-ben nézni, de pár nap alatt szerintem mindenki megunja. Még sokat kell javítani ezen a technológián (ha lehet egyáltalán).
-
-
espat
tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
2D->3D felejtos...... nyomába sem léphet egy natív 3D felvételnek.
Érdekességként lehet vele villogni mások elott (bár ezt nem tenném), gyakorlati értelme nem sok. Egy 2D->3D konverzió soha a budos életben nem fog a TV síkja elé kihozni semmit, mogotte meg kvázi rétegekben "rajzolja ki", néha elég furcsán.....
De mindenképp jó minoségu képnél érdemes kísérletezni, tehát HD adásoknál.
-
8nemesis8
veterán
válasz
VateRicsi
üzenetére
"A médialejátszást már szerencsére sokféleképp meg lehet oldani."
Itt konvertálásra gondolsz?
Néztem, hogy LW széria nagyon szép képe van, de mi van a nem kifejezetten erre a célra készített filmek esetében. Ugye itt a demo DVD nagyon szépen kihozza a 3D-t, de mondjuk sima géppel konvertált vagy tv által 2D->3D, az mennyire nyújt 3D-s élményt? -
VateRicsi
aktív tag
válasz
patyi81
üzenetére
Az lehet hogy a PS3 megszenvedne az mkv-k lejátszásával, de a játékokat is át tudnád konvertálni 3D-be, ami azért elég sokat dob némelyiken. Pc-n egész jól működik a dolog, bár nagyban függ az eredeti grafikától is. A médialejátszást már szerencsére sokféleképp meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mobilizmo