- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
batai15 #5817 üzenetére
Itt van egy másik eljárás, mentés és visszatöltésre.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
batai15 #5818 üzenetére
Ez fura. Akad? Az már baj ha akad. Itt egyik romnak se szabadna akadnia. Ez nem gt540!
Én meg felraktam az optimust és nekem az nem olyan vajsima minta a cloudy. Akadni egyik se akad.Mondjuk ne csodálkozz! Titanium és társai tudnak csuda dolgokat művelni. Én a tiszta telepítés híve vagyok.
De ez magán vélemény, nem kell követni, mert még felkoncolnak itt... -
-
tibbike01
őstag
válasz
batai15 #5743 üzenetére
Annyi a különbség hogy a cloudy a saját kernelét használja, míg a optimus g3-ban gyári g2 kernel van. Valamint egy kicsit jobban belenyúl cloudy a romba. Az optimus tulajdonképpen csak egy gyári rendszer g3 kinézettel.
Amúgy a cloudy g3 marad nekem is mindig a telómon, atomjó. A cm meg testvéreit én már kinőttem
-
-
válasz
batai15 #5618 üzenetére
Ugyan tibbike01 már válaszolt neked, én csak magát a Play-es programot szeretném megmutatni. Pont tegnap volt róla szó amúgy.
[link]De ha úgyis főzött ROM-ot akarsz telepíteni, akkor már TWRP recovery-t is raknod kell fel, ami szintén tud EFS-t menteni.
Ha nagyon biztosra mész, mentesz App-ból is és TWRP-ből is, abból bajod nem lesz. -
tibbike01
őstag
válasz
batai15 #5608 üzenetére
Ha megnézed a cloudy g3 rom oldalát xda-n, láthatod mennyi kis apró módosítás törént ami mind azért történt hogy jobb, stabilabb legyen a rendszer. Párat kiemelve: CloudyKernel (linaro), AdAway host file (reklámmentesség) Odex & Deodex selection, Improved scripts and patches.
Mind ezt úgy, hogy közben megmarad a gyári rendszer pozitív tulajdonságai, ráadásul gyönyörű G3-as kinézettel megspékelve.
-
Danny365
őstag
-
Danny365
őstag
válasz
batai15 #5599 üzenetére
Szerintem rakd fel most. LG backup le tud menteni szinte mindent (a wifit ne mentsd le, mert gondot okozhat), szóval nagyon nem vesztesz el semmit, max a beállításokat, amit kb 10 perc megcsinálni.
Ha kijön a hivatalos 5.0, akkor úgyis eléggé ajánlott lesz egy hard reset... -
válasz
batai15 #5457 üzenetére
Amíg van download módod, addig bármikor telepíthetsz bármilyen(!) kdz-t.
Tehát, ha mondjuk 5.0-án vagy, offline kdz-vel flash-elhetsz akár hivatalos LG 10A szoftvert is.Szerk:
Ja, nem kifejezetten kdz-re gondoltál a hozzászólásod szerint (persze attól még ugyanúgy érvényes, amit írtam), lényeg az, hogy van vissza út.
Akár TWRP-ből is visszatölthetsz egy korábbi backup-ot vagy flash-elhetsz egy nem-lolli ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest