-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardo
tag
válasz
snorbi82 #4598 üzenetére
LAMHOANG-G3-2.2 nekem az első romom ami minden probléma nélkül feltelepült és település után mindent lehúzott minden wifi jelszóm szinkronizálta (köszönhető hogy a legfrissebb gapps van benne). Ma első töltés után egész éjjel 2%-ot merült (96%-ról 94%-ra) úgy hogy minden szinkron és wifi be volt kapcsolva. A rendszer nagyon akadásmentes. A legfrissebb kamera van benne a gyári mellett. Tetszik az IOS-es statusbár is
3.4.102-es cloudy kernellel és minden gyári cucc benne van (lehetne tisztogatni, de engem nem zavar hogy rajta van sok alkalmazás) 1.4GB a zip amúgy. Tehát eddig nekem bevált és ajánlom.
Optimus 1.4 volt előtte fent, de abban volt olyan hiba, hogy a wifi és a mobilnet is szétkapcsolt. Lehet az 1.4.1 ezeket javítja, nem tudom. Ha ebben nem lesz hiba marad fent.
-
renee7
tag
válasz
snorbi82 #2376 üzenetére
Figyi, ha esetleg van multiméter a hatókörödben és valami komolyabb tápegység és tudsz áramfelvételt mérni töltés alatt a jelenlegi állapotban, illetve akkor, amikor megpróbálod bekapcsolni, akkor tudok következtetni. Lehet, hogy zárlatos lett egy kondi, de a power supervisor IC is elszállhatott. Bizonyos Samsungoknál a WIFI IC tönkremenetele okoz pontosan ilyen hibajelenséget. Szóval ezért kéne az áramfelvétel 5 volton.
Szervizben is ez a hibakeresés fő csapásvonala, labortápról a kiszerelt főpanelt megkísérlik bekapcsolni és fagyasztó spray-vel nézik, hol olvad a dér a zárlat következtében és figyelik az áramfelvételt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
snorbi82 #2367 üzenetére
a nagyobbik lányom htc-je egyszer megadta magát.
nem tudtam az istennek sem bekapcsolni, se download, sem recovery mód sem volt, semmire nem reagált.
aztán olvastam valahol, hogy több percig is nyomva kell tartani a power gombot.
kb 1,5-2 perc power gomb nyomás után kapcsolt be, és semmi gond nem volt vele.még annyit megpróbálhatnál, hogy szétszeded (nem túl bonyolult) és az akkumulátort leszeded és vissza, hátha.....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
snorbi82 #2338 üzenetére
En szeretnem a legjobban ha jol mukodne, mert magat a rendszert szeretem.
Sajnos az uj stock alapu fozott romokhoz kepest eszlelhetoek ezek a hibak.
De biztos vagyok benne, hogy javulni fog, mert mar kategoriakkal jobbak az uj verziok, mint a korabbiak.
Egy jo kernelt kellene hozza felkutatni.... -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
snorbi82 #433 üzenetére
En ezt a miui-t tettem fel.
Itt semmi varakozas nincs mar a formattal, raadasul aroma a telepito is.
Picit akadozos, igy visszatertem DM-re.
En a v6-ra leszek kivancsi, elvileg e honap 16-an lesz...de gondolom eloszor csak MI modellekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest