- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoartus
csendes tag
válasz kzolee216 #11772 üzenetére
De highon van 30 fps-ed? Az igazán papás lenne..
Ha meg csak annyi a gondod, h akad, akk a "sampon reklám" néven emlegetett rémet kapcsold ki, 1-2 dolgot vegyél mediumra, vagy a felbontást vedd kisebbre (pl. 1600x900-al v. ha muszáj, menj még lejjebb), maximalizáld az fps-t 30-ra stb.
Nézegesd meg, h az y50-70-en és a hasonló asusokon youtube-on milyen beállításokkal tolták a witcher 3-at.
És utána várom a beszámolót! Még mindig lehet, hogy meggondolom magam. -
amoartus
csendes tag
válasz Don Atosz #11770 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Kifejezetten az SLI verzió érdekelt, a single GPU-s videót már láttam. Elkeserít, hogy SLI-n is mediumon szaggat.. 2 gép között vacilláltam, de ezek után az asus g551jm lesz mégiscsak. Nagyon megtetszett az y510p, de a g551jm-en majdnem full high beállításokkal elmegy stabil 30 fps-el. -
amoartus
csendes tag
Tudom, hogy már kérdezték, de Witcher 3-at senki nem próbálta még ki? Érdekelne a tapasztalat.
-
amoartus
csendes tag
Az lenne a kérdésem - még mielőtt esetleg belefutok valami rosszba -, hogy mostanság milyen a tapasztalat a lenovo szervizről az ideapad szériáknál? Sokaknál olvastam, h beküldték egy y510p-t vagy y50-et és a legjobb esetben is 2 hónap után látták újra a gépet, gyakran egyáltalán nem válaszoltak a szervizesek vagy csak hárítottak.
Szinte csak 2014-es kommenteket találok.. még mindig ilyen ktasztrófális?
Válaszotokat, tapasztalatotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
amoartus
csendes tag
Tudom, hogy nemigazán ideillő kérdés, de azért, ha nem nagy gond megkérdem.
Mivel járnék jobban? 1 y510p-vel vagy 1 Asus G551jm-el? -
amoartus
csendes tag
válasz Hurkaleves #11686 üzenetére
Hálás vagyok a segítségetekért!
Akkor 90%, hogy y510p lesz, és valsz win7-tel (számomra szimpatikusabb) .
Ha még lesz ezzel kapcsolatban kérdésem, akkor remélem még bizalommal fordulhatok hozzátok. -
amoartus
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában fogok venni új laptopot részben játékra max. 300k-s kategóriáig. Többek közt szemet vetettem az y50-70-re és az y510p-re, abból az y50-70-et elvetettem végül (nagy bánatomra), mert az emberek 90%-ának az a tapasztalata, hogy törik. Így valszeg y510p lesz, nem bánom, nekem tetszik ez a nagydarab állat, SLI-vel is valahogy barátok leszünk, de nem tudok dönteni, hogy inkább win7 vagy win8 kerüljön rá. Egyáltalán adnak hozzá win7-es drivereket? Vagy ha win7-et teszek fel, akkor nekem kell levadászni?
A válaszokat előre is köszönöm! (És bár elolvastam egy csomó hozzászólást, ha valaki tud valami olyat mondani, ami miatt BIZTOSAN ne vegyem meg az y510p-t azt szívesen elfogadom, mellesleg a G551jm most nálam a másik alternatíva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest