- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Te szoktál BB72-vel kommunikálni. Esetleg nem kérdeznél rá nála, hogy tervezi-e, hogy a 026S-t is kompatibilizálja többnyelvűre?
Esetleg idő közben nem tesztelted az általad is érdeklődés alá eső AICP 12.1-es romot? Ez tudhat magyarul?
-
paolinho
őstag
154.800,- volt PayPal fizetéssel. Igazság szerint ez is nyomott a latba a döntésnél, hogy inkább attól váljak meg. Ha ütős az akku, és van infra a OP5-n, talán elgondolkodtam volna, bár valójában még így is sokat buktam volna a váltás kapcsán. Véleményem szerint a mi telefonunk szintje simán versenyképes a Oneplus-éval, helyenként jobb is. Szóval nem volt nehéz meggyőznöm magam, hogy ráérek még cserén gondolkodni!
-
paolinho
őstag
Ja, így már értem, akkor bocsesz! Azt én sem tudom, hogy meddig lesz rá OTA, mert ezeddig május 25-én volt egy, és azóta semmi. De nagyjából sajna a BB72-essel is ez a gond. Igaz, ha van egy megbízható, jól működő OS felület, akkor azt nem is biztos, hogy kell macerálni.
-
Biggeszkij
aktív tag
Visszatettem magyarra.
Beállítások - Tartózkodási hely - Google Helyelőzmények - Tevékenységek kezelése
Itt megadhatod a naptár ikonra bökve, hogy melyik nap mozgásait akarod látni.
Egyébként részben rögzített. Amikor hazamentem munkából tegnap, azt felvette. De amikor átmentem anyósomhoz, ezt már újra nem... Ha a GPS megy, akkor nagyon pontosan rögzít. Engedélyezni kell!
-
Biggeszkij
aktív tag
Nem lehet, hogy a problémáidat a Nougat-MM rendszerek közötti vált(ogat)ás okozza?
A Nougat partició kiosztása és kezelése is teljesen más. Vagyis szerintem akkor tudsz pl Titanium mentést hiba nélkül visszatenni, ha MM-on mentetted, amit MM-ra akarsz visszatenni. Persze lehet, hogy nincs igazam...
És talán ugyanez okozza a TWRP-s problémádat is. (Nem véletlenül szükséges más TWRP a Nougathoz.)
-
pilu85
őstag
-
paolinho
őstag
Mondjuk az AnTuTu érték nem tudom mitől függ, de én amikor feltettem a TS-t, elsőre egy viszonylag szar 120e körül teljesített, majd egy kis használatot követően nálam az eddigi legjobb 158159-es értéket dobta, és azóta is, ha ritkán mérek egy-egy értéket vele, mindig 150e felett produkál.
-
paolinho
őstag
Az Xposed felvarázsolásáról azért egy kicsit mesélhetnél részletesebben is, mert talán csak ez az egyetlen gyenge pontja a LineageOS-nak szerintem. Legalább is egyelőre ennyi, amit kritikaként felvetnék ezzel a rendszerrel kapcsolatban. Az infra szerencsére valóban megoldott a romnál. Mondhatni tökéletesen működik a rendszer.
-
Biggeszkij
aktív tag
Mint mondtam, nem állt szándékomban senkit megsérteni (Téged főleg nem) önérzetében. Mindenki arra használja a gépet, amire csak akarja.
Így hát én is azt teszem.
De nekem 2-3 óra még TB mentéssel is, mire minden ugyanolyan beállítással, kinézettel fut, mint az előző romon. Hisz csak a system beállítások részletes visszaírása önmagában vagy fél óra. (App hozzáférések, jogosultságok, stb)
(Játék összesen 3 db logikai van telepítve. De pl a munkahelyemen látok fiatalokat csúcs Galaxy-kkal, Facebook, Twitter, email és ennyi. Ezért kár volt rá annyit költeni...)
-
paolinho
őstag
Sikerült feltennem a LineageOS, de egyelőre próbálom az eddig használt applikációkat is visszapakolni a Titaniummal, ugyanis a korábbi állapotról csak az addigi adatok mentése nélkül megy vissza a korábbi app.
Mindegy, egyelőre tesztelgetem, aztán majd referálok róla. Ha bejön, marad, ha nem, akkor jön vissza a korábbi BB72-féle. -
Biggeszkij
aktív tag
Természetesen ezek nem szükségesek. Az eredményes rendszer-visszaállításhoz a Boot, a System és a Data mentése elegendő. Extrém esetben fordulhat elő, hogy mégis kellene, mint ahogy a TWRP oldalán szerepel. A visszaállításnál én is csak a fenti három tételt szoktam bejelölni.
(Egyébként, ha olvasod, Android 6.0 felett a System mentése helyett pont inkább a "bit-pontos" rendszerkép-mentést ajánlják... Nem könnyű eligazodni. Mindenesetre a System mentésével sem fürödtem még be soha.)
-
workin
senior tag
Ezt javítsd lszives az összefoglalóban:
"Figyelem! Megjelent a GrossoShop által kiadott 5.9.023S frissítés a gyári rom alapján. Letölthető INNEN. Ha a fentebb részletezett BB72 (GrossoShop) 5.9.20S rom van a gépünkön, akkor az új zip fájl telepítése ELŐTT elegendő egy dalvik és cache wipe. Egyéb esetben a Data wipe IS szükséges a fejlesztő szerint."
Nem a Grossoshop által kiadott ROM a 23S, mert az a banda szétment, csak BB72 viszi tovább ezt a vonalat és a 20S marad az utolsó általuk kiadott ROM.
-
Biggeszkij
aktív tag
Egy - számomra legalábbis - súlyos hiba. Nem kap root jogot a Titanium Backup app, így el sem indul. Pedig a SuperSU-ban az Alkalmazások lapfülön ott van a TB, meg a felugró üzenet is megvolt: "A Titanium Backup már engedélyezve..."
Amiket próbáltam:
- TB cache és adatok törlése, a program kényszerített bezárása;
- TB eltávolítása, újratelepítése;
- TWRP-ben dalvik & cache wipe;
- SuperSU eltávolítása, újratelepítéseRoot checker app egyébként azt írja, a telefon rootolt.
Egyik megoldás sem segített... Valakinek van még ötlete?
Valaki, akinek fenn van a TB megtenné, hogy megnézi, Nála elindul-e? Köszi!
-
Biggeszkij
aktív tag
Tényleg jobban merül az akksi sajnos. Nekem egyik kérdésemre válaszolt, a másikra meg nem a BB72. Így nem lehet tudni, hogy most fog-e.
Néha megjelenik valami kínai reklám az értesítő sávon, lehet, hogy ez (is) a ludas a nagyobb fogyasztásban. Végülis az is fut a háttérben valahol...
-
workin
senior tag
-
Biggeszkij
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogy maga a rom ettől nem lesz magyar.
De az talán - nekem pl - már nem is olyan fontos. Amiket használok pl a beállítások menüben azt már üzbégül is megtalálom. Viszont az appokat szeretném magyarnak látni, amit csak lehet. Sajnos, ha egyszer senki nem ír már magyarul tudó romot, nem tudok jobbat. Láttam mit össze szenvedtek Tibcsiék a nyelvi fájlok fordításával, ez sajnos egyáltalán nem egyszerű feladat.
Úgy tudom, hogy a Nougat más partíció kiosztást használ, mint a MM. Így én nem merném Dirty Flash-sel feltenni MM romra akkor sem, ha később official lesz...
-
-
paolinho
őstag
Ennek igazán örülök, mert ez, ha nem is a leglényegesebb szempont, azért mégis fontos lenne nekem. Köszi!
Csak érdeklődés szinten kérdezném, ezt a telót csak ebben az arany, és rózsa alternatívában lehet megvenni mostantájt, vagy a sima "grey" színben is árusítják valahol. Igazából az tetszene.
-
tgabex
újonc
Szia!
Igen tölteni tölt kapcsolódik a pc-hez működik a fajlatvitel csak meg az a probléma hogy nem tudom frissíteni mert nem tudok bejelentkezni a My LeEco -ba nincs accountom mert európában nem enged nincs régió választás vagy annak semmi köze nincs hozza? Manuálisan nem tudom hogy kell annyit sikerült hogy letöltöttem a 18S-t a gépre tovább nem tudom mi a folyamat. Ha segítenél nagyon meg köszönném!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest