- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
workin
senior tag
válasz
Biggeszkij #899 üzenetére
elméletileg Villar kijavította már, legalábbis a tegnapi github -os update -ben ezt látom.
Amúgy az RR iszonyat jól testreszabható, eddig nekem ez jött be a legjobban, viszont a telefonhang az tényleg csapnivaló volt. (kihangosítva főleg). Ha azt javÍtjáj, akkor szerintem megy vissza,Ami viszont infó, és talán megspórolok pár órát másoknak :
Végig próbáltam a 23S based romokat + minden kernelt amit csináltak hozzá, de egyikkel sem tudtam életre kelteni a location service-t. Postoltam is ezzel kapcsolatban XDA -n, és érdekes módon volt akinek ment. (hogy hogyan, arról fogalmam sincs, mert végig csináltam mindazt amit Ő , de nekem nem működött).Viszont, én talán még mindig azt mondom, hogy a LOS az egyik legjobb eddig, ott volt a legkevesebb problééma a rendszerrel.(bár TS -t még nem próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest