- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
workin
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1060 üzenetére
Eszerint a cikk szerint lefoglaltak az eszkozeiket. De olvasd at Te is, ez 5.ei, ujabbat nem talaltam.
-
workin
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1058 üzenetére
http://variety.com/2017/biz/news/chinese-court-seizes-millions-assets-leeco-jia-yueting-1202487399/
ha jól emléxem ez volt az, most nem nagyon van időm utánna olvasni.De ha a mai infó az amit írtál , akkor rendben van .
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1051 üzenetére
Nem, sima program telepítésére és futtatására gondolok. A gyárin kívül az összes kernel jobban pörgette a processzort nálam. Tudom hogy a random programok fejlesztői hánynak össze minden szemetet, de az OS-nek kéne ezt kordában tartania. Itt ez nagyon nem sikerült eddig
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1049 üzenetére
Köszi a tippet!
Sajnos ez sem pörgeti túl a processzort és a videócsipet, de nagyságrenddel tetszetősebb a Lineage-nél.
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #996 üzenetére
Akad mindenkinél, hidd el. Nálam talán több, de ez ízlés kérdése.
-
neooone
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #996 üzenetére
Szia, érdeklődnék, hogy a spemall rendelés során a kupon kódot hová kell beírni valamint melyik szállítást kell választani?
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #993 üzenetére
Nem is győzködlek emiatt. Tökéletesen pörög a gdp abban a világban ahol gyártáskor feltöltött szoftverek futnak az eszközökön. Sőt a rootolásra is kötelezném a cégeket, hogy egy lépéssel csökkentsük a botok szintidejét!
Jelenleg a telefonodon van a legtöbb szenzitív adatod. Több intim és egyedi adatot takar a mobilod hátlapja, mint az alsógatyád, a pénztárcád és a hazugságvizsgálóval kiszedett vallomásod együttesen. 5 éven belül megérted majd ezt, ha beérik az IoT kánaán.
De viccet félretéve a telefonom legyen zártabb a kertkapumnál. Trump meg egy kurva parókát sem tud irányba állítani, vele max annyi gondod lehet hogy megtapizza az asszonyod, ha kartávolságon belülre kerül. A mi telefonunkon meg az NSA mellé amúgy is betársulnak kínai és orosz szervezetek is kernel szinten-támogatjuk a keleti csillagprogramokat a vásárlásunkkal.
A biztonságod nagy részére nincs ráhatásod, mert az infrastruktúra lehallgatásra épül. Aztán telepít az ember minden szemét appot, ami szétfröcsköli a legtöbb adatod a fejlesztő előtt is ismeretlen adatbányász farmokra.
Ezt lehet még tetézni nyitott bootloaderrel, és már ismert sebezhetőségek figyelmen kívül hagyásával.Közben 9 éves csitrik járnak ki-be random eszközön, ha kedvük és idejük enged ilyen úri huncutságot. Szerinted a pár napos, vagy a több hónapos mókákat találják meg hamarabb tömegesen?
Én legalább a számat be szeretném csukni félig ha már spermagőzös fás erdőben szaladgálok
Persze a többségnek megteszi ha a szemét becsukhatja, ők javítják a gazdasági mutatókat.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #983 üzenetére
Edge-re sajna nincs cm, miui viszont van, 1 teljes port. Az amoled miatt és lineage miatt is ha nincs más akkor Z2pro Szoftver fronton a LePro3 szuperül kinőtte magát, örülnék ha nyugodt szívvel választhatnám.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #981 üzenetére
Nagyon remélem, mert nagyon nehezen szültem meg ezt a döntést is, hogy ez kell. Van normális CM, nagy akku, megbízható, masszív, illetve erős vas. Ja és ócó is. Csakhát mindíg házra/két gyerekre köllött a lé...
Jah és a legfontosabb még számomra: snapdragonosként már van hozzá unbrick qfil rom. -
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #979 üzenetére
Hát most kicsit fosok, bármi van, nincs hozzá alkatrész, garanciára kituggya mennyit kell majd várni stb. Csak mindenképpen olyan készüléket akarnék amire vagy miui vagy cm van. Max Zuk Z2pro/Edge lesz, kivárom mi lesz a leecoval.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #634 üzenetére
Nem lehet Veletek bírni...
Kislányom azt mondta, ha új telefont akarok neki, akkor csakis Amoled kijelzős érdekli, amiben jó nagy akksi van, és pluszban csinos is. Így lett egy Xiaomi Redmi Pro rendelve. (Holnap érkezik). Tehát neki sem tetszett a P2-es Kendervédő.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #632 üzenetére
No de akkor képzeld el, mire képes egy P2 a több mint másfélszer nagyobb akksijával...
A tesztben egyébként azt írja a srác, hogy fullra feltöltött vele (mivel powerbank-ként is használható!) egy 4000 mAh-s Xiaomit és utána a maradék szuflával még aznap estig elketyegett... Ja, és az Amoled kijelző kevesebbet is fogyaszt ám! No de ne offoljam má' szét a felügyeletemre bízott topicot!!! LeEco Le Pro3 forever!!!
-
tiger71
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #630 üzenetére
Egy f@sza srác itt a PH-n...
Nálam is kb 6óra a SOT, wifi, mobilnet, folyamatos szinkronizációk, helymeghatározás, sok telefonálás, fényképezés mellett. 2nap lazán meg van, úgy, hogy figyeli minden lépésem közben!A háttérben futtatva kb 10-15 alkalmazást.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #624 üzenetére
Mármint a P2-esnek. Íme, itt is...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #551 üzenetére
És még nem jártatok vele úgy, hogy a képernyő közepén megjelenik egy változó méretű, rendkívül zavaró, szivárványos amőba? Nem buborék, mert akárhogy simogatod nem múlik el. Valószínűleg, ahogy a szilikon tok széle megemelte az üveglapot, keletkezett egy kis hézag a képernyő és a TG között.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #537 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem, azért írod, hogy köszönjük meg Aurel fordítói munkásságát, mert ő készítette a fixet... Félreértés volt. De a dicséret és a köszönet akkor is jár.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #532 üzenetére
Most jött BB72-től fix a jelzett problémára. (Remélem nem kavar be Aurel javítója után...) Kipróbálom, hátha benne van a képernyő rögzítés megoldása is.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #530 üzenetére
Az a baj, hogy háromféle progival próbáltam, mindnél előjött a hiba. Ennél konkrétan már indításkor "felmegy" az értesítő sávra egy kis kezelő, plusz buborék (lebegő) kezelője is van. Rögzítés közben (már amikor idegen nyelven vagy) a jobb alsó sarokban villog egy kis piros kör. Arra rábökve, vagy a készülék rázásával, vagy a képernyő kikapcs-csal lehet a rögzítést leállítani.
Most mennem kell, majd otthonról este folytathatjuk, ha gondolod...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #528 üzenetére
Yes Sir.
Most próbaként kipipáltam a "Ne jelenjen meg többé" jelölőt. Sajnos e nélkül is jön a hiba, amint a rec-gombra nyomok...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #526 üzenetére
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #524 üzenetére
Jelentem Schwarzenegger anyanyelvén is kifogástalanul fut... Nyelvi fájl lesz az!
Egyébként érdekes, hogy németül nem dobta fel a rögzítés előtti engedélyező/elutasító kis ablakot, hanem rögtön elkezdte a visszaszámlálást és rögzítést. Utána átálltam magyarra, miközben még mindig futott a rögzítő progi a háttérben (várakozó, nem rögzítő üzemmódban), ekkor magyar nyelven is rögzített. Aztán leállítottam teljesen (kiléptem), újraindítottam, ekkor feljött az ominózus jóváhagyó ablak és az engedélyezés-re bökve jött a force close.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #522 üzenetére
Kedves Aurel! Istencsászárkirály és az összes szentek egyben vagy (miként Tibcsi is!)... Működik a fix!
(((Túl nagy és szemtelen kérés lenne, hogy ránézz a képernyővideó-rögzítés bugjára is? Tudom, Tibcsi szerint ez a program hibája, de minden videorögzítő progi kifagy, amint rábökök a rec-gombra. Kivéve, ha a nyelv angol, akkor tökéletesen rögzíti a képernyőn folyó műveleteket. Pl.: Ez a progi is. )))
Még egyszer KÖSZI!
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #515 üzenetére
És esetleg a hibánk megoldását is megtaláltátok?
-
paolinho
őstag
válasz
tibcsi0407 #517 üzenetére
Oksa, köszi!
-
paolinho
őstag
válasz
tibcsi0407 #515 üzenetére
Ilyen esetben mi szokott lenni a következő lépés?
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #512 üzenetére
Jó, akkor nem kell hátravinni, csak...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #510 üzenetére
"Sajnos" a korábbi Le 1S-emen sose volt ilyen gond a wifivel...
Nevezett srácot "hátravinni, főbelőni".
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #508 üzenetére
Adva van egy, korábban felismert wifi hálózat. Esetemben az otthoni, Paby_net néven. Ezt meg akarom változtatni DHCP-ről fix ip-címre. Vagy éppen el akarom felejtetni. Ehhez ugye rákattintok az állomás nevére. Ekkor rögtön jön a "Sajnos..." force close hibaüzenet. De csak akkor, ha magyar a beállított nyelv. Lásd lenti képek. A hiba csak akkor jön elő, ha a megváltoztatni/elfelejttetni kívánt állomás éppen csatlakozott állapotban van. Egyébként a videofelvétel is simán fut, ha angol a rendszernyelv.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #505 üzenetére
Sajnos még nem tettem fel idő hiányában. Csak éjszaka tudtam volna, de alvás közben nehéz...
Egyébként az xda-n van fenn valami Turbo-rom is újonnan. Ez is Cyanogen-verzió.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #505 üzenetére
Csakhogy a következő történt. Jeleztem az xda fórumon a problémát (a magam nullához konvergáló english tudásával). Srác visszaírt, hogy nem érti a gondot. Mondom magamnak: átállítom a rendszernyelvet angolra, és úgy csinálok neki képernyő mentést, hogy jobban értse. Csakhogy így nem jött elő a hiba. Innen tudtam, hogy a nyelvi fájllal van gond. Utána csinálni akartam képernyő videót (többféle appal is megpróbáltam), de ott is előjött ugyanez a hiba magyar nyelvnél. Mármint leakad a rendszer, amint indítanád a video-felvételt.
Úgyhogy sorry, véletlen volt. Ha tudtam volna előre, akkor Neked írtam volna.
-
ezmivolt
tag
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
Sajnos csak elméletben... Az én drágám ha elalszik, simogatás nélkül meg se nyikkan
-
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #223 üzenetére
Igen, jobbára gyönyörűen leméretezett képekkel. Így igazán lehet látni mit tud képek terén a telefon.
Tényleg nem tudom, mi okoz nehézséget abban, hogy pár hazai tulaj belinkeljen ide néhány képet.
A fotók, videók mobillal topikot néztem, ott nincs találat (csak egy LeTv x600 kép).
Vowney V5 kínaim volt harmat gyenge kamerával, Redmi 1S képeit viszont szerettem. Lányomnak Redmi 3S lett véve, azok is elmennek.
Szeretnék a nem kevés pénzemért olyan telefont venni, ami a jó hardveren kívül még jó képeket is készít. -
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #197 üzenetére
Mert már nincs 2-3 jobb telefonom mint az elmúlt 20 évben. Akkor volt türelmem és kedvem postázni, szervizbe járni és csencselni telefonokkal.
Most elég egy jobb telefon évente 1-2x és adom el a tucatnyi tabletem is szép sorjábanDe egyre messzebb evezünk a témától. A LeEco Le 3 Pró fasza, gondmentes, és ár-érték bajnok - ezért is tudunk minden faszságot kibeszélni a topicjában
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #195 üzenetére
Lassan ezer rendelésem lesz Ali-n, volt pár telefon is. Nem velük van a baj, hanem az elvvel: drágább a legtöbb telefon javítása mint újat venni. Kíméljük a bolygót szépen.
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #186 üzenetére
Goldway picit nagyobb az eltűnő kereskedőknél. Milliós példányban ad el telefonokat évek óta. Valami 30 milliós forgalom rémlik most karácsonykor, amit 17 brand alatt toltak ki a népeknek.
Az Alipay pedig szállítás közben több garanciát nyújt a Paypalnál, mert a kereskedő akkor jut csak a pénzéhez amikor te visszaigazoltad az ügyletet. Utána macerásabb, de működik.
Összefoglalva kevés fizetési rendszerben kapok vissza pénzt 24 órán belül, 25 dodó alatt pedig 1-2 óra alatt. Paypal néha napokig nem reagál.Az ár viszont más kérdés, ahogy a garancia is. A Goldway-nek ebben nem kell az élen állnia, mert túl nagy már. Nem egyedi ez az ajánlat, de nem is rossz.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #191 üzenetére
Természetesen értem az aggodalmadat. Én egy kicsit vakmerőbb vagyok.
Hál' istennek még nem volt velük gondom. -
smithsys
aktív tag
válasz
Nekem jó tapasztalataim vannak a Goldway-el. A Redmi Pro-m is tőlük jött.
-
stigma
addikt
válasz
De van, csak más a neve, viszont én annyira nem bírok bene
Aliplay a neve, és ez az Aliexpress-es Paypal. (Ezen keresztül vettem most nemrég egy QC 3.0-s töltőt) -
fudi2002
nagyúr
válasz
Saját védelmük van, de amúgy paypal esetében ha eltűnik az eladó mivel jobb a helyzet? (mind2őt használom, még nem volt garos ügyintézésem ilyen)
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #180 üzenetére
Ont azért vettem Macbookot, hogy ne bővítsem hetente, és ne flasheljek másnaponta valamilyen kütyüt
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #178 üzenetére
Köszi, akkor egy kiadós backup után nekiesek végre. Mégse állapot hogy gyári állapotban használok valamit lassan egy hónapja
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #176 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ennél van közelebbi link a legfrissebb verzióhoz?
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #169 üzenetére
Nekem nem jelzett a készülék még manuális frissítésnél sem.
-
bazso18
tag
válasz
tibcsi0407 #167 üzenetére
Jött már frissítés pár napja, van 20S.Grossoshop 5.9 20S
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #165 üzenetére
Nekem még a gyári van. Lehet érdemes lenne cserélni?
-
ezmivolt
tag
válasz
tibcsi0407 #142 üzenetére
Ez elég lehangoló... Időközben megjött a készülék, és részben magyar nyelvű. Felrakták rá a ROM-ot. Bár már régebbi telefonomba belenyúltam, e fórum segítségével, de egy vadonatúj készülékkel ezt még nem mertem bevállalni...
Sajnos csak részben sikerült a fordítás. Pl. arra még nem jöttem rá, hogy hogyan működhetne a felélesztés dupla koppintással. -
Rashid1993
újonc
válasz
tibcsi0407 #153 üzenetére
És ha még szabad megkérdeznem, melyik rom-ra cseréljem le?
-
Rashid1993
újonc
válasz
tibcsi0407 #151 üzenetére
Spemallos rom van rajta és igen próbáltam a gyári beállítást.
-
Rashid1993
újonc
válasz
tibcsi0407 #147 üzenetére
Abszolút nem látja. Rámegyek, hogy bekapcsolom talán egy tizedmásodpercre átvált on-ra, de utána off marad.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #128 üzenetére
Dejó. Akkor lehet bepróbálok jövőre egyet. Dark grey tudni lesz-e 4gbosban?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #126 üzenetére
Engedj meg még egy kérdést mint bennfenntesnek: spemall x720at árul csak? Mert láttam, hogy a 727 bootloader nyitással vannak nyűgök.
-
workin
senior tag
válasz
tibcsi0407 #117 üzenetére
Az infó, illetve amikor elkezdték fejleszteni az az, de a release date most frissült december végére.. legalábbis amit én láttam.
-
mazsi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #107 üzenetére
20-25% Wazze és 75-80% Pokemon Go az arány, hogy lássam a minimum időt amit tud új korában.
Ráadásul 2 eszköz folyamatosan pörgette a BT-t, és kereste a wifit is rendesen. És a háttérben 8-10 program szinkronizált a biztonság kedvéért. Figyeltem hogy negyed óránként legalább 80-90%-a tele legyen a memóriának is. Ez az első okostelefonom az elmúlt 8-10 évből ami nem fagyott, vagy indult újra ennyi macerától! Pedig volt legalább 200 eszköz nálam
Fél évet garantáltan ki fog bírni mellettem, ha ilyen kezes marad.
-
bazso18
tag
válasz
tibcsi0407 #99 üzenetére
-
bazso18
tag
válasz
tibcsi0407 #96 üzenetére
Csak az OTG nem megy nálam
amúgy üzemidő és minden egyébb fentasztikus
na meg hogy nem melegszik a telefon az részemről egy nagy piros pont
(végre ezt is elérték) .
-
workin
senior tag
válasz
tibcsi0407 #87 üzenetére
Mondjuk egy jó CM 14 jöhetne
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #70 üzenetére
Az enyém nem tudom honnan jött. Kaptam. De abszolult érintetlen rendszerrel.
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #68 üzenetére
Nekem nem volt se update.zip, se ujjlenyomat
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Köszi. Megteszem
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Hol és milyen formában lehet riportálni? A sògornőm meg is írná.
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407 #44 üzenetére
de ebben a cikkben már sokkal szomorúbb képet vág a főmufti ! az sem lehet véletlen
nagy a baj !
viccen kívül: sok mindennel meg kell még barátkozni a cégnek. Most, hogy Apple / Tesla, stb... piacát támadják, azért fel fog értékelődni a munkatársak által kiadott infó és a rémhírek is. Sok a rosszakaró + média hírkeltésével is meg kell barátkozniuk.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
Mégis írok még egyet. Csak, hogy "vészmadárkodjak": [link]
A coolpad részvényei 25%-ot estek, miután tegnap napvilágot látott a levél. Nem hiszem, hogy bárki szándékosan komoly üzleti károkat okozna saját magának csak mókából. -
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #40 üzenetére
Talán valaki egyszer ezt is megoldja, vagy a gyárit fejlesztik makrózhatóra.
-
Max78
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
Köszi a választ. Sajnálom, mert igazán hasznos lenne.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #35 üzenetére
A párhuzamosságoknál maradva, kísértetiesen hasonló zajlott le a Tescoval is. Itt nem is azzal van a baj, hogy lecsökkentette a fizetését 15 centre hanem, hogy beismerte a dolgozóknak, hogy túlterjeszkedtek és kifogytak a kp-ból. Szerintem, ez előjele lehet egy dolgozói bérvisszatartásnak, leépítésnek, fejlesztések visszafogásának stb. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Kár lenne a telefonokért, mert nagyon ígéreteseknek indultak. Ezzel befejezem az off topic-os hozzászólásaimat, mert csak teleszemetelem a topicot.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #33 üzenetére
Egy aggasztó hír a leeco tájékáról:
[link] -
vinczetibor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #31 üzenetére
A #13 hozzászólásomban feltettem egy kérdést a leeco készülékek akku cseréjével kapcsolatban, amire nem jött válasz, valamint nem találtam információt ezzel kapcsolatban a neten sem, ebből "rossz" módon azt a következtetést vontam le, hogy nem megoldott.
Ami a szoftveres támogatást illeti, ha kijönnek a nugat frissítések a korábbi modellekre pl. max2, akkor el fogom ismerni, hogy a szoftveres támogatás meg(nem)létére vonatkozóan rossz következtetést vontam le, de addig fenntartom, hogy finoman szólva is, erősen kérdéses a dolog.
Ezeket is figyelembe véve, nagyon valószínű, hogy egy leeco vagy más kínai telefont fogok venni, mert bár úgy gondolom, hogy anroidos telefonok közül a samsung messze a legjobb, nem ér annyival többet, mint amennyivel drágább és ráadásul két év múlva az is mehetne a kukába. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
A Lenovo egy kínai gyártó, amihez pl. a Motorola is tartozik és korábban megvette az IBM laptop, majd PC részlegét is és sajnálatos módon pontosan azokat a "hibákat" követi el, mint a legtöbb kínai gyártó, hogy magára hagyja a termékeit, mert abban érdekelt, hogy új termékeket adjon el és ne a régebbieket próbálja meg életben tartani. Ez számomra, vásárló szempontjából nagyon kellemetlen, de ez az üzletpolitikájuk része. Nekik ez éri meg. Különben, ha a kínai gyártók annyira elkötelezettek lennének a vásárlóik iránt, akkor márkaképviseleteik és márkaszervizeik lennének minden országban és nem Kínába kellene küldözgetni a hibás termékeket, valamint alapból olyan romokat tennének fel a készülékeikre, ami nem csak kínaiul és angolul tudnak. Sajnos, minden gyártó felismerte, hogy a beépített aksi a legjobb módja annak, hogy a még használható telefonokat kidobassák a tulajdonosaikkal, mert amelyik telefonnál az akku csere megoldható ott az annyiba kerül, hogy jobban megéri egy új telefont venni, mint méregdrágán egy szervizben kicseréltetni.
Ami a levezetést illeti, kb. az emberi értelem abban állna, hogy felismernénk a hasonlóságokat és párhuzamosságokat a dolgok között és megpróbálnánk megjósolni, előre látni a várható történéseket. Ééés ilyenkor szokott jönni, hogy az előítélet az mennyire rossz és gonosz dolog, de ilyet csak az mond, aki vagy nagyon buta vagy tudatosan be akarja csapni a többi embert. De ennek már nem sok köze van a témához. -
tonyi
tag
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Igen, néztem én is. Innen töltöttem le a gyárit is. Egyenlőre azt használom. Csak a Google Play Services letöltésénél valami hibát dob ki, természetesen kínaiul. Így azt nem tudtam telepíteni.
Az első hozzászólást hogyan tudom szerkeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest