- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Szia!
A fenti cucc tud olyat, hogy Erase all data / Decrypt Internal Storage.
Ezt a müveletet kell megcsinálnod hogy újabb romról (8.1, 9) visszatérj régebbire, de vigyázz, ez minden adatot töröl a telefonról, szóval rom zip-et majd usb-n kell rá rakj. Fastboot módban kell rádugni a telefont (hangeröle+bekapcs), majd kiválasztani a LePro3-at, majd Erase all data / Decrypt internal storage. Van a toolban recovery flasher is, amire szükséged lesz, ugyanis azt is kell cserélned a 30s-hez (hozzá ajánlott recot megtalálod a topikjában xda-n). Ezután már menni fog a 30s.
-
Aucor
senior tag
válasz
Klycsu1991 #2088 üzenetére
Sajnos ez sem segített. Cache törlés volt természetesen. Azt hiszem feladom, marad a kód pötyögës.
(#2087) drdagi , (#2090) paolinho: Ha bármilyen ROM-al melegszik, az elég durva kártevö lehet, ezt azért ne mtartom valószínünek. Esetleg érdemes lehetne megpróbálni egy friss telepítést csak minimális mennyiségü telepített, tuti megbízható appal, hogy így is csinálja-e.
-
Aucor
senior tag
Most felraktam egy legújabb AOSIP ROM-ot, legújabb Magisk, továbbra sem jó az OTP Smartbank. A Simple elfogadja, a Paypal elfogadja, de az OTP Smartbank nem fogadja el az ujjlenyomatot... Ezt a hibaüzenetet kapom.
-
Aucor
senior tag
válasz
Klycsu1991 #2082 üzenetére
Igen, ez a szitu amit leírsz, természetesen a telót ujjlenyomattal oldom fel. Paypal app is hasonlóan müködik, ott engedi a telefonban tárolt ujjlenyomatot használni, az OTP Smartbank nem... Próbáltam LineageOS-t, AICP-t, nem müködik.
-
Aucor
senior tag
Sziasztok! Lehet egyedi eset, egyedi igények, de 8.1-es ROM-ok közül valamelyiken sikerült valakinek müködésre bírni az OTP SmartBank appban az ujjlenyomatos belépést? Lineage OS-t használok, "Failed to encrypt data with the generated key" hibaüzenettel nem engedi hozzáadni az ujjlenyomatomat. Természetesen más appban müködik, korábbi android verzión müködik.
-
Aucor
senior tag
Egy kis akkuidő tapasztalat a 8.1-es Lineage OS-al kapcsolatban: [kép]
Második napot húzta ki, igaz a mai nap lightos használat volt. Tegnap mobilneten volt, ma wifin, messenger, fb lite, egy kis játék, chrome, pár perc telefon. Ez már igen csak hasonló az EUI akkuidejéhez.
-
Aucor
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
Aucor
senior tag
válasz
LantosBerry8 #1214 üzenetére
Nem lehet, hogy a hátlapra céloz? Létezik Le Pro 3 sima és szálcsiszolt hátlappal is.
-
Aucor
senior tag
-
Aucor
senior tag
válasz
SonyMan #1094 üzenetére
Automata fényerő volt, voltam kint is, bent is, szóval volt maximumon, és fél környékén is. Állandó net (bent wifi, kint lte) és sok netezés chrome-on, némi youtube, némi FB. Szerintem nem fogsz csalódni benne, a napot nálam mindig kibírta, akárhogy nyúztam. Ha nem nyúzom, akkor kettőt is.
-
-
Aucor
senior tag
válasz
SonyMan #1085 üzenetére
Ez a gyári recoveryvel felrakható. Át kell nevezni update.zip-re, aztán kikapcsolt állapotban hangerőfel+bekapcsgomb és ott az update felirat.
Azt hiszem a fólia és a tok egyezik. Egyébként egy elég jó minőségű gyári átlátszó tok jár a készülékhez, legalábbis a 720-hoz tuti. Ha elfogadsz egy tanácsot, fóliából sima üvegfóliát ne nagyon vegyél szerintem, mivel a kijelző széle hajlított, ezért fél centivel kisebb minden oldalon... Full cover fóliát kell keresni, ilyet. Ha érdekel, elküldöm én honnan rendeltem, ami bevált.
-
Aucor
senior tag
válasz
neooone #1081 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy nem kompatibilis vele. A LeEcoban Qualcomm QuickCharge gyorstöltés van, ez a Huawei féle pedig valószínű, hogy csak a Huawei telefonokkal működik. Kárt nem hiszem, hogy okozna a telefonodban, de gyorstölteni nem fog vele, ezt szinte biztosra veszem.
Ha kell az autós gyorstöltés, akkor Qualcomm QuickCharge 3.0 töltőt kell keresned hozzá.
-
Aucor
senior tag
válasz
paolinho #1079 üzenetére
Lineage-ről: nekem tökéletesen smooth, meg minden, de az akkuidőm nem közelíti meg a gyáriét. Így most ment vissza részemről a 23s. Volt fent AICP, és Paranoid, ezekben bugos a hang (recseg) és az akkuidő sem jó, volt fent TeamSuperluminal Lineage, ebben az akkuidő volt csak problémás.
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Az alsó hangszórórácsot mivel lehetne takarítani? Még nem túl régi a telefon és akármennyire is vigyázok rá, picit koszosnak tűnik ott. Valakinek van ötlete? Előre is köszi!
-
Aucor
senior tag
válasz
Biggeszkij #1052 üzenetére
Ó ne már... Akkor frissítéseknek annyi....
-
Aucor
senior tag
válasz
fudi2002 #1041 üzenetére
Van B20, ebben biztos vagyok. Telekom 4G, itt.Nem a Spemalltól kaptam, hanem a Banggoodtól.
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg a telefonom...
Drága webáruház az x720 helyett küldött nekem egy x728-at... Jól gondolom, hogy erre semmilyen rom nincs? Van valakinek ilyen? Egyáltalán ez milyen verzió? Az x722-ről tudom, hogy snap 820, az x727 meg az usa, de erről fogalmam sincs. A menüben snapdragon 821-et ír. 4G-m éppen van falun, szóval B20-at tudja.
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbált már nem Leeco-s TypeC fülhallgatókat, hogy működnek-e? Gondolok itt Xiaomi, HTC, stb.-re. A Leeco CDLA füles mivel nem agybadugós, ezért nálam kiesik... (meg a fülemből is)
-
Aucor
senior tag
válasz
MarcoDoma11 #972 üzenetére
Szia! Az X722-ben 820 van, NFC sincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Androidos fejegységek
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Suzuki topik
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest