- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
workin
senior tag
Szia!
Előttem már leírták a menetét kb (előző HSZ), így megpróbálnám esetleg azt, vagy kérj kölcsön Type-C fülest valakitől ha tudsz, esetleg egy ilyen átalakítót, ha azzal sem működik, akkor más gond van, ha viszont megy, jelezd az eladónak, hogy szeretnél egy új átalakítót mert amit kaptál az rossz.
Nemtudom honnan rendelted, de ha SpeMall -os, akkor tibcsi esetleg tud neked segítséget nyujtani benne.
-
mazsi
senior tag
Olvass vissza picit, fog menni LeEco profil nélkül is a dolog. De hogy adjak támpontot is:
1) Regisztrálj a LeEco oldalra gépről! Nekem az amerikai oldalon simán ment a dolog, majd azzal a profillal beléptem a telefonra első körben. Ha beléptél, mennie kell a frissítésnek is menüből.
2) Van még két más mód is ROM cserére, amihez windows gép kell. Gyári ROM-ot itt is találsz, és leírják a menetét is. Itt a windows meghajtó szokott probléma lenni, erre figyelj oda. Sokan magyarított verziót használnak, ezt többször is linkelték az itteni hozzászólásokban.Rátérve az eredeti problémádra: én jelezném az eladónak és visszatérítést kérnék, vagy új átalakítót a rossz helyett. Nagyon minimális esélyt látok arra, hogy gyári cucc nem tud alapvető szolgáltatást - inkább frissítésnél szokott ilyen gond előjönni, bár nem lehetetlen.
Pámikgomb helyett pedig a keresőgomb biztosan segít neked is, üdv a klubban
Ezt a telefont még én sem piszkáltam időhiány miatt, de 3 perc alatt bármit meg lehet találni több forrásból is. Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest