- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
msanyi67 #610 üzenetére
Ezt már tesztelted? Mert ha igen, és tuti, hogy ez van, akkor így jártam. Egyébként már megbékéltem a kissé rövidebb U-kivágással felül-i üvegfóliával. Emiatt tuti nem fogok telefonont cserélni.
Azzal kapcsolatban esetleg nincs info, hogy fog-e még, és ha igen, mikor, frissülni a BB72-es rom? -
Biggeszkij
aktív tag
-
paolinho
őstag
válasz
msanyi67 #434 üzenetére
Nem tudom, mi lehetett az oka annak, hogy a telefon védtelenné vált (talán a Wallpapers app), de tény, hogy hiába volt kód és újlenyomat védelem, simány nyílt a felhúzott ujjmozdulattól is. Áldom a gondolatot, amikor mentettem egyet TWRP alól, mist megúsztam, hogy az elejétől (flash) mindent újra kelljen telepítenem. Sőt hála a Titanium-nak, most általam már korábban "belakott" állapotnak örvend a teló.
-
paolinho
őstag
válasz
msanyi67 #427 üzenetére
Mondjuk nálam bekavart valami, mert a Wallpapers használata óta elszált az ujjlenyomat nyitásom. Azaz nyitott azzal is, de simán a zárképernyő felfelé húzásával is nyílik gond nélkül.
Volt egy korábbi backupom, amit feltettem, de ehhez meg nem enged ujjlenyomatot felvenni, a régire meg furcsa módon nem reagál. Lehet, hogy újrapakolás lesz a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest