Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Nos feltettem este a Cuoco ROM-ot és próbáltam belakni, beállítani is. Hajnali fél1-ig voltam fent.
Van már pozitív és negatív élményem is vele kapcsolatban máris!
Pozitív: próbáltam az ujjlenyomat scanner-t és rögtön felébresztette a telefont mély-alvásból is. Persze ez egy eset volt, bizakodom, hogy marad is ilyen.Negatív (na ez bosszantó, de az én baromságom): sikerült a privát SIM kártyámat letiltanom, ugyanis este a beállításokban jártamban észre vettem, hogy van benne olyan lehetőség, hogy ütemezni tudom a kikapcsolását és a bekapcsolását a telefonnak. Gondoltam hurrá, akkor be is állítom. Be is lőttem 23:30-ra a Ki, és 05:30-ra a Bekapcsolást. Mivel ugye 00:30-ig voltam fent és nyomogattam a telefont, az nem kapcsolt ki, azt hittem, hogy nem működik. Le is feküdtem aludni. Reggel ébresztett a teló és kérte a kódot. Mivel kómás voltam nem olvastam el hogy milyen kódot és azt hittem, hogy a képernyőzár kódját kéri. Beütöttem! Azt mondja, hogy hibás. Mondom mi a tök? Beütöm újra, jobban figyelve a számokra. Megint nem jó. FUCK. A legnagyobb idiótaságom, hogy még ekkor sem olvastam el figyelmesen, hogy ez a szerencsétlen a SIM1 kódját kérte és beírtam 3x is a képernyőzár kódját. Ooopsz....kéri a PUK kódot! Nos ekkor esett le, hogy mekkora farok voltam és hogy mégis működött az időzített Ki/Bekapcsolás és ezért kérte a SIM kártyák PIN kódját.
Most várom, hogy kinyisson az első T...nor, hogy be tudjak menni és cseréltessem a kártyát, ugyanis a hozzá tartozó PUK kódos kártyát sem találom sehol otthon, pedig mindent megnéztem.Így jártam rögtön az első napján a Cuoco-al, de még1x mondom, hogy nem a ROM hibájából, hanem az én idiótaságomból.
(#2701) tibcsi0407: én csak a támogatásomat tudom adni, mert az angolom sajnos botrányos, de nagyon tudnék örülni neki, ha megvalósulna!
gonorea: ugye jól emlékszem, hogy Te azt írtad, hogy a ZenUI launchert használod a Cuoco ROM alatt!? Feltettem én is, mert nagyon megszoktam, szerettem és még értesítési kis ikonok is vannak benne, de nekem folyamatosan leáll hiba üzenettel, hogy Sorry, de a launcher leáll! Neked jól működik, nincs vele gondod?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Fitzgerald #2698 üzenetére
Hálás köszönetem, tényleg úgy volt, ahogy írtad!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Fitzgerald #2695 üzenetére
NOVA-t felteszem OK, ez menni fog. Most hogy mondjátok, a Mokee-n is az volt fent, nem is értem miért ment ki a fejemből.
A Play Store-os törlést viszont hogyan tudom eszközölni, véghez vinni pontosan!? -
Rozmika
tag
válasz
jano_77 #2694 üzenetére
Én is couco-t használok. Nova launcher van fent, nem igazán tudtam megszokni a gyárit. Nekem jött a szülinapi iGO rendesen. Biztos nem a ROM hibája. Nova-ba csak az idegesített, hogy nem voltak kis számlálók a hívás sms mail... mellett a free változatban. De mindent testre lehet szabni amiket írtál. Esetleg a ZEN launcher jó még bár annál is volt ami nem tetszett (néha visszaállt az eredetire), de ott free a számláló.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
jano_77 #2693 üzenetére
Tedd fel a Nova launchert, probléma megoldva.
Az ingyenes verzióban is elérhető az összes funkció 95%-a legalább. Lesz app drawer, beállíthatod a gridet (hányszor hány ikon legyen a kezdőképernyőn, az alkalmazás indítóban), stb.A Play Store adatait meg töröld az alkalmazásoknál, majd indítsd újra a telefont, és lesz iGO is, meg visszajönnek a fizetett alkalmazásaid is (ha voltak). Nekem ugyanez volt a gondom pár napja a frissen felrakott Cuoco rommal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #2693 üzenetére
Play áruházban a korábbi appokat mazsolázgatom, hogy mit tegyek most vissza az új rendszerre és nagyon szomorúan tapasztalom, hogy az iGo Szülinapp-ra azt írja, hogy ez az elem nem érhető el!? Mokee-nál simán tudtam telepíteni! Hivatalos, mikor ingyen tölthető volt, akkor szedtem le, miért szarakszik most velem a Cuoco, tudja vki!?
Esetleg a régió beállításoknál kell vmit másra állítani!? Én jelenleg az Other lenguage vagy mit állítottam be, mert hát nem China, nem Mandarin, nem USA, de nem is Russia ugye.
-
jano_77
nagyúr
Felraktam a Cuoco92 18s stabil verzióját és már jött is rá update. De nem ezért írok, hanem csak én nem találok még mindent - elég hiányos sajnos a magyar fordítás, szoknom kell még
- vagy ez tényleg nem annyira testre szabható mint a Mokee?!
Gondolok itt pl arra, hogy a kezdő képernyőn az ikonok méretei, kiosztása (4x4, 4x5, 5x5 pl) állítható ennél a ROM-nál vagy hogy az 5 alsó ikont lehet-e testre szabni, hogy mik legyenek? Történetesen a középső Google ikon idegesít, hogy vmi hangos mit tudom én ugrik fel. Cserélném sürgősen. Itt pl nincs alkalmazás menü (középső gomb)?
Gyári tárcsázó és üzenet küldő app ami van alapból a Cuoco-ban, hogyan szabható testre pl? Téma hol állítható hozzá? Nem szeretem a fehér témákat, cseréni szeretném feketére, lehetséges!?
Vagy mi az alap tárcsázó és üzenet app neve, mert akkor az alapján keresek hozzá témákat a Play áruházban.Bocs, ha nagyon láma kérdések, nézzétek el nekem. 1x lakjam be, utána már igyekszem nem fárasztani benneteket.
-
szitaati
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #2690 üzenetére
Nekem eddig az összes telefonommal volt ilyen kb. Nagyon hülye dolgok tudnak időnként történni, pl hívom fatert, kicsöng, aztán egyszer csak megszakad és elkezd a fülemre üvölteni a csengőhangom - és ő hív.
De ezek kb. minden eddigi telómmal előfordultak már, nem foglalkozok velük. -
cowboy_bebop
őstag
Tudunk olyan hibáról, hogy hiába nem telefonálok, csak egy sms-t kapok, hogy egy perce votl egy nem fogadott hívásom?
-
jano_77
nagyúr
Tapasztalt már valaki olyat hogy egyik napról a másikra nem tudott smst küldeni!? Mobilparkolás végeznék, de nem megy el az sms és a feleségembek sem!? Eddig nem volt ilyen gondom!?
Mi lehet a gond?!? -
Kaneven
tag
válasz
entonee #2681 üzenetére
Szerintem senkinek se az volt a célja, hogy megbántson, szóval nem kell ennyire szélsőségen reagálni, hogy törlöd a fiókodat
.
Csak gondolom, kicsit felületesen olvastad át a kommenteket (ami megértek mert van egy kevés), és így vontál le konzekvenciát a készülékről. Ami nem túl előnyös, mert mint láthattad többnyire azok kommentelnek fórumba, akik valamilyen problémába ütköztek. Így nehéz releváns képet kapni.
Törölni úgy tudsz, hogy rámérsz jobb oldalt a neved alatt az "adataim" menüpontra, és legalul találod az opciót. -
Rozmika
tag
válasz
entonee #2681 üzenetére
Kedves entonee, bocsánat, hogy így reagáltam, de sajnos én is vettem egy umi rome telefont (bár ne tettem volna). Igazából a felháborodásom ennek szólt, hogy megpróbáltad összehasonlítani azt az ipari hulladékot ezzel a telefonnal. Nem akarok most több összehasonlítást írni, nem erről szól a fórum. Viszont azt sem értettem, hogy miért előttünk próbálod meggyőzni magad, hogy nem kell neked a telefon. Ha elolvastad a topikot akkor szépen csendben is eldönthetted volna. Tény, hogy az ujjlenyomat olvasó gyalázatos pontja a telefonnak, de nem mindenkinek megy tönkre és van rá garancia (sajnos az umira nincs). A nem hivatalos ROM-nak köszönhetően vannak hibák, de szerencsére van választás. Azért nálam a couco rom jól muzsikál. Mondjuk a kamerasoftot még megemlítem, hogy azon is van mit fejleszteni, de szerencsére a gyártó folyamatosan adja ki az új romokat, amiben sok hibát javítanak. Ha más telefont veszel, azzal is lesznek hibák. Szerintem az akku megfelelő, illetve a telefon is. Nagyon jó a hangja minden tekintetben, ha nem a mokee rom-ot használod. Itt a nagytöbbség azért vett ilyen telefont, mert ezt a csúcs hardwert és jó minőséget ilyen áron nem kapod meg máshol. Ha van pénzed (gondolom annyira azért neked is árérzékeny a dolog, ha umikat vettél) akkor vehetsz mást, de a hasonló kategóriát legalább 3-mal szorozd be árilag. Nem akarlak meggyőzni, de ennél nem találtam jobbat, pedig vagy 2-3 hónapig kerestem a következő telefonomat. Én eddig megvettem jó drágán a márkás telefonokat és csalódás volt szinte mindegyik. Ezért fordultam az olcsóbb kategória felé. Nagyon idegesítő mikor veszel több százezerért egy telefont ami két év után ha még működik akkor semmit nem ér és gari sincs rá. Tervezett elavulásnak köszönhetően nálam épp tönkre is ment. Akkor inkább veszek egy olcsó(bb) telefont és a megmaradt pénzből meg inkább utazok, vagy más hasznosabb dologra költöm. A trollkodás meg nálad valami olyasmi volt, mintha teljes "dózsa" mezben bementél volna a "fradi" tábor közepére, levetted volna a kabátod és elkezdtél volna szurkolni a kedvenc csapatodnak (csak hogy valami jó hasonlatot is említsek). Szóval nincs harag, nem veszel ilyen telefont, mert nem neked való és ennyi. Még csak annyit, hogy összefoglalom, hogy kinek való a telefon és mivel kell számolnia : Aki szereteti a csúcs hw-t, szeret játszani, de nem akar sokat fizetni egy gyorsan elavuló készülékért és jó minőséget keres a kínai hulladékok között, vagy csak nem látja jól a kis gyenge kijelzős telefonokat, azoknak ajánlott. Hogy mivel kell számolnia aki ilyet vesz: 1, tönkremehet az ujjlenyomat olvasó ->gari, nincs hivatalom eu rom, ezért ha kell magyar nyelv, akkor rom-ot kell feltölteni. Rom-ban vannak még hiányosságok, amik javulnak. Többi része a telefonnak jó.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Fitzgerald #2683 üzenetére
Nougat ban lehet jobb lesz jövőre még lássuk.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
->Raizen<- #2680 üzenetére
XDA-n valószínűleg hamarabb kezdenének valamit az infóval, már amennyiben tényleg tartalmaz valamilyen hasznos adatot. Este megírom a fórumba. A gyártónak meg volt eddig 6 hónapja rá hogy kezdjen valamit a dologgal, de nem történt semmi.
-
entonee
csendes újonc
válasz
Biggeszkij #2669 üzenetére
Köszi! Mármint azt, hogy egész jól látod a dolgokat és ez még egyiküknek sem jutott eszébe. Mármint az, hogy én tényleg csak meg szerettem volna köszönni, hogy segitettek egy döntésben a tapasztalatukkal, hozzászólásaikkal. De azért szeretném, ha tisztázhatnék egy két dolgot.
1. UMIFAN : Már bánom, hogy egyáltalán megneveztem a márkát, csak és kizárólag arra céloztam ezzel, hogy nekem is kinai telóm van, tökéletesen müködik, a páromnak is vettem, tehát megbizom az ilyen telefonokban és jónak találom őket. Nem összehasonlitás volt a célom, ha valakinek ez jött le, bocs.
2. Bármilyen hihetetlen végignyálaztam a topikot - két fél éjszaka ment rá - mivel volt motiváció, hiszen venni szerettem volna egy ilyen telót és én már csak olyan vagyok, hogy utána nézek annak, ami érdekel és ezt a legjobb helyen igyekszem megtenni, természetesen azok véleménye érdekel akiknek ilyen van és használják.
3. Mivel ez is felvetődött, hogy szelektiven olvastam a hszeket. Mivel volt cél, természetes, hogy szelektiven látja az ember a véleményeket - azt már máshol is olvastam, hogy mit tud, miből áll stb - elsősorban a számomra fontos használati érték alapján - meghibásodások, nem müködő részegységek, illetve maga az EUI ami fut rajta és az ezzel kapcsolatos vélemények érdekeltek - értékeltem a hszeket. Tényleg, az még nem vetődött fel senkiben, hogy idejön egy pofa, végigolvassa a topikot és azt szüri le, hogy neki nem ilyen teló kell, ez hogy lehet, hiszen olyan jó? Hölgyeim és uraim, itt minden kb 3. hozzászólás (természetesen ebbe biztos bele fognak kötni, hogy nem is) arról szól, hogy mi az ami nem megy, nem ugy müködik, nem az igazi.
4. Trollkodás: az mi? , hogy osztom az észt? ennek pont az ellenkezője igaz, okosodni jöttem ide. Trollkodni, ha már ragaszkodunk ehhez a kifejezéshez - bár nem egészen értem mit takar - talán abban az időben voltam itt utoljára kvázi tagként a számitógépes topikba - mikor bejött az első 64 bites (939) AMD proci - és segitettem a többieknek a hardverek összeválogatásában - már amikor már volt internetem. Mert mikor az első XP telepitőből kellett csinálnom MINIXP-t, valamint a Milleniumból szintén egy 110 megás változatot (hogy a haverok win 98-as kisebb teljesitményü gépén is lehessen NTFS-re formázni és elmenjenek rajtuk a kisebb XP-s programok, játékok) akkor még az sem volt. Bármilyen hihetetlen is ez itt némelyek számára, akik akkor talán még csak elkezdték leirni az "a" betüt a suliban. Mint ebből is látszik arra céloztam evvel, hogy nem vagyok már mai gyerek - 53 év van mögöttem. A kor nem érdem, csak állapot, de az az állapot magával hoz egy viselkedési formát is és szerintem a trollkodás nem illik bele.Ezeket a félreértéseket szerettem volna tisztázni, mielőtt teljesen szétoffolnám ezt az amugy jó és hasznos topikot és kilépnék a fórumtagok közül.
Maradtam tisztelettel: entonee (hátha ez trollkodás, most kipróbálom) egy nem leendő Leeco Max 2 tulajdonos - legalábbis egyenlőre, mert soha ne mond, hogy soha.
Bocs, azt még megkérdezném, hogy kell törölni magát ez embernek a fórumtagok közül? -
->Raizen<-
veterán
válasz
Fitzgerald #2665 üzenetére
Ezt a telo gyártójának írd még bugtenger a szoftver.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #2678 üzenetére
Pont így írnám én is.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Biggeszkij #2677 üzenetére
A google fordító szerint: 完美的高潮
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2676 üzenetére
Tibcsi ROM - a tökéletesség kiteljesedése. Szerintem ez legyen az új szlogened... lehetőleg kínaiul...
Befejeztem én is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #2675 üzenetére
Csak azért mondod, hogy tökéletesen működő, mert nem próbáltad az enyémet.
Na jó, nem offolok tovább. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2674 üzenetére
Hát igen. Tudod Atyám
talán azért, mert csak azt tudnám megkérdezni, hogy hogyan tudnám elrontani a tökéletesen működő rendszeremet. Ezzel meg nem akarok senkit idegesíteni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #2673 üzenetére
Persze, de mint a rendszer atyja, ezt a kérdést fel kellett tennem, mert nem láttalak egy ideje a 1S topikban.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2672 üzenetére
Tréfálsz? Mentés nélkül félembernek érzem magam. Így hét közben nincs sok időm, de lehet, hogy hétvégén megpróbálom ráhúzni. No, de ne offoljuk szét a 820-as topikot.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #2671 üzenetére
Szerintem a BB72-re megpróbálhatod ráhúzni data törlés nélkül is. Persze az jó, ha van egy mentésed.
A gyárira nem javasoltam a srácoknak közvetlenül frissíteni. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2670 üzenetére
Töredelmesen be kell valljam, hogy még nem. (Remélem meg tudsz bocsátani!
) Annyira jól és hibátlanul fut a Cuoco 15S rom, hogy nincs lelkierőm (és különösebb okom sem) lecserélni. Hibátlan, gyors, az értesítések mind jönnek azonnal, a Taskerrel amit csak lehet automatizáltam, stb, stb. Hetek telnek el újraindítási igény nélkül. Pedig kíváncsi vagyok a Tiédre, előbb-utóbb úgyis felteszem, mert a vér csak dolgozik... Ha jól rémlik ígértél még újabbakat is...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #2669 üzenetére
Remélem használod rajta a ROM-omat.
-
Biggeszkij
aktív tag
Bocsánat, félig-meddig kívülállóként hozzá szeretnék szólni a fenti vitátokhoz.
Nekem is LeEco-m van (Le 1S), és a 820-ast néztem ki utódjának, ezért folyamatosan követem ezt a fórumot. Be kell valljam, a fórumtárs aggodalmai engem is elgondolkodtattak. Nekem nem kell bemutatni a LeEcot, az elsők között vettem. Minőségi, kiváló cucc. Szóval elbizonytalanodtam, mint törpe a magasra emelt piszoár előtt, pedig tőlem nem idegen a romolás sem. Annyiban meg kell védjem az emberünket, hogy úgy érzem, mintha néhányan a személyetek elleni támadásnak vettétek volna, amiket leírt. Ez a düh, indulat szükségtelen. Fórumtárs nem állított olyat, hogy hülye, aki ilyet vett/vesz. Sőt, még csak trollkodásnak sem érzem amiket leírt. Habár az összehasonlítás alapja kissé erős, az Umi-k (nejemnek és lányomnak is az van) messze nincsenek egy súlycsoportban a LeEco-val, és annak a márkának is jócskán megvannak a maga hibái. Pl. a Rome-t kellett már Flashtool-lal újrarakni, mert annyira lehalt, szinte minden érintést csak másodjára érzékel, stb. A Zero-nak meg nem merek akksit cserélni, mert az utángyártott fel fog púposodni, tapasztalat. A gyártói support pedig egyenesen katasztrófa, sem új rom, sem alkatrész nincs hozzájuk már pár hónap elteltével sem.
Bár szerintem nem is a márka volt itt a lényeg, fórumtárs arra célzott, hogy olcsó kategóriában is talált számára megfelelő, nála stabilan működő eszközt. Használja egészséggel!
De azért van igazság-morzsa abban, amit írt. A lényeg, hogy még ha ár-érték arányban verhetetlen is a 820-as, azért elvárható lenne, hogy ha már ismert egy visszatérő hiba (ujjnyom-szenzor), akkor azt valamilyen módon (a gyártónak) orvosolni illene. Nem úgy, hogy eladom, aztán minden harmadik ember visszaküldi javításra, hónapokig vár, másik részük meg inkább lemond a hibás fícsör használatáról. Ezt még értékesítés előtt kellene megtenni. Talán egy gyári visszahívás keretében, mármint a kereskedőknek kiszállított, de még el nem adott eszközökre vonatkozóan. Én személy szerint imádom a fingerprintet, azzal nyitom az X500-ast, sőt azzal védem az érzékenyebb appokat is. Kifogástalanul működik, nem szívesen mondanék le róla.
Béke!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Fitzgerald #2665 üzenetére
Mi a különbség a 18s REV2 és FSB romok között!? Melyik stabil és jó?
-
hacseki
tag
Nem tudjátok lesz gyári android 7-re frissítés?
OTA működik a telefonon?
Más téma!
Szerintem nincs semmi rossz abba ha valaki aki nem ehhez a csoporthoz tartozik (LeEco Max 2) még egyenlőre és leírja a véleményét kétségeit az olvasottakkal kapcsolatban!Nekem sincs még ilyen telefonom de úton van 1 hete, MINDANNAK ELLENÉRE HOGY NEM CSAK POZITÍVUMOK VANNAK LEÍRVA (elolvastam az összes hozzászólást nem csak itt)még is rendeltem egyet.Nekem ez lesz a 7.különböző típusú KINAI telefonom.Hozzáteszem nem romlott eddig el egyik sem 1 éven belül!!Remélem ez sem fog.Különben meg csak köszönet jár az olyan emberkéknek akik nem csak saját hasznukra fordítják a megszerzett tudásukat tapasztalataikat és azt közre adják mások segítésére.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
jano_77 #2664 üzenetére
Itt az összes.
Történt egy érdekes dolog az ujjlenyomat olvasóval ma.
Nem tudom értelmezni, de a szakiknak hátha segít valamit.
Leírom majd XDA-n is a megfelelő topikba.Tehát:
Cuoco 18s rommal kezdte nálam az életét a készülék pár napja, az ujjlenyomat olvasó egy napot sem bírt ki.
Ma, napokkal később amikor este hazaértem, a telefont ledobtam a szobában az ágyamra. Este mindig rezgőre szoktam állítani, úgyhogy rögtön ezután ösztönösen megfogtam a készülék két oldalát, és hosszan lenyomtam a hangerő le gombot, hogy némítsam/rezgőre állítsam. A telefon erre ugye rezgéssel szokott reagálni, egészen addig rezeg amíg el nem engedi az ember a gombot.
Elengedtem a gombot, de a rezgés tovább folytatódott. Már nem is fogtam a telefont, de még mindig rezgett. Feloldottam a kijelzőt, tovább rezgett.
Ez még folytatódott vagy 20-25 másodpercig, mielőtt abba maradt. Nem tudtam mire vélni a dolgot, de gondoltam újraindítok, az a legtöbb ilyen furcsaságot általában megoldja. Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy én naponta két-háromszor biztosan rebootolok, még akkor is ha nincs semmi probléma a készülékkel.
Le is nyomom a power gombot, csak hogy az nem reagál a nyomásra.
Ezután próbálgatom a hangerő fel-le gombokat is, hogy azokkal mi a helyzet.
A hangerő felfelé gomb működik, a hangerő le nem. WTF?
Tehát se power gomb, se hangerő le gomb. Kicsit elkezdtem pánikolni, hogy akkor most majd mehet gariba, aztán végül settingsben megkerestem a boot menüt, és újraindítottam. Reboot után a gombok újra működnek.
Ez biztos hülyén hangzik, de rögtön ez után, valamilyen ösztönös megérzés hatására úgy éreztem, hogy rá kell próbálnom az ujjlenyomat olvasóra, mert most jó lesz. És jó volt paszmek.
Naponta többször csekkoltam eddig is hogy esetleg megjavult-e, de az elmúlt 3 napban nem reagált semmire, teljesen halott volt. Erre most megint elkezdi nyitni a kijelzőt, hiba nélkül, gyorsan.
Teszt jelleggel vagy tizenötször unlockoltam két ujjal is probléma nélkül.
Rebootoltam egyet, és utána is működött még. Gondoltam hagyom akkor egy kicsit, aztán majd meglátjuk mi történik később.
És ahogy arra számítottam, amikor kb. 15 perccel később visszajöttem a szobába kintről és unlockolni akartam, már nem működött, és nem működik azóta sem. Ez éjfél körül volt, azóta óránként többször rápróbáltam, de semmi.
Nem tudom hogy ez segít-e bárkinek is valamit, de gondoltam leírom, hátha. -
jano_77
nagyúr
Cuoco ROM honnan érhető el a legújabb verzió? Olyan kell, ami stabil, jól működik. Eddig a Mokee-t használtam, de tennék egy próbát a másikkal is. Köszi előre is.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
mckangi #2657 üzenetére
Azért az autós példád baromira sántít. Jelentősen több mérést befolyásoló tényező van egy autó folyasztásánál, mint egy hálózati ámra dugott töltőnél, ami egy mobiltelefont tölt. Remélem azért te is érzed. Attól, hogy nálad ez a tapasztalat, még nem lesz egyetemes igazság, ha ez mérésekkel és többszöri teszttel kimutatható lesz, akkor elhiszem.
-
mckangi
senior tag
válasz
fehermokus #2659 üzenetére
Azért ezzel én nem értek igazat.
Elvégre ez egy LeEco fórum,ahol a tulajok megbeszélik egymással az ügyes-bajos dolgait.
Mi sem megyünk át az UMI fórumra trollkodni,hogy ugyanazon áron mennyivel jobb SOC-t és teljesítményt,és kamerát,ramot kapunk.Gondolni kell a leendő vásárlókra is akik NEM AKARNAK majd UMI-t venni...!
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Rozmika #2656 üzenetére
Igazán nem értem miért foglalkoztok vele, semmi értelme sincs. Ha jutott a fórumtárs valami megállapításra a készülékkel kapcsolatban az csakis őrá tartozik, ebbe nagy beleszólásunk nincs.
Viszont ezt tényleg valamilyen oknál fogva leírta ide. Na az itt a kérdés, hogy ezt miért tette? Győzzük meg, hogy de ez tényleg jó és vegyen ilyet, vagy lássuk már végre be, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy pénzt adtunk egy ilyen telefonért?
Tudtommal meggyőzni senkit sem lehet, csak mindenki magát győzi meg minden hiedelméről. Szóval szerintem senki se vegye magára, ha olyasmit írt le, amit neki nem tetszik.
Ha valaki a forgalommal szemben megy az autópályán és hallgatja a rádiót, amiben bemondják, hogy egy őrült száguldozik a forgalommal szemben, annak az jön, hogy ezek nem normálisak, hiszen mindenki a forgalommal szemben megy.
-
mckangi
senior tag
válasz
Rozmika #2656 üzenetére
Igazad van,nekem is ez jött le.
Nekem is van a profilomnál egy Elephone P600-es telefon,de a gsm telefonbeszélgetésen kívül csak "átlagos" kínai,össze sem merem hasonlítani semmiben a LeEco-mmal,azon kívül,hogy csak parkolós sms-re használom egy Lidl kártyával,a többi funkciót átlagosan teljesíti,semmiben nem jobb a LeEco-nál,de szeretem,mert megbízható!
Ez ennek a tipíkus esete,mint régen volt a Nokia butatelefonnál,Aki egyszer megszerette,azt nem is vásárolt mást,mert tök könnyű,átlátható a menűje, és ennél nincs jobb! Nokia 34xx időben vettem akkor még eredeti francia tulajdonban levő Alcatelt,ami hülyére verte a Nokiát logikus menűelrendezésben,funkcióban.
A Nokia,Samsung fanokat úgysem lehet meggyőzni,de úgy látom már sem az Umi,sem a Huawei fanokat sem.
(pedig ezek az emberek még 2 éve kiröhögtek,: milyen telefonod van? hüvely?) -
Rozmika
tag
Elolvasva UMIFUN hozzászólását nekem az jött le, hogy idejött trollkodni, de csak az utolsó pár oldalt olvasta el a fórumon, kiemelte az éppen ott látott hibákat és meggyőzte magát, hogy neki miért is nem lehet ilyen telefonja. Ami ezt támasztja alá: Csak az utolsó pár oldalról emel ki hibákat, abból is olyat amit egy nem hivatalos romon tapasztalnak a felhasználók (tényleg, ha már kitértem erre, akkor megkérdezném, hogy miért jó ez a mokee, ami úgy tűnik, hogy nem hivatalos driverekkel dolgozik és naponta ad ki bétás romot, amiben sok hiba van?) Elkezdi magasztalni az ő UMI telefonjait úgy, hogy közben távolról sem látott még LeEco telefont. Ha nem csak 2-3 lapot olvasott volna vissza, akkor látná, hogy nagyon sokan meg vannak elégedve a telefonnal. Persze ennek is vannak hibái, de az folyamatosan javul (kivéve ujjlenyomat olvasó), mert van rá támogatás. A hangminőségről meg csak annyit, hogy mind telefonhívásba mind zenelejátszóba azért a legtöbb telefont maga mögé utasítja. Az UMI-val meg még telefonálni sem lehet, de ha véletlenül nem kapcsolgat össze vissza és nem merül le félig töltött akkuval, akkor olyan mintha a sokol rádiót hasonlítanám egy csúcs hifihez (persze e Lemax javára). Szóval ennek az umis hozzászólónak olyan trollkodó, savanyú szőlő szaga volt.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2653 üzenetére
Azért gondolom te is tisztában vagy vele, hogy QC az nem csak annyi, hogy építenek egy nagy feszültség leadására képes töltőt és azt engedik az aksinak...
-
mckangi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #2653 üzenetére
Nekem is ez az észrevételem,bár a mérnők te vagy ..
Minél lassabban töltöm fel,egy "hülye" töltővel,annál lassabban merül is le!
Úgyhogy innentől már értelme sincs nagyon az üzemidőnek,mivel a LeEco a Snapi 820-hoz adta a hozzávaló töltőt,QuickCharge 2.0-vel.( a legelső volt amit kikapcsoltam)Viszont most olvastam,hogy jön a quickcharge 3,0!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
->Raizen<- #2652 üzenetére
Na az az utolsó feature, amit használnék bármikor is. Gyári töltőt sem használok soha egyik telefonhoz sem, nem hiszem azt, hogy a nagy feszültség jó a telónak.
-
-
->Raizen<-
veterán
Note 7-et megelőzi azt hiszem ehhez nem kell különösebb kommentár, 80 alatt beszerezhető a teló.
-
mckangi
senior tag
Követem a fórumot,de entonee hozzászólására és a többiek rekciójára én is hozzáfüznék egy-két dolgot.
Nem akarok senkit sem megbántani,de ha mégis sikerül
,akkor már most elnézést kérek! nem szándékosan teszem,hanem csak a saját véleményemet szeretném kinyilvánítani.
Első körben szeretném letisztázni,hogy aki a mobilarénán akár a szerkesztők,akár magánemberként közzétett cikket egy adott termékkel kapcsolatban, a hozzzászólások tekintetében az alábbi észrevételeim vannak.:
Ha túl sok a hozzászólás egy adott cikkhez(termékhez):
Nagyon népszerű,"jó" telefon,szinte már túl sok a támogatás ezzel kapcsolatban,vagyis vagy nagyon olcsó a tudásához képest,vagy annyira "népszerű" lett,hogy a "nemhivataloa" támogatottsága az egekbe szökik és nemhivatalos támogatottság apró részleteit ki kell beszéni.
Ha túl kevés a hozzászólás:
Vagy teljesen ismeretlen,senkit nem érdeklő,vagy éppen csak túlárazott termékről van szó,amit nem mindenki engedhet meg magának az anyagiak miatt,illetve max azoknak akik több tízezres számlát fizetnek az örökké tartó (2 éves hűségnyilatkozatra)
vagy/illetve a teljes támogatottság : elsődlegesen hivatalos gyártói oldalról hiánya.Személy szerint egyiket sem kedvelem.
Mindenkinek magának kell eldöntse,hogy miért akar új telefont vásárolni.
Ha az előző telefonjának pld kicsi volt az akksija,és ezért hamar lemerült,annak valószínűleg az akksi mérete lesz a fontos,főleg akkor ha ez miatt egy fontos hívásról lemaradt.Ennek a telefonnak MINT AZ ÖSSZES TÖBBINEK IS van baja.
Minden okostelefonnak van egy gyengéje,és minden gyártó egy-vagy több olyan funkciót emel ki a saját termékéből,amit a konkurens nem tud.Hogy miért?
Ez olyan mint a beépített elévülés ténye:
Az a lényeg,hogy 2 évente CSERÉLD az eszközt!
Így túl nagy konkurenciát sem támasztanak a vetélytársakkal szemben,a "kartel" így életben marad.Ne mondja nekem senki,itt a fórumolvasók közül,hogyha rajta mullana egy telefonba mit rakna,hogyan nézzen ki,és mennyi legyen az ára!
Személy szerint egy 50mpx-es DSLR minőségű kamerát,20 000 mAh -ás akksit, 20GB ramot, 1TB háttértárat,retina szkennert,keret nélküli kijelzőt,2 hetente fw frissítést,4k uhd super amoled kijelzőt,250 W-os bass boost quadro hangszorót,gondolat olvasót
képzelnék el, persze ennyiért maximum 38500ft-ot adnék érte,ha kapnék rá 5 év garit,hivatalos magyar országos szervízzel.
Na de most tegyük félre a tréfát!
A telefonomat az elsők között vásároltam rosegold színbem a Spemall-ról,Tibcsi fórumtárs írása alapján (amit nagyon köszönök neki !)
Volt már nagyon sok telefonom,ez az egyik a legjobbak közül,ha nem a legjobb!!
Mondok 1-2 pédát:
Az LG G3-nak az innovatív tervezése miatt alulra kerültek a telefonálással kapcsolatos antennák ( sőt minden LG-nél alul vannak,ahol fogod).Ezért soha többet nem is veszek LG-t.A fénykép minősége jobb mint azé volt.
Iphone-m nem voltnem is lesz soha az ára miatt,Kp-t egyben nem adok ki ennyit egy telefonért(egy 10 éves jó állapotu autót veszek ennyiért) , 2 év alatt viszont nem vagyok hajlandó 500e ft-ot kifizetni "apránként" sem!Az op.rendszere meg egy nyitott"zárt" op.rendszer ami saját magával kompatibilis,mint a Lumia 620-om volt.Arról nem is beszélve,hogy egy olyan programot akarsz letölteni ami egy fekete háttér előtt egy fele akkora fehér négyzete kirajzol,akkor fizess 2 dolcsit.
A Lumiánál pld ha csak 4,5-5 coll körüli volt a kijelző és túl kicsik voltak névjegyekhez a számok és ha beállítottál nagyobb betűméretet,akkor nem több sorba rendezte el az infőt,hanem "levágta" jelen esetben a számot!
Na ez egy vicc volt!Múlt héten meg éppen néztem itt a Mobilarénán a Huawei P9 / P9+ tesztet,de a videó 1/3-nál már tudtam,hogy ezért 200E ft-ot nem adnék.Biztos hogy jó a kamerája,aláírom,de volt már Huawei telefonom,mikor még gyerekcipőben jártak(Y6) és erre is csak addig lesz támogatás,míg nem majd a P10.
A Huawei fétise pedig az,hogy nincs "downgrade" , hiába lehet a hivatalos gyári oldalról bootloader unlock kódot kérni(garivesztés nélkül) , ha az nvram-ram levő számláló figyeli mit akarsz visszarakni,és ezt a még a gyári rommal is ezt teszi!
Samsungom csak egy tabletem volt (3 hét után kettétörtem) , 1.5 gb ram mellett 8db play store felinstallálása után már csak 200mb maradt.egy email-ből egy szöveget akartam kijelölni,persze ez kb 4-5 perc után sem sikerült........na itt elszakadt a cérna,a lagg és a fáziskésés miatt.
Na és miért is írtam hsz. elején a fórumhozzászólás hosszakat?
Ha túl hosszú, akkor nagyok sok a bug, a gond.(szoftveres,hardveres)
Ha túl kevés,akkor vagy ismeretlen,vagy egy bizonyos réteg számára elérhető.Ajánlom mindenkinek,hogy először is mennyi pénzt szán egy új eszközre,figyelembe véve az adott harver teljesítményét figyelembe véve,utána jöjjön fel ide,olvassa a hozzászólásokat,hogy az adott hardver melyik része nem teljesití azokat a minimális követelményeket,amiket elvár egy új okoseszközről.
A iPhon-ok drágák( az Apple azért árulja ennyiért,mert évente több kamionnyi-t lopnak el a pihenőkből,ami az Ebay-en landol,ezért a hivatalos vásárlóknak kell ezt megfizetni.)
MS Lumia : már nem is gyártják,kivonul a piacról.
Marad az Android.:
Samsung :
NOX miatt a custom rom felejtős,alulméretezett ram.
Huawei : Már lassan drágább lesz mint a Samsung,nincs downgrade
Asus : Sokszor újnak adják el a "refurbised" darabokat,csekély a támogatás
Sony : Hivatalos szervíz hozzáállása,pld : [link]
Xiaomi: Zárt a bootloader,itthon túlárazott,túl sok "hivatalos" frissítés,amiknek semmi gyakorlati haszna.Előszó a vásárlással kapcsolatban:
-Új telefont úgy kell vásárolni,hogy gyári szoftver lesz rajta,amíg el nem adod,ajándékozod valakinek.Aki azért vesz egy új telefont , hogy majd ráteszek másik custom romot,annak kompromisszumot kelll kötnie,mint hardveres,mint szoftveres funkciók tekintetében.
-Csak a számunkra legfontosabb 2db funkciónak legyen megfelelő a telefon! Egy kőműves ismerősöm szerint: olcsó, jó , gyors megoldás nem létezik.! mindegyik 2 rendben a 3-ik terhére!
-Akinek a mókolás a mindene és bevállalós,az vehet egy jó támogatottsággal rendelkező telefont.Nem kell a leggyorsbbat megvennie.
-Akinek nem a pénz számít,az val.szeg ezt az egészet nem is olvassa.
-Akinek a pénz számít,az valamelyik részét utálni fogja az új készüléknek.
-Akinek a gyári szoftver számít,az drágán fog vásárolni,Samsung,iPhone,és már lassan a Huawei is ez lesz.Ők a rendszeralkalmazásként használt saját szoftvert adják el (amiket a play áruházból is le lehet tölteni) , a hardver az ingyen van.
-Ha jó ár/érték arányban akarsz vásárolni 2 tulajdonsággal barátkozz meg,amit nem biztos hogy megkapsz: Nagyvárosokon kívüli B20 LTE sáv hiánya, Magyar nyelv hiánya.
A véleményem a telefonról:
SOHA JOBB NEM VOLT!
Ezzel a telefonnal készült képek lehet egy picit sötétebbek mint egy DSLR-el készült kép. Viszont nem "kékek" mint a kölök Z5 Premium (200e ft) készült képek.Míg ő egyet lőtt én kb. 6-ot!
Nem rosszabbak a képek mint az LG G3-al (bár itt a méret miatt a GYÁRI app többet szabályoz,mint a G3-nál.)
Nekem vaksötétben is jó a vaku fényereje.A legújabb Google Camera app,(nem kompatibilis az x820-al) azt hirdeti,hogy a legújabb frissítéssel olyan képek lőhetők mint DSLR-el.
Vagyis: A fókuszban levő tárgy(személy) éles,a háttér elmosott. Az x820 alapból ilyen: ez nem hátrány,hanem előny.!Most mindenki tegye a szívére a kezét !!
Mi a legfontosabb egy telefonnál?!Aki nem azt mondja,hogy a rezponzivítás,az hazuidk!
Ebben az egyetlen telefonban,.akármit csinálok,akár honnan váltottam át,vagy nyomtam meg az alkalmazásváltó billentyűt,vagy a főmenűből választottam egy másik programot,azt mindig MINDEN GONDOLKODÁS NÉLKÜL megtette!
Itt számomra vége is annak a bizonygatása,hogy ENNYIÉRT nem csak itt,de máshol sem találsz jobb ár/érték arányban telefont!
A wifi erőssége is a legjobb az idáig használt telefonjaim közül ( nem jellemző erre a kínai telefonokhoz szokott jelerősség)!A hangszoró nagyon szépen és több mint hangosan szól,meglehet hallani.Nem torz,halk,vagy hátlapi (letéve nem lehet hallani).
Összeségében:
Ennyi PÉNZÉRT,ilyen támogatást,ilyen HARDVERT,gyönyörű nagy felbontású kijelzőt,átlagos használat mellett (5.5 óra , játéknál(wwr) 3,5 óra) gyári rommal még Kínában sem kapsz!!!!!
/
Az ujjlenyomatolvasóval kapcsolatban:Nekem fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban hogy ez a probléma szimplán hardveres.
1. Nem a Spemallról rendelt.
2. Pont ezért a gyári kinai particiókiosztásra rátett webshopos rom (indiai kódolt) miatt a más particiókiosztást használva kódolt maradt ez a rész az NvRamban.
Ehhez már csak egy nem megfelelő twrp kell,és vége a dalnak...
3. Aki tudja ,hogy gyárilag nincs magyar nyelv,az miért veszi meg ezt a telefont,angol tudás nélkül?Nem megbántani akarom ezel entonee fórumtársat,sem másoknak igazat adni ,de nagyon szelektív és tapasztalalatnak tartom a hozzászólása miatt.(inkább megtartottam volna magamnak).
Ennyiért ilyen tudással,jövőbeni (android 7,0 nougat) támogatással maximum majd ismét LeEco-m lesz!
Mindenkinek a saját telefonjához teljes értékű megelégedettséget és kihasználtságot kívánok! (Star Trek).
ui:
menet közben lenyomtam 4 sört,meg egy fél Jim Bean Bourbont,úgyhogy a helyesírási hibákért és elgépelésért előre is elnézést kérek ! -
Rozmika
tag
válasz
entonee #2631 üzenetére
Kedves UMIFUN!
Nem tudtam megállni, hogy ne válaszoljak és kb. háromszor álltam neki finomítani a tartalmat, hogy nyomdafestéket tűrő legyen.
Ne haragudj, de ha az UMI ROME neked megfelelő akkor szerintem tényleg ne vegyél más telefont. Ha ennek szar a kamerája akkor te tényleg nem láttál képeket az UMI-val összehasonlítva. Ha gondolod csinálok egymás mellett képeket. Tényleg nem olyan jó a kamera mint mondjuk egy felső kategóriás samsungnak, de az UMI-t akkor is alázza, ha letakarom egy papírral az objektívet. A használhatóságról meg inkább nem beszélek, mert az UMI előnye tényleg csak az, hogy jobban le van magyarra fordítva a menü. UMI-t csak az vegyen aki szereti az orális sex-et, hogy finoman fogalmazzak. Mondjuk nekem olyanokat csinál az UMI, hogy kikapcsol 40-60%-os akkunál (lehet akkucsere megoldaná, de alig több mint fél éves). Hívás közben néha felold, és belepittyeg, kihangosít.. vagy ami éppen megnyomódik. Nagyon sok hibát tudnék írni amiben sokkal szarabb az UMI. Ja és az ujjlenyomat olvasó biztosan nem fog elromlani az UMI-n, mert nincs is rajta. Romot kb 3-at adtak ki hozzá és nem igazán volt jól működő custom sem hozzá, pedig bőven lenne mit javítani! Nem akarok senki lelki világába belegázolni, de UMI telefont NE vegyetek soha! Ez a Leeco fényévekkel jobb mint az előző kategória. Amúgy meg ne hidd, hogy a szifon vagy a csúcs s7 is olyan tökéletes. Azoknak is megvan a hibájuk bőven. Sajnos nincs idő/pénz kitesztelni semmit mikor kiadják és majd később javítják (ha javítják). Ez van. -
nyisziati
veterán
válasz
entonee #2623 üzenetére
Ha én a jelenlegi telóm topikját olvastam volna, sosem veszem meg. Szerencsére nem így tettem (főleg az örök-elégedetlen romulánok miatt). De ez elmondható kb. az összes eddigi telómról. A topikok ugyanis kb. 80 %-ban HIBAJAVÍTÁSRÓL szólnak (még a 300.000-es Iphone-é is!)
A kínai telefonok az áruk miatt erős kompromisszumkészséget kívánnak - de tudni kell súlyozni. Egy döcögve működő szenzor nem ugyanaz, mint egy laggolós, lassú telefon.
Én is olvasom ezt a topikot, és szerintem a Xiaomi Mi Max mellett az egyik legjobb "best-buy phablet".
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Fitzgerald #2642 üzenetére
Jó dolgokat írsz. Ár érték arányban nincs jobb, egy több mint 300 ezres telefonban is ilyen kijelző volt 5,7-es 2k kijelzős, hasonló hardverrel. Note 7 ugye.... töredék áron ad hasonlót a leeco, és ezt egyelőre senki nem tudja még csak megközelíteni sem. Az ultrahangos ujjlenyomat olvasót is elsőnek a leeco hozta ki ahogy az első snapdragon 820-as telefont is (Le max pro).
-
Fitzgerald
veterán
válasz
entonee #2631 üzenetére
Tény, hogy vannak az életben olyan dolgok, amelyeket nem feltétlenül kell az embernek kipróbálnia ahhoz, hogy képes legyen valami vélemény-féleséget alkotni róluk. A szart nyilván nem kell megkóstolnod ahhoz, hogy tudd hogy szar íze van.
De egy ehhez hasonló specifikációkkal rendelkező, ilyen jól árazott készüléket gyakorlatilag kötelező kipróbálnod ahhoz, hogy komolyan vehető véleményt tudj róla alkotni.
Te itt azt csináltad, hogy összeszedegetted (mások tapasztalatai alapján) a készülék vélt vagy valós hiányosságait, azokat szépen felraktad a mérleg egyik nyelvére. A mérleg másik nyelvére viszont nem tettél semmit. Pedig oda kellett volna raknod az anyagminőséget, a hardvert, az árazást, és csak utána mérlegelni.
Senki se nézett le szerintem, a Tibcsi meg pont hogy az egyik legtürelmesebb, legsegítőkészebb user, aki igen sokat tesz azért, hogy nekünk jó legyen. -
entonee
csendes újonc
válasz
Kaneven #2639 üzenetére
Köszönöm, csak annyit füznék hozzá, hogy amiket leirtam - mármint a hibákat - nem tudtam az ujjamból szopni, ahogy mondani szokás, hanem az itteni hszekből olvastam ki és tudtam meg (honnan tudhattam volna?) Valószinüleg maradok a Roménél, egyszerü, magyar, B20 van, 3g rammal, 2 sim+külön sd kártya és megy, csak a camot sajnálom, hogy nem jobb. Köszi a tanácsot.
-
Kaneven
tag
válasz
entonee #2623 üzenetére
Engedd meg, hogy hogy tisztázzak néhány dolgot.
-Mint kiderült, a magyaritás nem igazán az ami
Nincs hivatalos magyar nyelv a gyárin. A Custom ROMokban van, de bele kell kalkukálni az esetleges hiányosságokat mivel nem magyarok a készítők. Mint többen írták nem érvágó hiányosságokról van szó.
- nincs 16-9 méret, ha van akkor rossz a 720as lassitás, ha az jó, nincs 4K
Van 16:9-es méret 16 mp-en és alatta. A slow motion működik 4K felbontásban a gyári romon, eddigi információk szerint csak a mokeen nem ment. Egyébként vállalható képet készít, lehet kalibrálni a beállításokban.
- nem megy az infra a magyaritott romokon
Cuocon működik, elvileg.
-az ujjlenyomat olvasó 1-2 nap, vagy pár hét és bedöglik
Ez sajnos valóban egy probléma, de nem mindenkinél fordul elő. Javítható egyébként, persze időbetelik a gariztatás.
-hiába a 14 nmes proci, az aksi 3-4 órát bir, ha használom is, az egyik rommal ez jó, a másikkal az egyikkel recseg és ordit, a másikkal halk géphangu
Nekem öt órát bír átlagosan. És ha valóban visszaolvastál, tudhatod többiek is hasonló SoT kaptak egy két kivétellel. Megfelelő beállításokkal összehozható. Az egyik kolléga korábban megosztott egy beállítást, visszakeresve meg lehet találni. Igen, a Custom ROM-ok nem tökéletesek, de senkinek se tartanak pisztolyt a fejéhez , hogy felinstallálja. Nem a gyártótól származik, ezért számolni kell az esetleges hibákkal. A gyári ROM-on minden működik, nem értem miért olyan kellemetlen angolul használni a telefont.
Tudom, nehéz elhinni, de Magyarország nem az elsődleges piac egy Keleti (de akár nyugatit is mondhatnék) IT vállalatnál. LeEco még Európában sincs jelen, szóval nem érzem jogosnak a felháborodásodat.
Azért gondoljuk már át, hogy mit kapunk a pénzünkért. Ez annyira tipikus, hogy az otthoni ember minél kevesebb pénzből akarja a csillagoss eget lehozni. Én teljesen megvagyok elégedve vele, hasonló specifikációjú telefont nem lehet találni ezért a pénzért EU-ban. Ha annyira fontos számodra a magyar nyelv és a B20, akkor javaslom olyan gyártóval szemezz aki hivatalosan is jelen van a magyar piacon.
Segítséget kérni telefon vásárláshoz itt tudsz. -
workin
senior tag
válasz
entonee #2627 üzenetére
Szia!
Én azt ajánlom neked, hogy egyáltalán ne vegyél kínai telefont, nem neked való.
szerintem menj be egy itteni GSM boltba, és vegyél egy olyan készüléket, ami gyárilag jól támogatott, és stabil a szoftver rá, pl huawei p9, vagy p9 plus. Ezt minden bántás nélkül mondom..
Asus -t sem ajánlom nekem egy zenfone 2-őm van, de a szoftveres support egy kalap kakit nem ér.. pedig.. -
Baggins86
aktív tag
Srácok, a gyári type-c fülest próbálta már valaki? Nagyon szemezek vele csak nem tudom megéri e...
-
csapee
őstag
Egyszer én is vettem két Umi Zero-t. Szerencsére nem hozta ki a Geekbuying időben, így lehet tudtam mondani. Vicces cég az Umi, kb addig van support míg ki nem jön egy új modelljük.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
entonee #2631 üzenetére
Hol láttál olyat, hogy bárki is azt írta, hogy megbánta a készülék vásárlását? Sokan még az ujjlenyomat olvasó hibája ellenére is imádják a telefont.
Az is egyértelmű, hogy nem fogtál még LeEco telefont a kezedben, mert abban biztos vagyok, hogy amint megtapogatnád, dobnál egy hátast a minőségtől.
Azért legyünk már azzal tisztában, hogy mennyibe is kerül ez a telefon és annak ellenére mennyit nyújt. Bőven elkérhetnének érte 2x ennyit is, mert arányaiban nézve 100 ezres kategóriában nem kapsz ilyen minőséget, kamerában sem. -
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407 #2630 üzenetére
Fricskának szántam.
Ha ilyen igényei vannak, akkor mélyebben bele kell nyúlni a zsebbe.
-
entonee
csendes újonc
válasz
tibcsi0407 #2628 üzenetére
Nem értem, miért kell lenézően mosolyogva bánni egy olyannal, aki nincs tisztában valamivel és utána néz, elolvassa amit a hozzáértők leirtak, tapasztaltak és utána azok kioktatják, hogy az mégsem ugy van mert nagyon jó...
Nem hülye vagyok, csak tudatlan a témában, azt én is tudom, hogy az UMI egy lapon sem emlithető a Leecoval.... -
tibcsi0407
félisten
válasz
entonee #2623 üzenetére
Jót mosolyogtam a hozzászólásodon. Az is egyértelmű, hogy szelektíven olvasol, valamint az is, hogy nem vagy tisztában vele, hogy a LeEco nem hivatalos kis hazánkban, ezért sincs rá magyar nyelv, csak az, amit mi csináltunk, de mivel mi is dolgozunk és hobbiszinten fordítunk, nincs időnk mindig minden új funkció fordítását beletnni a ROM-ba.
Én személy szerint örülök is neki, hogy egyre több az angol, mert ez is azt mutatja, hogy a LeEco nem csak a s*ggét vakargatja, hanem folyamatosan bővíti a rendszerét.
De, ahogy írtad is, ez a telefon nem Neked való, menj, vegyél UMI-t, mert az valóban egy lapon említhető ezzel a cégóriással. -
entonee
csendes újonc
Köszi, de azt a hszek alapján biztos nem, nem mókolni akarok, mint mondtam, hogy legalább az egyik fele menjen annak amit tud, hanem használni, de mint irtátok az itt ma MAGYARORSZÁGON nem lehetséges. Végigolvasva a topikot tényleg ez jön le..... és én tényleg végigolvastam!
-
endre166
tag
válasz
->Raizen<- #2625 üzenetére
Nem szoftveres hiba, sajnos.
-
->Raizen<-
veterán
Ez nem telefon ajánló topic az infra megy couco rommal és az ujjlenyomat olvasón kívül mindenre használható a telo. És durva bugok sincsenek a rendszerben. 5 óra kijelző idő is megvan ez nem zenfone 3 deluxe annak van 2,5 óra. Ujjlenyomat olvasót javítják gariban, arra is van esély hogy a nugatban életre keltik lehet szoftveres a hiba.
-
entonee
csendes újonc
Először is bocsánatot kérek, lehet, hogy a hozzászólásom offolva lesz, mivel nem egy épitő jellegü hozzászólás lesz. Hanem KÖSZÖNET NYILVÁNITÁS!
Ezuton szeretném megköszönni annak a több száz lelkes emberkének a munkáját, amivel fáradtságot nem kimélve leirta a hszekben - legalább is számomra - hogy én ilyen telefont biztos nem akarok. Pedig már hogy beleéltem magam, már 2 hónapja kinéztem a geekbuyingon, vártam a fekete pénteket, hátha ennél is lejjebb viszik az árát (most 640000 Ft) és elhatároztam, a jövő héten megrendelelm. Igazi inyencség ami benne van, 820 Snapi, infra, usb-c, 21Mp hátsó cam, 4K, lassitott felvétel, opt. képstabilizátor, 2K kijelző, ráadásul magyar nyelv EUI 5.8, B20 sáv, hogy csak a lényegesebbeket emlitsem - számomra mint egy álom.....
De szerencsére a hszeket olvasva fölébredtem.
Mint kiderült, a magyaritás nem igazán az ami, a képek amit a cam csinál sötétek, homályosak, nincs 16-9 méret, ha van akkor rossz a 720as lassitás, ha az jó, nincs 4K, nem megy az infra a magyaritott romokon, az ujjlenyomat olvasó 1-2 nap, vagy pár hét és bedöglik, kiderült, hogy hiába a 14 nmes proci, az aksi 3-4 órát bir, ha használom is, az egyik rommal ez jó, a másikkal az egyikkel recseg és ordit, a másikkal halk géphangu....
Nem is folytatom a felsorolást, egy ilyen telót nekem nincs értelme megvennem. Vettem már Kinábol telót: UMI Rome, Umi Max. A Rome megy már egy éve, mióta bekapcsoltam, és magyar nyelvü, és van Play áruház, nem kell büvészkednem, hogy belevarázsoljam a mókolt romokba valahogy, rootolt 5.1 andro, csak az van rajta amit akarok, azon is van 4-5 óra kijelzőidő netezni, filmet nézni, a Maxban sem csalódtam használati értelemben, a feleségemnek vettem. Most szerettem volna ujitani, a LEECo MAX 2-vel, főleg a cam tudása volt az ami nagyon tetszett, valamint a 2K kijelző.
Elfelejtettem leirni, nem vagyok telefonguru - a legnagyobb ténykedésem e téren, hogy rootoltam a gyerek samu mini 2-jét, amikor megörököltem évekkel ezelőtt, hogy ki tudjam venni belőle a sok telekomos appot - én nem mókolni akarok egy ilyen telót, hanem használni, de sajnos ugy látom, hogy ez ma Magyarszágon képtelenség. Az biztos, hogy ez a teló pl Kinában egy csucs ezen az áron, de ma itt nálunk NEM AZ.
TEHÁT TÉNYLEG SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI MÉG EGYSZER A HSZBEN HOZZÁSZÓLÓKNAK, HOGY MEGKIMÉLTEK RENGETEG IDEGESSÉGTŐL, CSALÓDÁSTÓL, ELKESEREDÉSTŐL. Most már biztos, hogy ilyet nem veszek, mert én használni szeretném, nem mókolgatni - mondom ezt ugy hogy ha meg tudnám csinálni akkor sem.
Most már biztos, hogy offolni fogtok, mert ez tényleg nem ide illő kérdés, de megkockáztatom, mivel itt tényleg sok hozzáértő ember van, melyik kinai modellt javasoljátok nekem, fontos a legalább 5,5 nem baj ha 2K képernyő, a jó cam, 4K videó, klassz képek, B20 megléte, hosszabb üzemidő, magyar nyelv. pl Doogee F7 PRO . Tudnátok valamit ajánlani ilyen hasonló árban? -
hacseki
tag
Ha nem gyári romot rakok rá akkor az garancia vesztéssel jár?
-
szitaati
aktív tag
-
csapee
őstag
Használ vki otg flasdrive-ot?
Nekem 5 perc után automatikusan újra csatlakoztatja. Ez pont elég hogy megszakadjon például a film lejátszás. Jelentkezik ez másnál is vagy egyedi hiba?
Gyári rom 018-as. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Fitzgerald #2617 üzenetére
Hát nem tudom. Ma jobb híján ezzel kaptam le egy szarvasrudlit, de nekem továbbra is sötétek a képek - alapbeállításon, napsütésben.
-
kazsolt
tag
Szerintetek a képek minőségén, javithat vmi frissités vagy franko kamera app? vagy marad ilyen "gyengus" ?
-
->Raizen<-
veterán
A couco miben különbözik egy gyári romtól? Ahogy látom ez is frissülne.
-
mckangi
senior tag
válasz
tibcsi0407 #2610 üzenetére
Köszi! Ez hasznos információ volt ☺️
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mckangi #2609 üzenetére
Lesz, már csinálja a LeEco, de hogy mikor, azt nem tudom. Nem kell félni a LeEco támogatásától, a jobbak közé tartoznak.
A fejlesztői verzióban rengeteg az újítás. Az ujjlenyomat érzékelővel tudsz majd görgetni le-fel, jobbra-balra, lesz app drawer a launcher-ben, meg még a fene tudja mennyi minden. -
mckangi
senior tag
Tibcsi!
Azt nem tudod véletlenül, hogy lesz-e erre a telefonra Android nougat?
-
kirusz1
őstag
válasz
tibcsi0407 #2607 üzenetére
köszi
-
tibcsi0407
félisten
Ha tégláznátok. [link]
-
Kaneven
tag
Nekem tegnap az ujjlenyomatolvasó úgy tűnt hogy megadta magát, nem érzékelt egyáltalán. Majd csináltam egy rebootot, úgyanúgy semmi. Szokatlanul melegnek éreztem a szenzort érintésnél, de lehet csak placebo. Végül a fingerprint kalibrációt lefutattam többször, és kb 4.-nél újra életre kelt.
Nagyon érdekes, nem tudom mi lehet az oka ennek a szeszélyes működésnek. Illetve azt vettem észre, hogy hidegben sokkal pontasabb, gyorsabb. (Gyári ROM, 5.8.018S)
-
Sty01
tag
Mokee release vs nightly, mi a különbség?
-
nyisziati
veterán
válasz
->Raizen<- #2601 üzenetére
Hiába no, a kínai robottechnológia világelső...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest