Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #697 üzenetére
A segítségednek köszönhetően, sikerrel jártam!
Még egyszer köszönöm szépen.Leírás azoknak akik indiai rom-ra akarnak CUOCO romot:
Windows 7 kell hozzá, a Windows 10 nagyon megnehezíti a dolgokat, sőt azzal nem sikerült TWRP-be csatolni a meghajtót, de Win 7 alatt igen. Ez a leírás viszont tökéletes hozzá, hogy telepítsük a rom-ot és ezt egészítem ki a saját tapasztalatommal.
WIPE/Factory reset után rádugtam a gépre és engedélyeztem az MTP-t a csatolásonál, ekkor a gépen megjelent egy 0-ás mappa amibe belemásoltam a rom-ot, majd install és ekkor a zip aláírás engedélyezést nem kell kipipálni. Ha kész az install még felajánl egy Dalvik törlést, én még azt benyomtam neki, így már a CUOCO rom repeszt a gépen. -
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #697 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
tibcsi0407
félisten
Itt nézz szét légyszi. Szerintem többen is visszaálltak már.
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #695 üzenetére
TWRP alatt a MTP-nek se ad a gépen meghajtót, sőt a WIP-n kívül semmit nem enged jó formán
Akkor megpróbálom megcsinálni ha szerinted nem esélytelen így és ha sikerrel jártam leírom ide a fórumba, hogy aki hasonló cipőbe jár meg tudja oldani. De a leghátráltatóbb tényező, hogy amiket a gép lát mappákat azokat TWRP-ben nem látja a gép csak a belső tárhelyet, oda meg telefon filekezelő se enged másolni.
-
tibcsi0407
félisten
Nem esélytelen, picit utána kell olvasni, hogy mások hogyan álltak vissza. Először szerintem ne wipe-olj a telepítés előtt. Inkább utána, de ott is csak data, cache, dalvik. Úgy sem lehet?
Egyébként TWRP alatt is van MTP kapcsolat. Szóval a wipe után is fel tudod kábelről másolni a ROM-ot a telefonra. -
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #693 üzenetére
Akkor esèlyem since feltenni?
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #691 üzenetére
-
rdt89
addikt
Feladtam a COUCO telepítèsèt a Telefonom twrp-ben nem làt semmit 0mbot ír a meghajtóra, ha megcsinàlom a TWRP-ben a gyàri visszaàllítàst làtja utàna a teljes tàrhelyet, cserèbe eltünik az összes file a Telefonról beleèrtve amit felraknèk is.
-
tibcsi0407
félisten
-
ctibor
senior tag
Én most a stock indiai 16s romot használom és nekem eddig ez a legjobb. Morelocale-al részben magyarítva.
Az ujjlenyomat olvasó most már végre használható. (A jótól azért még messze van, de nálam a Huawei magasra tette a lécet: 10-ből 10-szer egy szemvillanás alatt felismeri...)
Ami eddig volt rajta:
- Spemall webshopos rom (multinyelv, de szar),
- Cuoco92 15s (multinyelv, de voltak bugok),
- kiszivárgott amerikai 16s (nem rossz, de érezhető, hogy még fejlesztői verzió),
- és most az indiai 16s. -
milapsy
aktív tag
16s nagyon jó lett az ujjlenyomat olvasó
-
rdt89
addikt
CUOCO romot akarom feltenni, és amikor a leírás szerint Wipe és a csúszka elhúzás megtörténik, már a zip filet nem tudom installálni, előtte meg még nem történik meg a Wipe 0mb-ot lát a belső tárhelyből, utána meg leformáz mindent, és nincs rajta a rendszer zip.
Valaki valami ötlet? -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #675 üzenetére
Hmm. Nekem ez a rose gold nem jön be, elég csajos.
A másik két szín nem létezik egyelőre, max. a drágább kivitelben a szürke talán, de annyi pénzem nincs.
Más teló vagy nem tetszik, vagy szar a fényképező része, vagy nincs benne B20, tehát marad ez.
Mit tennél a helyemben? -
mckangi
senior tag
Ma teszteltem a gps-t 120km-en.
Azt kell mondjam, hogy szuper!Ha direkt az ellenkező irányba mentem, még arra sem volt idő, hogy a kormány egyenesbe álljon, már újra tervezett a navi program.
Mondanom sem kell, hogy sosem dobott jelet.
Nagyon fain! 28 műholdat látott, amiből 13-ra csatlakozott is. 1 ruszki,1 kínai, 11 amcsi.
3m-es pontossággal követte az autót. -
jemy
tag
sziasztok!
evvel a teloval szemezek, és érdekelne ha publikus ki hol vette a telóját, és mennyiért (szine)?
köszi. -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #665 üzenetére
Azt írták vissza, hogy ne aggódjak refoundolják majd a különbséget, ha egyszer kapnak a szürkéből és le tudják szállítani.
-
doki13
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #671 üzenetére
epp most frissitettem ra
-
milapsy
aktív tag
couco kijott az s16-al
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #667 üzenetére
Köszönöm szèpen vàlaszodat. Majd a garancia lejàrtànak hàromnegyede felè megboltolom.
-
rdt89
addikt
A telefon ujjlenyomat olvasója nem működik, egyik pillanatról a másikra megszűnt a reakciója. Kalibráltam, factory reset, feltettem az S16 romot is de semmi. Tönkremehetett a panelje? Ez további problémát nem okoz a telefonban igaz? Annyira nem zavar ha nem működik csak a többi funkcióra ne legyen kihatással. Előre is köszönöm a segítséget.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
szitaati #664 üzenetére
Ha te lennél az eladó, akkor mit csinálnál? Adott a lehetőség, hogy megszakítsd a rendelést és visszakapd a pénzt, majd megrendeled, ha valóban lesz raktáron. Én ezt csinálnám, meg ezt is szoktam csinálni.
Telefont már egyébként is úgy veszek, hogy mindig levelezek előtte a bottal, hogy van-e készleten, mert nem szeretek sokat várni. -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #663 üzenetére
Az OK, hogy megy le az ára, de!
De ha kicsengetek érte x dollárt, majd nem kapok érte semmit mert ugye még nem gyártják, várok heteket, majd jön a csökkentés és más megveszi olcsóbban, és még nem is vár rá annyit.
Így se érzed kibaszás-szagúnak? (várok is + drágábban is kapom, mint aki most rendeli) -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #661 üzenetére
Nincs ezzel baj, csak 3 hete ülnek a pénzemen, míg ha most rendelem, kb. 20 dollárral jobban jövök ki.
Azt gondolom, hogy ez nettó kibaszás velem, aki korábban rendelt. -
szitaati
aktív tag
válasz
paul911012 #658 üzenetére
Én most írtam nekik, hogy 3 hete várok és legalább írják meg meddig kell még.
Illetve azóta olcsóbb lett, azt is kértem, hogy adjanak valami discount-ot mert ha nem, akkor lemondom és újrarendelem.
Kíváncsi leszek, hogy mit reagálnak. -
tibcsi0407
félisten
válasz
paul911012 #658 üzenetére
Nyiss egy ticketet, hogy szeretnéd lemondani.
-
paul911012
csendes tag
Lehet nem ide tartozik
De van lehetőségem szerintetek töröltetni a rendelésem a SPEMALLról hogy visszakapjam a pénzem? Am a készüléket még nem küldték el mert silvert rendeltem.
-
mckangi
senior tag
-
smekone
tag
Srácok a kamerájára lehet valami üvegfóliát venni? Vagy ez ilyen zafír üveg ?
-
Atomcsirke
aktív tag
Na, besandítottam ide is, lévén az a fránya X520, az nagyon nem akar "béhuszasodni", alighanem tényleg elírás volt az a spemall-os adatlapon. Itt van - péklapát light méret mellet - jó kijelző, napfényben remek, és tűrhető low-light teljesítményű kamera, QuickCharge, habzsidőzsi. A CDLA-ba beletörődünk - reméljük, hamar eltűnik - a silver vagy egy grey verziót ki lehet böjtölni.
Mi a tapasztalat, üzemidőben hozza azért az egy napot, "munkagépként" befogva (=két SIM, folyamatos 4G mail szinkron, kb. egy óra telefonálás, egy-két óra böngészés, fél óra navi).
Vagy ilyen bivaly telefonnal mindenki csak játszik? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Killerlaca #618 üzenetére
Hali!
Gondolatom szerint csak szoft. probléma lehet vele.Na és én sem szeretem mókolni a telót mivel annyira nem értek hozzá. Biztos lesz egy "stabil" rom és azzal használom. Várok még a vétellel mivel a 6/128Gb-s verzióba már van szürke szín is. Igaz ennyi nem kellene elég lenne a 6/64-s is.
AcélAgyar!
Én is egy sim-mel használnám majd. A szoftverén majd csiszolnak talán és rendbe jön.
-
doki13
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #648 üzenetére
a couco nem frissit magatol?
-
Racecam
nagyúr
Én amúgy egyébként minden szart bevállalok és nem ma kezdtem a számítástechnikát, de ez annyira idegen és főleg, hogy sokszor inkább azt nem értem, hogy mit és hová másoljak...
És ugye linux, amihez hozzá sem tudok szólni, nyilván ez a fő gond.u.i.: Éppen ezért nem nagyon akarok sokszor ezzel szórakozni, csak felrakni egy jól működő ROM-ot, ami nem árt, ha időnként magától frissül és kész. Utálom újratelepítgetni a jól belőtt telómat a megszokott appokkal...
-
Racecam
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #643 üzenetére
Ez a leírás nem érhető el valamilyen egyszerű halandó által érthetőbb nyelven?
Na mindegy. Majd ha már meglesz a teló, legfeljebb kérdezek. -
Racecam
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #641 üzenetére
Mindegy, már megrendeltem, úgyhogy...lesz, ami lesz!
(A NOTE 3-am már totál megadja magát lassan...)
Nem kértem a gyári romot, a mókolt amivel küldik nagyon használhatatlan? -
-
doki13
aktív tag
van olyan hogy global verzios,meg konai verzios??
-
doki13
aktív tag
ha privatba leirod Tibcsi hogy kell,akkor esetleg neki fogok
-
doki13
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #636 üzenetére
hat ha valaki lenne melletem,lehet menne......de igy olvasva tuti nem fog
-
doki13
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #630 üzenetére
en biztos hogy nem tudom feltenni.......fenn lesz majd ha a fiam(revoltek) felteszi. 50evesen nekem mar magas ez a szint
-
smekone
tag
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #630 üzenetére
h ha megveszem és alap gyári cuccal megérkezik, mit kéne vele tenni? érdemes felrakni valamit rá? frissiteni? v az alap gyári rendszer jó rajta
-
AcélAgyar
tag
válasz
Bjorngolf #627 üzenetére
- Szép a kijelző, mégiscsak QHD a felbontása, jók a betekintési szögek és napfény alatt is egész jól lehet látni, bár ez utóbbin még lenne mit fejlődnie. A kamerával is elégedett vagyok.
- Egyáltalán nem vészes a rose gold, én eddig csak fekete/sötét kék színű telefonokat vettem, de ez nagyon jól néz ki, elegáns, és jópofa, kicsit ékszeres beütése van, néha fényben kicsit más a színe is.
- Az akksija gyenge, mint minden okostelefonnak, én naponta töltöm, bér én nyúzom rendesen. -
Bjorngolf
tag
Sziasztok.
Vásárlás előtt állok, de előtte mindenképp szerettem volna kérdeznimi a véleményeteket a telorol? Kijelző minősége,szinhusege milyen? Kamera jól muzsikál? Átlagban mennyit bír az aksija? Mi a véleményeteket a Rose Gold színről?
Bocsi a sok (és esetleges hulye) kérdéseket:$ köszönöm a válaszokatszép napot
-
doki13
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #620 üzenetére
magyarul esetleg?
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #620 üzenetére
Mennyire megbízható és bug mentes rom?
Ebbe vajon már tudja a 1080p/60fps-t a kamera? -
tibcsi0407
félisten
-
Mottie
őstag
Nálam minden ok a 2 SIM-mel, igaz UK, nem Mo.
A céges WiFi re viszont nagyon nehezen csatlakozik rá a téli (4-5 probalkozas).. Pedig a mégis meg 20 méterrel az épület előtt else tálca az utcán is csatlakozik.FYI nálam nagyon megbízhatóan 3:30 a Sot, ami nem sok, de egy nap eddig mindig megvolt
-
ctibor
senior tag
Feltettem a Cuoco 5.8-as romját. A webshoposhoz képest tényleg nagy javulás!
Egyelőre egy gondom van (biztos lesz majd több is, de csak most ismerkedünk): míg az előző Rommal be tudtam jelentkezni a LeEco accountomba, miután azt létrehoztam notebookon, ezzel sehogyan sem megy. És erdekes: a telefonon keresztül próbáltam elfelejtett jelszó pótlást kérni, ami sikerült is! Weben már csak az új jelszóval tudok belépni. De a telefon továbbra sem enged be
A kínai szoveg - leforditottam guglival - azt írja, hogy vagy az email vagy a jelszó hibás.
Ez azért is kellemetlen, mert így témát sem tudok letölteni, és a Cuoco Romon nincs csak 1 db.
Ötlet?
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ahogy olvasgatom az írásokat a szoftverrel elég sok gond lehet. Elgondolkodtató a vásárlás.
-
mckangi
senior tag
Lehet, hogy csak nálam is azért volt, mert ezek a szolgáltatók állandóan fejlesztenek.
De az a helyzet, hogy sz@rtam is rá, pár mp-t tudtam várni, hogy full 3g-n jöjjön a net.
Dehogy ez kinek jelenthetett ekkora problémát, nem tudom, de jelentették.!Remélem az életmentő műtét hívásának a bejelentését szalasztotta el,amit az orvos az elsődleges simre kezdeményezett.
-
mckangi
senior tag
Bocsi, de mivel lejárt a hozzászólási idő, folytatom az észrevételeimet.
A gyárilag vásárolt 14s (gyári) romban a záróképernyőn legfelül scrollozik betett 2 simkártya esetén a simkártyák nevei,hálózatai.
Vegyük például az én telefonomat:
Elsődleges sim: Vodafon
Másodlagos sim : TelenorA 14s alatt : Vodafon 4G - Telenor 2G
A 15s alatt: Vodafon 4G - Telenor 3G
A 16s alatt: Vodafon 4G - Telenor 3GEzáltal aki 14-ről váltott 15-re annak érhető, hogy 2 sim esetén hamarabb merült a telefon,a magasabb frekvencia miatt.
A 15 alatt viszont sok embernek ledobta a 3G-t ( nem 2G-re ) , hanem inaktívra.
A 16 alatt már nem tesz ilyet, nincs térerő csökkenés és jelentős fogyasztás, csak az elsődleges simmel teszi ugyanezt. Sőt még jobban kibabrál a talajjal.
Hiába tudok netezni a másodlagos simmel,ha az elsődleges simem nem tudnak elérni....Az elsődleges 1.slot sim a fő beszélgetési kártyám( szerintem mindenkinek).
Azzal nem leszek kisegítve, hogyha nem veszem észre, hogy a kölök, vagy a nejem nem tud elérni közvetlen hívással, hanem majd a 2-ik simem elolvasom a helyi hírekben, interneten.Aki találkozott már ezzel a 16s-es problémával, azt kérem, hogy jelezze a LeEco felé, mivel nekem nagyon gyér az angol tudásom!
Ui: mondjuk azt sem értem, hogy hogyan oldották még azt a kis húzottszeműek , hogy nagysebességű hálózat elérhető legyen egyszer mind a 2 simen.
Ha az elsődleges kártyát ráállítom 3g/4g-re akkor a 2 sim automatikusan csak a 2g-t kellene elérnie mivel csak egy nagy sávszélességű "modem" van a telefonban.Hasonlóan pld az Asus dual aktív sim eléréséhez hasonlóan.
-
kormi0312
senior tag
Gyári recovery-t hogyan tudom visszatenni, hogy tudjam a kínai verziós ROM-ot kipróbálni?
-
mckangi
senior tag
Nem irigylem a kínaiakat.
A 14s-ben korlátozott volt a kamera teljes kihasználása.
A 15s-ben ezt javították, de egyeseknél a 2 sim-el gond volt.
Nálam is kicsit gyengébb lett a térerő, illetve hosszú ébresztés után 2 pálcikáról kellett vagy 15mp mire teljesen felébredt.
A 16s-ben ezt javították.Oly annyira, hogy most a full térerőrel rendelkező 1-es simem egy szintén hosszú ébresztés után inaktívvá vált.
Mutatta mind az 5 pálcikát, de szürkén.
Ez addig nem is változott, míg be nem léptem a Settings - sim card részbe és hálózatot kerestettem vele. Utána észre tért.
Mondanom sem kell, hogy a 2.sim-nek nem volt semmi "baja".Komolyan mondom, most a gyári megjelent romok közül mindegyiknek van valami baja.
Akármelyiket rakom fel, kompromisszumot kell kössek valamilyen téren.
Miért nem lehet valamit úgy frissíteni, hogy ne valami más rovására menjen?Mondjuk a kölök,Sony Xperia Z5 premiumja most frissített, ami által gyorsabb lett, most már csak melegben max 2db fényképet tud lőni. Mondjuk az Snapi 810.....
-
smekone
tag
Szerintetek ez eredeti ?
-
rdt89
addikt
válasz
kormi0312 #606 üzenetére
Akkor ez nem számít hivatalosn oldalnak?
Én innen frissítettem 5.8-ra, -
kormi0312
senior tag
Fent van a hivatalos oldalon a 16S [link]
-
ctibor
senior tag
válasz
tibcsi0407 #603 üzenetére
No problémó
Más: szerinted Cuoco is frissíti a 16-os verzióra a romját? Érdemes még pár napot várni, hátha előáll vele?
Szerk.
De asszem hülyeséget kérdezek, mert ha frissíti, az le fog jönni OTA-n, ugye?
-
ctibor
senior tag
válasz
tibcsi0407 #601 üzenetére
Köszönöm
-
tibcsi0407
félisten
A webshop ROM-ot általában gyári Recovery van. Szóval letöltöd a hivatalos ROM-ot, átnevezed update.zip-re, majd kikapcs. Bekapcsolásnál együtt nyomod a hangerő fel gombot és bejön a gyári Recovery. Ott tudod frissíteni. Webshop ROM után pipáld be a clear data-t is.
Lehet úgy is, hogy felmásolod az update.zip-et és fájlkezelőben rányomsz, majd upgrade.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest