Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
hacseki #4836 üzenetére
[link]
Ez alapján "próbálkoztam. Persze a programokból egyenként kerestem rá és a legfrissebbet használtam... rengeteg fórumot bújtam meg videók... Sajnos csak szerencse próba alpon csináltam (mert igen nemleges válaszok meg eredmények voltak itt a fórumon is. És nem jegyeztem fel minden lépést... Kb. 3x 4x mentem végig mindenen amire ment a 4G máshol is.
(Ami még komplikáltabbá tette a dolgot hogy a próba vagy teszt csak hetente ment mert koleszos vagyok Kőszegen és ott nem volt 4Gm így 2 hét volt az egéssz procedúra.mer itthon (Hévíz környéke) van alapból is .. Gondolom más hullámhosszon szórják...Most 1-2 hétig nem leszek itthon (Magyar földön) Szóval nem akarok mégegy kört menni mert ha beáll valami szar akkor nem lesz mivel hazatelefonáljak
és az kellemetlen tud lennei.
De utána kipróbálom mégegyszer ki be kapcsolni de már úgy hogy feljegyzek ezt azt. Ha minden jól alakul az első lesz hogy itt megosszam -
Lepeke
csendes újonc
-
fehermokus
aktív tag
válasz
hacseki #4587 üzenetére
Nem használok OTP-t. A másik rom-ot csak azért említettem, mert ez a fajta van fent neki, ha épp nem akar újítani, elég ha frissíti a régit és leszedi a rootot.
Ezzel nem mondtam, hogy az Aureel ROM-jával valami bajom lenne, de mint lehetőség megemlítettem egy másikat is. Sokan szeretitek az Aureel ROM-ját, nincs nekem ezzel semmi bajom. -
iamdoki
tag
válasz
hacseki #4460 üzenetére
Nekem hétfőn jött meg az x829, a 4G hibátlanul működik rajta gyári rendszerrel. Apropó rendszer, mennyire szokott a Letv frissíteni? Vagy érdemesebb valami custom romot telepíteni? Igazából a telefon fél angolsága nem zavar annyira, de ha van valami megbízható főzött rom rá, ránéznék
-
Fehi85
tag
válasz
hacseki #4320 üzenetére
Szia! Samsung s4-ről váltottam, és kicsit sem bántam meg.🤓 A kijelzőtől céltem picit, mert a Samu oled, és az nagyon bejött, de ez is nagyon szép színeket tud megjeleníteni. A 4g eddig csak a pincében nem jött be, a városban (Budapest) a többi helyen mindenhol stabilan jött, nem volt gondom még vele.
Eredetileg x829es a teló.
-
zsek74
csendes tag
válasz
hacseki #4293 üzenetére
Elvileg a holnapi naptól EU-s raktárról:http://www.coolicool.com/stock-in-europe-leeco-letv-le-max-2-6gb-ram-128gb-rom-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-quad-core-57-g-45102
Aliexpress-ről rendeltem 02.14.-én szürke 4/64 változatot,de a mai napig nem küldték és a presale nem volt feltüntetve. -
Fitzgerald
veterán
válasz
hacseki #4192 üzenetére
Az enyémnek szétégett a belseje 3 hete. A kapacitív gombok felett hirtelen elkezdett melegedni az üveg, majd iszonyat forró lett, végül szétégett a digitezer kábele, és elrepedt az üveg a tempered glass alatt. Mindez kb. 30 másodperc alatt. Cserélte újra akitől vettem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest