Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Blend test.

A blend keveréket jelent, Te bend-re gondoltál.
-
Klayton003
csendes tag
Én is felraktam a romot, nagyon szépen köszönöm. Sokkal stabílabb, gyorsabb és kínai mentes nem úgy, mint a gyári. Nagyon jó munkát végeztél, hibával nem találkoztam

-
fudi2002
nagyúr
Bocs a fura kérdésért, hordja valaki zsebben a telefont? Mennyire hajlamos a meghajlásra?
-
kungzi
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nekem olyan jól működik, mindegy neki melyik ujjamat érintem oda, feloldja a telefont

-
->Raizen<-
veterán
Van itt akinek megjavult az ujj leolvaso aurel romjatol?
-
sd6
tag
Most rakom fel aureeel romját. Azt vettem észre, hogy a twrp backupnál nagyon felmelegedett a telefon, forró volt a hátulja, ennyire gyorstöltésnél sem melegedett fel.
-
msanyi67
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogyan tudom APN szerkesztése-n belül az APN-t szerkeszteni, minden szürke csak a kész-t tudom megnyomni de így minden marad a régiben. A vitamax szócskát kellene eltávolítani és ezért nem akarok egy teljesen új APN-t csinálni.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ha akkor is ez a telefonom lesz ( amit gyanítok, mert nagyon tetszik ) akkor természetesen azt is megcsinálom legalább lyen jóra!

-
Sumptuous
senior tag
Azt az egy tyúklábas alkalmazàst én hagytam benne, mert megtetszett ahogy az időjárás adatokat megjelentíti a zárképernyőn, és az értesítési panelon. Tulajdonképp csak engedélyezni kell neki a gps-t és máris kirakja az infót az említett helyekre. Azt nem tudom, mennyire releváns, de nekem bejött
Egyébként nem system app, mindenféle trükk nélkül törölhető, nem okoz gondot. Tényleg csak azért hagytam ott, hátha tetszik még valakinek..
Itt egy újabb donate link, sajnos a régebbi tényleg nem müködik..
www.bit.ly/aureeel -
solyom76
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Macskát keresek. .
-
jano_77
nagyúr
Az mitől lehet srácok, hogy mióta a LeMax-om meg van, itthon a Google Drive nem indul el, hibát ír a bejelentkezéshez!? Feldob egy ablakot, hogy jelentkezzek be, a telefonra elküld egy kódot, amit 3 közül ki kell választani, majd írja a teló, hogy Bejelentkezés jóváhagyva, de mégsem lép be PC-n!? Miért nem?!?
Ez nagyon bosszant, mert sok mindenem van a G.Drive-on!
Nem is szinkronizál ennél fogva.
Ez azért fura egyébként, mert a céges laposon is fent van a Drive és ott nincs ez a probléma!?

Valaki találkozott már ilyennel, tud megoldást!? -
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
# Tehát a gyorstöltést kell ki-be kapcsolgatni, a telefont meg rebootolni.
-
Fitzgerald
veterán
Madsurfer's romban kb. egy hét után szarni ment a root, és csak akkor van újra root, ha recoveryből újra mountolod a system partíciót. A gyorstöltés sem akar működni, ki-be kell kapcsolgatni hozzá a telefont, és rebootolni is kell hogy működjön. Aki felrakja, az számoljon ezekkel.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
fajuszt
üzenetére
Van egy papir vr meg egy pant nelkuli vr 2 k ert a tobbi 5-6 k meg samu vr 30-35k en egy 6 k sat emeltem el amihez van pici iranyito is. foti madaras tacskoba voltam. Kulon bt kontroller is van 1 fajta headsethez de a ketto egyutt 11k volt azt sokalltam keves a jo app playen.
-
fajuszt
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Van valami kimondottan Auchannak szallitott olcso VR. Ma megyek megnezni. Allitolag 2 ropi korul van ? Rosszat nem olvastam rola vegulis, ezt tesztelted ?
Mellesleg 2 napja jott meg telom es nagyon szuper. Sotet szurke termeszetesen. -
->Raizen<-
veterán
Auchanban tobb vr headsettel kiprobaltam a telot, nem egy nagy durranas, de azert vettem egyet ltthonra okorkodni.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor vagy egyforma minta van minden ujjadon, vagy egyiken sincs minta
. -
->Raizen<-
veterán
Üdv, örülök, én azt álmodtam, hogy elkezdett működni az ujjlenyomat olvasóm, minden ujammal feloldotta a kijelzőt...

-
rozsay
csendes tag
Köszönöm a sok hasznos infót mindenkinek (mélyviz). Kipróbáltam sok romot - Antutu 92000-149000 pont - Mokee legújabb + open gaps nano + xposedv87-sdk23arm64 jött be nekem, mellesleg ez lett a leggyorsabb is. Antutu 149300.

Illetve
.
Minden tökéletesen működik, üzemidőről később.
P.S. A telefon cefetűl bejött nekem, mégegyszer köszönöm mindenkinek a hasznos információkat eddig ez a legjobb telefonom. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Az a véleményem, hogy a Viber üzenetek nem a belső tárolón kerülnek rögzítésre, hanem a Viber szerverein. Ha nem így lenne, akkor nem értem, hogyan láthatnám a laptopomon, meg a céges gépemen is a csevegéseket és a híváselőzményeket. Szerintem ez nem a TB hibája, a hanem a Viberé. Persze lehet, hogy tévedek. Majd leteszteltem. A hétvégén kiirtom a Viberem, miután lementettem, majd visszaállítom, s meglátjuk mi lesz. (Gondolom, amikor mentesz a TB-vel, akkor teljes mentést kérsz: app+adatok, ugye?)

-
Sumptuous
senior tag
válasz
szitaati
üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy több funkciója van, mintsem jobb képet csinálna. Persze a jpeg tömörítés mértékén sok múlik, ami az eredetiben ugye nem állítható, de a 3 rd party alkalmazások nagyrészében igen. A camera api 2 tudja Pl.: amit már korábban is említettem: manuális fókusz, raw-ba mentés..stb

Ajánlom a 'Footej Camera' appot, ez alapesetben benne van a romomban egyébként.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
"Más: Ha az eredeti kamera appban hosszan tappoltok valahova, akkor külön állítható a fókusz és a fénymérés helye! Most vettem észre... :'D"
Hát ez mekkora király!

Ezek a kamera 2 apis appok szebb képeket csinálnak? vagy miért érdemes velük foglalkozni? Esetleg tudtok mondani javasolt progikat?
-
Rozmika
tag
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Én már régen próbáltam, de akkor az volt az első kérése, hogy csatlakoztassam a számítógéphez. A mentett alkalmazások felét meg nem állította vissza. Beszélgetések, játék állások, beállítások vesztek el. Én azóta nem használom. Ezért nem is vettem meg! Lehet, hogy adok neki még egy esélyt.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Akkor segítsél légyszi miért nem rakja vissza a viber üzeneteket? Mikor rányomok látszik hogy ott az összes, majd hirtelen visszalép főoldalra a telefon, viber újra elindul de akkor már kéri hogy regisztráljak újra telefonszámot, azt megcsinálom és megint nincs egy régi üzenet sem

-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Rozmika
üzenetére
A Titanium szerintem egyáltalán nem bonyolult. Olyan alap nálam, hogy rom csere után ez az első, amit felteszek. "Gépre is kell telepíteni..." írod. Mit? Semmit. Érdemes megtanulni használni, főleg azoknak, akik sokszor romolnak. Én minden éjjel lementem vele az összes felhasználói alkalmazást (helyesebben csak az újonnan telepítetteket, és az appok új verzióit) a telefon "Titanium Backup" nevű mappájába, majd ezeket egyúttal szinkronizálom a Google Drive fiókomba is. Erre azért van szükség, hogy ha pl olyan hiba lép fel, hogy valami oknál fogva el sem indul többé a telefon, akkor ugye nem segít más, csak a rom újrarakás, vagy egy TWRP mentés visszaállítás. Igen ám, de ekkor minden adatunk elveszik. Jártam így! Nos, ekkor jön a Titanium feltelepítése, majd a Google Drive mappából lehúzom a telóra a TC mentési fájlokat. TC elindít, minden felhasználói alkalmazás visszaállítása nevű menü elindít. Attól függően, mennyi appot mentettél, pár perctől akár fél óráig is eltart, míg mindent szépen visszaépít. De minden ugyanolyan lesz, mint előtte volt. Ennél nincs jobb erre a célra. Ha nem működik a visszaállítás tárhely hiányra hivatkozó hibaüzenettel (szívtam vele korábban!), akkor csupán annyi a teendő, hogy a Super SU-appban ki kell venni a pipát a "Névtér elválasztás előkészítése" menüből, majd reboot. Ja, és meg kell venni hivatalosan.
Nem olcsó, de megéri. -
kungzi
veterán
Nougat mikorra várható?
-
solyom76
senior tag
Valaki azt még le tudná ìrni miért nem tudok regisztrálni a leeco fiòkba?
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Hát ebben sajnos nem tudok segíteni. Sosem használtam még se titániumot se más nemesfémet mentésre, viszaállításra.. Elég manuális ember vagyok, sokszor szoktam megcsinalni ugyanazt. Sajnos ez a rom próbálásakor is szokott kelleni, így én ezt már megszoktam. A lecloud-ot én is ajánlom, nekem ez még teljes wipe után a képeimet is visszarakta. Nem is vártam el tőle ilyesmit, de nagyon kellemeset csalódtam benne. Egyénként a viber hogyhogy nem állítja vissza az üzeneteket? Nekem ez müködött..A többit nem használom, azokat nem tudom

Más: Nekem az akkuidő nagyon jól alakul. Sosem volt még ilyen jó..Nektek?

-
gonorrea
senior tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
és Tibcsi

Titanium-al is szívok én is, viber üzeneteket nem rakja vissza, rámegyek a visszaállításra, vissza is állítja, látom mindet, majd viber hirtelen újraindul, és kéri hogy regisztráljam magam, megcsinálom, és üzenetek nincsenek, kb 10x csináltam végig, múltkor mikor Mokee-ra váltottam meg ment mint a karikacsapás

-
Rozmika
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Titanium-mal az a bajom, hogy elég bonyolult. Gépre is kell telepíteni meg amikor próbáltam akkor nálam szépen lementett mindent csak vissza nem tudtam tölteni.

Szóval olyan backup programot keresek ami nem csak menteni tud hanem visszatölteni is és egyszerű mint a lapátnyél.Ez nem jó OTA update-nak (nem értek hozzá)?
http://ota-update-center.soft112.com/ -
Sumptuous
senior tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Ezt konkrétan nem alkalmazás csinálja, hanem a systemui-ba van beépítve. A Beállítások-> Kisegítő lehetőségek-ben tudot állítgatni.
Egyébként ha a beállításokban elhúzod az újjad balra, akkor ott megjelennek az alkalmazások, amiket állítgatni lehet, és ott szerepel a 'kontaktok' is.
Más: Ha az eredeti kamera appban hosszan tappoltok valahova, akkor külön állítható a fókusz és a fénymérés helye! Most vettem észre... :'D
-
gonorrea
senior tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
na itt a kövi problémám:
Zen launchert használom (de euinál is ez van), ha hosszan nyomom valamelyik gombot, akkor bejön egy "menü", hogy melyik gombhoz mit szeretnék beállítani (menü-home-vissza), már annyira b*szta a csőröm hogy beállítottam, most viszont nem tudom visszacsinálni, ami viszont nagyon zavar, hogy pl kapcsolatoknál nem tudom így előhívni a beállításokat (az ugye menü gomb hosszan nyomva), bár eddig sem ment mert mindig sikított, hogy rendeljek hozzá valamit!
Ezt melyik alkalmazás csinálja, és hogyan lehet kiiktatni? -
Sumptuous
senior tag
válasz
Rozmika
üzenetére
Ota update az túl nagy meló nekem, egyedül vagyok rá...Viszont ha jön valami bugfix tőlem, akkor az biztos, hogy csak egy patch, ami kicserél, betesz, kivesz dolgokat. Nem kell újra előröl kezdeni majd mindent

Van a ROM ban egy kamera app, amivel lehet pl.: manuálisan fókuszt állítani, vagy RAW-ba menteni képeket. Illetve a play-en is van egy pár jó kamera app Api 2 támogatással! Mást sajnos én sem tudok mondani erre. Tény, hogy az alap kamera app egy elég funkciószegény darab...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Rozmika
üzenetére
Az auto update engem is érdekelne, mert a Cuoco-ban ez szimpi. Bár mostanság nem frissült - lenne mire egyébként!?
A folytonos lement, újra tesz dolog nekem sem jönne be. Egyszer szeretnék belakni egy jól működő, magyar ROM-ot és aztán használni a következő telefonomig. 
-
Rozmika
tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Ok. Köszi, de én úgy vagyok ezzel a telefonnal, hogy ha egyszer jól működne minden akkor biztos, hogy nem cserélnék romot többet. Illetve így is jól működik csak ugye ez a 90% magyarítás a coucoben zavaró, meg a kamerán lehetne fejleszteni egy kicsit, mert ott egy ilyen ilyen csúcs kamera és van hozzá egy szar driver meg egy szerencsétlen program. A naptár meg feleslegesen dobálja a tyúklábas üziket.
Ha rá szeretném tölteni a rom-ot akkor mindent le kellene mentenem. Ez olyan jól hangzik, de mivel, mit, hogyan? Van valakinek egy biztosan jól működő programja ami mindent lement és nem pilótavizsgás? A névjegyek ugye a google fiókba vannak. Az SMS-re kell program, meg az alkalmazásokhoz, játékokhoz.
Root van a ROM-ban? OTA update, vagy lesz hozzá patch, vagy ha jön új akkor mindig gyalu + telepítés? -
Rozmika
tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Félreértetted. A hivatalos kiadást várom meg mert úgy tudom, hogy ez a 21-es ROM ami az alapja volt ennek még nem a végleges volt. "Bétás" verziót meg nem szeretem annyira. Szeretem ha stabil a telefon, nem kell naponta újraindítgatni....
Szóval ha kijön a nem bétás verzió, akkor remélem abból is lesz egy by_aureel és azt szeretném feltenni
-
solyom76
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az tuti.. nagy királyok vagytok...!!

-
Fitzgerald
veterán
A Mokee-ban ugye szarabb a kamera mint a gyári alapú romokban?
-
Sumptuous
senior tag
-
jemy
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
akkor aureeel romja előtt érdemes system, data, chace, davlikot wipolni? ha a datat kihagyom?
köszi. -
gonorrea
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
őőőőő amit csak telepítés után felajánl, de szerintem abba system nincs csak cache és davlik!?
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
Tibcsi masszív közreműködésének hála (ezúton is nagyon köszönöm!) lassan elindul Kínából az én X820-am is, és már elkezdtem nézegetni, hogy a ROM-mal mit kezdjek majd. Ahogy elnéztem, ROM-ok tekintetében az alábbi választékban érdemes gondolkodni:
EUI, indiai kiadás (kici, aranosz túklábasz betűk nélkül)
MIUI V8
Mokee (AOSP-n alapul): OTA-n keresztüli heti stable frissítés, napi nightly-k
Cuoco92 (EUI-n alapul)
Aureel fórumtárs ROM-ja (EUI-n alapul)Szóval melyiket érdemes próbálgatni, ha a magyar nyelv nem szempont, infrát nem használom, BT & Wifi, illetve a stabil netkapcsolat must have, ahogy a kellemes akkuidő és a teljesítmény is?
-
hacseki
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi! A nougat-rol hallottatok valamit mert ma olvastam hogy a kinai gyártók már elkezdték a frissítéseket.
-
hacseki
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
És nem tudjátok hogy a gyári (5.8.018s)miért nem frissűl otán keresztűl a EUI 5.9.021S romra?
-
Sumptuous
senior tag
Nehány build.prop string. Semmi init.d vagy hasonló...

-
Sumptuous
senior tag
Mint említettem, kész lett a saját ROM-om, mostanáig sem találtam hibát benne, úgyhogy megosztom veletek!
EUI 5.9.021S verzión alapul, kitöröltem belőle a sok kínai felesleges alkalmazást, optimalizáltam néhány tweak-el, illetve benne van a Tibcsiék féle magyarítás, amit még egyszer nagyon köszönök az összes magyar Max 2 tulajdonos nevében!
Van benne camera api 2 támogatás, ezt kihasználó kamera app is telepítésre került, az eredeti mellé. Tipp: Telepítésnél használjátok az USA régiót, így semmilyen kínai szöveg, naptár nem lesz benne 
Gondolom mindenki tudja, hogyan telepítsen romot a telefonjára, ezért én ezt most nem erőltetem, hogy leírjam, különben is megtették előttem már mások.
Letölthető a mega.nz-ről!
Ha úgy érzed, szeretnéd köszöneted nyilvánítani, -így a karácsony közeledtével- és szeretnél még hasonló jókat a készülékednek, akkor azt szívesen veszem, és megteheted erre a linkre kattintva!

-
kirusz1
őstag
Mookee romon hol tudom beállítani hogy más hangja legyen az sms nek,mailnek
-
Samp
csendes újonc
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sziasztok,
másfél hete írtam utoljára az ujjlenyomat olvasó problémámról (a telefon egyébként szuper, sok embernek csorog a nyála miatta). Akkor az merült fel, hogy a gyorstöltés miatt lehet az olvasási hiba.
Nos, az elmúlt néhány nap alapján azt tapasztalom, ha resetelem a készüléket, vagy rebootolom, akkor működik az ujjlenyomat olvasó, méghozzá néhány óráig. Semmi gond vele.
Aztán a készülék alszik egy estét, másnap reggel már nem reagál. Ebből azt gondolom, hogy nem hardveres lehet a gond (ezért nem is küldtem vissza garanciába), a szoftver nem tudja felébreszteni a telót mélyalvásból.5.8.015S (stable) van rajta Cocuo92 ROM (Etotalktól vettem). Nem tudom, ha frissíteném egy frissebre,
18S akkor működne-e rendesen.Vagy valami más ötletetek van szoftveres téren?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Rozmika
üzenetére
Ne várj el mást egy moddolt ROM-tól, mint amit a gyári tud.
Ez nem egy forrásból forgatott ROM, hogy brutális módosításokat tudj benne végrehajtani.
Kb a folyamat:
- szétkapod a ROM-ot, kigyomlálod a sok bloat-ot belőle
- belerakod a Google cuccokat (ami még nincs benne)
- kibontod az APK-kat, belerakod a nyelvet, majd összerakod őket.
Ezen kívül lehetnek még apró módosítások a menürendszerben esetleg, de felesleges, vagy a boot.img-t érdemes még megpiszkálni.
No verity és force encrypt kikapcsolása, esetleg egy SuperSU hozzáadása.
Kb ennyi, itt nem vagy befolyással a kamerára, meg a hangra, mert mindent a gyári lib-ek vezérelnek. -
jano_77
nagyúr
válasz
Sumptuous
üzenetére
Érdeklődve várom én is. Azt meg tudnád mondani, hogy a tárcsázó app mi benne? Tudja a névjegyhez rendelt fotók nagyba tételét, mikor kimenő vagy bejövő hívás van!? Ujjlenyomat olvasó szenzor működik frankón?
Ha már sokat sírtam az ébresztő app miatt, gondoltam megosztom azt is, hogy ma reggel végre valahára tökéletesen működött és ébresztett a GYÁRI app. Lehet, hogy az lesz a megoldás - amit Ti javasoltatok -, hogy nem szabad a gyári hétköznapokat használni, hanem manuálisan kell megadni neki és így időben és az általam választott hanggal ébresztett! Örö és bódottá van!

-
Rozmika
tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Grat! Szeretettel várjuk. A calendar program sajnos folyamatosan kínai szövegeket hoz fel. Pedig mindent átállítottam, amit tudtam. Szerintem vesznie kell! Kamera minőség (hang is), slow motion, infra, hang minőség és hangerő telefonáláskor és ujjlenyomat olvasó a kritikus pontok. ezekre kellene főleg a tesztekkel fókuszálni!
Akku idő? Mondjuk az nem meglepő, hogy nincs akadás. Ilyen HW mindent elvisz.
Ez ugye nem bétára épült? -
Sumptuous
senior tag
Jó hírem van! Kész van a rom, 99%-ban tud magyarul..

Még tesztelgetem és hamarosan megosztom veletek, ha nem találok benne hibát
Válaszolva a mi működik, és mi nem: egyenlőre úgy tűnik, hogy minden tökételesen működik, fürge és reszponzív lett a rendszer, megakadásnak nyoma sincs. Nekem a beépített alkalmazásokkal semmi problémám nincs. Használom az alap email klienst, az alap böngészőt, naptárat.. sőt még a QR kód olvasót is.
Az ébresztőről nem nyilatkozom, ugyanis egyrészt nem kelek korán ( lehet irigykedni
) másrészt sosem szoktam ilyeneket a telefonra bízni. Arra ott a jó öreg vekker 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Mini-ITX
- Robotporszívók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként nem system app, mindenféle trükk nélkül törölhető, nem okoz gondot. Tényleg csak azért hagytam ott, hátha tetszik még valakinek..
Van pár igen csak jól sikerült beszaratós vr játék a playen.

Nem olcsó, de megéri.

) másrészt sosem szoktam ilyeneket a telefonra bízni. Arra ott a jó öreg vekker