Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waikiki
tag
válasz
cowboy_bebop #4251 üzenetére
Jobb, ha hozzászoksz, hogy ilyen.
Aureel XDA-s oldalán van még egy Push notification-ös ZIP, amit ha flash-elsz, akkor talán némileg javul a helyzet, de nálam sosem működött teljesen pöpecen. (A legutolsó állapot az volt, hogy Viber, FB, FB Messenger ment, de a Gmail csak akkor működött rendesen, ha minden bootolás után egyszer elindítottam az alkalmazást. Én is minden varázslást, beállítást végigzongoráztam, de semmi.) Tipikus esete a "vagy megszoksz, vagy megszöksz" esetnek. Ráadásul az a szép, hogy az XDA-s fórumot elnézve van, akinél rendben működik minden.
Én azóta Resurrection Remix-et használok, és azon minden úgy működik, ahogy kell.
-
jano_77
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3533 üzenetére
milyen app-al használod a Mi Band 2-t? Nekem most jött meg, épp most töltöm az akksit és azért kérdezem, hogy melyiket lenne érdemes használni? Feltettem a gyári Mi Fit-et illetve a hozzá tartozó fizetős magyar részt illetve Nitofay & Fitness for Mi Band tettem fel.
-
mundzuk
csendes tag
válasz
cowboy_bebop #3530 üzenetére
én a helyedben visszaküldeném ,de lehet h csak hozzászoktam az újlenyomatolvasó előnyei hez
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #2823 üzenetére
Nem a Helio X10-zel jött a Plus? Ott is mocskos meleg volt a telefon gyári töltővel, úgyhogy kivontam a forgalomból.
-
szitaati
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #2690 üzenetére
Nekem eddig az összes telefonommal volt ilyen kb. Nagyon hülye dolgok tudnak időnként történni, pl hívom fatert, kicsöng, aztán egyszer csak megszakad és elkezd a fülemre üvölteni a csengőhangom - és ő hív.
De ezek kb. minden eddigi telómmal előfordultak már, nem foglalkozok velük. -
JóképűIdegen
tag
válasz
cowboy_bebop #2182 üzenetére
Feltettem, sok az ujdonsag, eddig minden oks, jonak tunik...
-
fehermokus
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #1608 üzenetére
(#1541) wyattthoearp üzenetét nézd meg.
2x update és magyar lesz. -
MukkeRr
tag
válasz
cowboy_bebop #1610 üzenetére
Itt az indiai: http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/official-stock-16s-indian-rom-t3440633
Az elözző hozzászólásomat már nem tudtam szerkeszteni, ezért bocsi. -
MukkeRr
tag
válasz
cowboy_bebop #1608 üzenetére
Azt nem találtam meg.
-
MukkeRr
tag
válasz
cowboy_bebop #1603 üzenetére
A Ecosystem-re gondolsz?Amikor balra húzod a képernyőt?Mert ha igen, akkor kb. 200 hozzászólással ezelőtt idéztem egy emberkét a Le 2-ős topic-ból erre a megoldásra.
-
gonorrea
senior tag
válasz
cowboy_bebop #1359 üzenetére
nekem cuoco 16s ment 17s-en csak akkor ébreszt, ha bekapcs gombot megnyomom
-
Rozmika
tag
válasz
cowboy_bebop #1357 üzenetére
Próbáld meg másik ROM-mal (nekem couco 17s jól bevált). Wipe-okat ne felejtsd.
Esetleg ezt (ha 19s-hez ragaszkodsz):
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1234148 -
Rozmika
tag
válasz
cowboy_bebop #1355 üzenetére
Akkor biztos, hogy nem rossz. A 19S-t nem ismerem, de lehet, hogy annak a problémája. Esetleg telepítéskor nem wipe-oltál valamit.Úgy próbálod, hogy a power gombbal feléleszted a telefont és utána az ujjlenyomat? Ha így, akkor azt sem írja, hogy "Próbálja újra"? Rezgés esetleg? Más ROM? Mondjuk a couco....
Más fórumban ezt írják a 19s-ről:
I flashed this rom yesterday. It works well for me. Battery is very good, but fingerprint is very bad.
Tehát akinek fontos az ujjlenyomat olvasó annak felejtős. -
gonorrea
senior tag
válasz
cowboy_bebop #1340 üzenetére
fényképezés sem működik? ujjlenyomat beállítások között tudod bekapcsolni
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1346 üzenetére
Igen, ha kicsi a baj. Ha gyári javítás kell, akkor Kínába.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1340 üzenetére
Huh, akkor szerintem garancia. Sajnos mostanában vagy hárman vagytok ilyen hibával.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1338 üzenetére
Kicsit keress vissza Racecam leírására a topikban. Az ujjlenyomat olvasónak mennie kellene. De nézzük mi történik ROM csere után.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1336 üzenetére
Szia,
Hát ez nagyon érdekes. Elméletileg utólag is befizetheted, ha besétálsz a VÁMhatóságra.
Most ugye itt az a kérdés, hogy elküldted a papírt és még is továbbengedték, akkor mi a szitu? Újabban egyébként nem Te vagy az egyetlen.
Azért itt rákérdeznék, hogy a többiek mitt tennének a helyedben. -
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #1150 üzenetére
Sziasztok!
Megkaptam a a telefont, és valami csoda folytán még ÁFA-t sem kellett fizetnem; pedig becsülettel elküldtem a 300$-os Paypal igazolást.
Off: elképzelhető, hogy utólag kell majd befizetnem?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1191 üzenetére
Hibázott az operator, nekem is elismerték. Megesik néha. De legalább rendezik. Sok bolt pont nem foglalkozna vele.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1189 üzenetére
Az akkor kell, ha Te küldöd. Nyilatkozat kell és Paypal igazolás.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1186 üzenetére
Itt az összefoglaló. Az alapján kell eljárni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1178 üzenetére
Ezt a Postával kell majd lebeszélni.
Sajnos a szállítási idő is miattuk duplázódik meg.. Nekem egy Mi Band 2 itt volt egy hét alatt, majd 2 hétig állt a VÁM-nál mire kiderült, hogy vámköteles. Utána még egy hétig ültek rajta, mire kihozták a vámkezelés után.
A vicc az, hogy 1 Dollárért vettem, mert ajándék volt a SPEmall-tól, aztán még meg is vámoltak vele teljes áron.
Magyar bürokrácia.. -
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1176 üzenetére
Most fognak válaszolni. Egyébként azt írták, hogy fizesd ki az adót és kompenzálnak.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #1173 üzenetére
Legalább a posta válaszolt az emailre; mondjuk SMS-t nem küldtek, de levelet sem.
"RF416828759SG ragszámú küldemény vám elé lett állítva"
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1150 üzenetére
Kb 200 rendelés ment le, mióta kuponos akció van, szerintem Te vagy a második, akinek félrement. Emberek ők is, hibáznak.
A legutóbbi srác is kompenzálva lett, így attól végképp nem kell tartanod. Ez benne van sajnos,
Nekem a Gearbest-nél szállítás közben ellopták tavaly a telefonom, két hónap háborúzás után kaptam meg újra.. -
Rozmika
tag
válasz
cowboy_bebop #1135 üzenetére
Cowboy problémájára visszatérve, nálam nem ilyen formátumú volt a tracking number, hogy RF...............SG hanem egy hosszú szám és egy I volt a végén. Ja és nem DHL hozta hanem DPD. Azért remélem neki is átcsúszik a vámon...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1133 üzenetére
Írtam nekik, bár ma már lehet nem lesz válasz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1131 üzenetére
És kifizetted a shipping árát, meg beírtad a PayPal-on is, hogy milyen rendeléshez tartozik?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1128 üzenetére
Expedited Shipping To Europe by Eu Express—No Tax
To save customers’ money and time to get really affordable product from China, we offer free tax policy to European countries by Eu Express shipping method from 27th, Oct.2015
Shipping efficiency:7-11 business Days
Persze attól függetlenül ezt sem tartják, mivel nem EU Express. Ez egyértelműen a bolt sara.(#1129) Rozmika
Nem szeretném ellőni a puskaport.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1126 üzenetére
SMS-t is küldenek, meg levelet is. Bár én az SMS után már küldöm be a nyilatkozatot, nem várok a levélre.
SPEmall majd visszafizeti, ez az Ő saruk, ha sarc lesz. -
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1124 üzenetére
Ejj, azt a vámosok elemzik már, legalább is az eddigi tapasztalataim alapján.
Szerintem írj a SPEmall-nak ezzel kapcsolatban a service@spemall.com címre. Aztán a többit majd kitaláljuk. -
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1122 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cowboy_bebop #1116 üzenetére
Az hogy lehet, hogy azzal küldték? Ha VÁM probléma lesz, akkor írj majd nekem egy rendelési számot és megbeszélem velük, hogy rendezzék Neked.
Ezt a DPD-nek kellene kihoznia, itt valami hiba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- BestBuy ruhás topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest