Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#20221952 #1498 üzenetére
Ez a telefon teljesen rendben van. Ez az egy baki van vele, de melyik gyártó nem bakizik? Jobb lenne, ha felrobbanna, mint a 2x annyiba kerülő Note 7? Vagy rózsaszín lenne a fénykép, mint valamelyik almánál volt? Netalán elgörbülne a zsebedben?
Vagy tűzforró lenne, mint egy HTC?
Ezért az árért senki nem ad ilyen felszereltséget, ezt kell észben tartani. Én azt gondolom, hogy belekalkulálva egy esetleges érzékelő javítást is megéri befektetni rá. -
törölt tag
Pedig már el kezdtem gyűjteni erre a telefonra...
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1496 üzenetére
Egy kicsit...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
lazsosz #1495 üzenetére
Ha kis hiba lenne, akkor azt a spanyolok javítanák, de erre nincsenek felszerelve. Ez a LeEco sara, csak ők tudják javítani.
Ebbe beleszaladt itt is egy fórumtárs. Egy magyar szerviz állította, hogy majd ők megcsinálják, aztán Kínában kötött ki a telefon.Egyébként abban is biztos vagyok, hogy a LeEco tudja mi a rossz és a garanciában már olyan alkatrészt tesz bele, ami nem fog elromlani. Bár ezt megértem, hogy ez nem vigasztal.
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1494 üzenetére
Csak az EU garancia miatt gondoltam
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1490 üzenetére
Az sok! Erre nincs valami fájdalomdíj, refund, legalább részben, vagy valami?
-
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1486 üzenetére
Nem tudom, APN beállítások vannak. Nem én írtam bele, gondolom a SIM-ből olvasta ki.
A roaming beállítás legyen enabled ugye, különben mivel nem mainland china-ban vagyok nem fog engedni mobilnetet.
Van itt valaki Vodás mobilnettel aki tudna segíteni a beállításokban?
Köszi -
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1488 üzenetére
Akkor gondolom hetek, hónapok... Van erről tapasztalatod?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1483 üzenetére
Az, hogy 2 év EU-s garanciával rendeltem, az azt jelenti, hogy javítás is EU, vagy nem feltétlenül?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1483 üzenetére
OK. Köszi! Így lesz!
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok! Kaptam ma egy céges Vodás kártyát, be is tettem a 2. sim helyre. Az első sim egy flottás T-s kártya amin eddig nem is probáltam a mobilnetet mert atom drága.
Most viszont ezzel az új céges Vodás kártyával sehogy sincs mobilnetem. Van valami trükk, vagy reklamáljak a Vodánál vagy szar a teló? :-Dtibcsi: erre a Kínában ünnep van dologra ma reggel én is rájöttem, mikor nem ébresztett a teló, és a következő eeekday alarmot 4 nap múlvára írta
-
tibcsi0407
félisten
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1481 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget! Ezt hogyan tudom leggyorsabban intézni?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1479 üzenetére
Újra megcsináltam, most bebootol, de ujjlenyomat nincs. Viszont nem dob fel hibás beolvasást...
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1477 üzenetére
De igen... 2.78 supersu
Hang fel + Powerrel TWRP-ben nem lát semmit, csak az OTG-t...
Unable to mount storage üzenetet dob.
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1475 üzenetére
Azt értem, csak jó lenne ha lenne ujjlenyomatolvasó. Szerinted mindegy mit csinálok, vagy jó vagy nem?
Nem bootol be, folyamatosan újraindul...
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1469 üzenetére
Tibcsi! Rakjam fel gyökérbe a gyári 17S-t update.zip-nek és futtassam le újra, vagy felesleges? Vagy erre factory resettel rakjam fel Cuoco 17s-ét?
Még egy kérdés az ujjlenyomatot próbáljam most, hogy bebootol, vagy skip, aztán majd a következő telepítés után beállítom?
-
lazsosz
tag
válasz
fehermokus #1471 üzenetére
Nem kábel, hanem usb-C pendrive.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus #1471 üzenetére
Nekem ilyen van. Számomra hibátlanul megy.
A ZUK-on még nem próbáltam, de minden LeEco-n szépen működött. -
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1469 üzenetére
Mindjárt kiderül. Most megy fel a gyári 17s OTG-ről...
Bootol, köszönöm! Ezután Te mit próbálnál?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
lazsosz #1467 üzenetére
Igen. A root patch-eli a verity ellenőrzést.
Fehermokus
Pontosan ezért kell a Supersu.
A másik lehetőség az, hogy felrakod és hosszan nyomod a bekapcsolót, míg újra nem indul. Tehát nem a twrp reboot gombot használod.
Akkor visszaáll a gyári recovery is.A Marshmallow-nál vezette be a Google a verity ellenőrzést. Ez arra jó, hogy megnézi, hogy módosult-e a rendszerpartíció és ha igen, akkor a rendszer szimplán nem boot-ol be.
Ezért kell a SuperSU, mert az ezt az ellenőrzést kiiktatja a boot.img-ben. -
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1466 üzenetére
Nekem azonnal agyhalott lett a gép, mikor TWRP-ből gyári ROM-ot raktam fel. Nem tudom ez tényleg járható út-e.
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1466 üzenetére
Most a gyári 17S-t próbálom... Ne érdekeljen, hogy azt írja nincs rendszer? Cuoco 17s-e felmegy és be is bootol. Azt javaslod, hogy gyári 17s + root, nyomjak rá a reboot-ra akkor is, ha azt írja nincs rendszer?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1464 üzenetére
OTG-ről telepítek, mert töröltem a belső memóriát is, hátha ez segít, de telepítés után azt írja, hogy nincs rendszer. Mit csinálok rosszul?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1462 üzenetére
OK Köszi! Amennyiben ez sem segít felvegyem a kapcsolatot a spemallal?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1460 üzenetére
Szerinted mit csináljak?
-
tibcsi0407
félisten
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1458 üzenetére
Letörölgettem ruhával. Mást is kellene?
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1456 üzenetére
Mindegyikkel próbáltam. 16S, 17S, 19S, Cuoco 17S. Már azzal kezdem, mielőtt beolvastatnám, hogy kalibrálom, csak utána próbálnám felvinni, de egyből beolvas valamit ujj nélkül...
-
lazsosz
tag
Sajnos nálam nagyon beakadhatott valami. Tiszta telepítés angol+kínai beállításokkal, rámegyek az ujjlenyomat olvasásra, hozzá sem érek, már feldob egy beolvasást (nem egy komplett ujjat, csak egy pár vonalat...), utána ráteszem az ujjam és nem csinál semmit. Mi lehet a gond? Köszönöm!
-
mckangi
senior tag
válasz
bioengin #1436 üzenetére
Ha a gyári kínai romot teszed rá a képen látható webshopos rom helyett, akkor a morelocale2 progival adb-n keresztül minden olyan program magyarul fog kommunikálni amiben van magyar nyelv.
Igy csak a telefon menüje marad angol.A kínai romon tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó.
-
Warg3
csendes tag
Rendeltem a kicsikéhez Aliexpress-en IMAK tokot és üvegfóliát, már a Sony X Z2-höz és a Letv One Pro-hoz is ezt a márkát használtam. Nillkin minőség, sőt szerintem a tok még jobb is mert alul és fölül is védi a telót.
Tok:[link]
Edzett üveg:[link]
Extra kábelből a következő fog érkezni, ismerem ezt a márkát (az autós tartójuk pl. nagyon jó) nem a gagyi kategóriába tartozik.[link]
-
MukkeRr
tag
válasz
fehermokus #1448 üzenetére
Valóban, arra nem is figyeltem, hogy bekéne kapcsolni
-
Racecam
nagyúr
válasz
johnahex #1442 üzenetére
Hogy milyen szín tetszik neked, az egy dolog, nyilván ebbe senki nem tud és akar beleszólni.
Viszont a második felvetésedre a válasz: A SpeMall oldalán nem a gyári ROM-ról készült képek vannak fent, hanem arról a ROM-ról készültek, amit ők telepítenek a telefonra. Ebben van magyar nyelv, google play stb. De elég gagyi, úgyhogy érdemes feltolni valami jobbat, mondjuk Cuoco. Ezt elég egyszer megtenned, onnantól kezdve OTA-n frissül.
-
MukkeRr
tag
válasz
fehermokus #1446 üzenetére
Sima X820
-
MukkeRr
tag
Készítettem egy kicsomagoló videót: https://m.youtube.com/watch?v=d0ophcltWZI
Lesz teszt is majd, remélem tetszik! -
MukkeRr
tag
válasz
fehermokus #1443 üzenetére
Amikor én rendeltem, akkor még csak az volt 270 dollár kuponnal, szállítással, de ez is nagyon jól néz ki!
-
johnahex
tag
válasz
szitaati #1420 üzenetére
Kicsit bekavartál.Neked 822 van, és azt írod, hogy Te a 822 vennéd...? vagy csak mert ez az 820 topicja??
csak 822 veszek, a szürke színe miatt. Arany a csajoknak való, ja meg egyszer már átvágtak spemálék, azaz gold (x620) helyett rózsát küldtek mert csak az van nekik, gerincük pedig nincs, hogy közöljék az arany színű hiányát), hagy rendelje meg, úgyse tudja visszahozni filozófiával
ha magyar nyelv nincs gyárin, akkor mik azok a kamu képek spemall oldalán, miszerint van benne magyar nyelv?? -
MukkeRr
tag
Ma megérkezett a telefon!Eddig nagyon szuper, ujjlenyomat olvasó is működik rendesen.Kettő tokot kaptam hozzá valamiért
A színe nagyon szép, valóban kicsit lányos tud lenni, de ma már az ilyen színek a divatosak nemtől függetlenül.
-
Rozmika
tag
válasz
bioengin #1436 üzenetére
Ha a gyárival jön (ezt kérni kell) akkor maradhat, ha nem baj, hogy csak angol (meg kínai), ha nem kérted akkor mindenképpen javasolt valamilyen ROM-ot rátenni. Egyrészt mert lehet benne sok szemét, másrészt mert régi ROM van rajta, aminek a hibáit már javították. Hogy mit tegyél rá, azt nem tudom. Nekem couco van, stabil, de csak kb. 90%-ban van lefordítva és a fingerprint csak ébredés után működik. Egyéb hibát még nem tapasztaltam. A többiről majd nyilatkoznak akik már régebb óta használják pl.: CM13, Mokee ...
-
bioengin
tag
Sziasztok!
Emberi számítás (meg a tracking... :-) ) szerint hamarosan megjön az X822 4Gb változat.
Mit javasoltok, ha megjön
- hagyjam fent a gyári ROM-ot (már ha azzal jön, nem tudom, mivel érkezik a Spemall-tól) vagy
- tegyem fel a 17S Couco-t?
- tegyek fel mást?Ha gyári (azaz kínai) lesz a ROM rajta, akkor várhatóan nem lesz magyar nyelvű (angol lesz benne azért), de megy jól az ujjlenyomat?
Ha vmi webshopos lesz, akkor milyen az? Vállalható?
Gondolom Couco nem lesz rajtaKöszi!
-
Rozmika
tag
válasz
lazsosz #1434 üzenetére
Nem láttam, hogy melyik ROM-ot telepítetted, de a fingerprint-el vannak problémák. A probléma meghatározásához ezeket próbáld:
menüben fel tudod venni az ujjlenyomatokat? - töröld az összeset és kezd újra.
Csak akkor működik, ha előtte az oldalsó gombbal felébreszted a telefont - így próbáltad?
Fényképezésnél ha beállítod akkor működik az ujjlenyomat? - ha itt sem, akkor elképzelhető HW hiba
Volt valami ROM telepítés sorrend, hogy jól működjön (olvass vissza) - így telepítetted? -
lazsosz
tag
Telepítéskor megnéztem, hogy a system nyitása nem sikerült és a userdata pedig foglalt. Ez lehet a gond az ujjlenyomatnál? Valaki ért nálam többet ehhez, hogy mi lehet a gond? Köszönöm előre is!
-
Warg3
csendes tag
Lenne még egy kérdésem, mobil neten keresztül szeretnék telepíteni a Play áruházból de nem engedi, ezt hol lehet bekapcsolni? Valószínűleg nagyon egyszerű, de sos kéne és sehogy nem találom. Előre is köszönöm!
-
lazsosz
tag
válasz
tibcsi0407 #1423 üzenetére
Ezt nekem írtad?
-
tibcsi0407
félisten
Angolul kell végigcsinálni.
-
szitaati
aktív tag
válasz
johnahex #1385 üzenetére
Szia!
Én 3 hete hasznàlom az X822met. Gyári Rom-mal rendeltem, így angol, de nekem ez igy jó. Eddig minden tökéletes, az ujjlenyomat olvasó is. Nagy ritkán lassan oldja fel a billentyűzárat de 10-ből 9-szer Ok.
Ha nem állsz neki romolgatni akkor szerintem minden jól működik rajta, videó hang is kurva jó az előző lenovomhoz képest. A kamerája meg nagyon jó szerintem.
A kinai appokrol: a balra slide-olos progik kikapcsolhatóak, egy pár törölhető, a maradékot meg betettem egy mappába és kész így el is felejtettem őket.
Szerintem nyugodtan megveheted a telót, mondjuk én az x822t venném hátha ebben már strapabíróbb az ujjlenyomat olvasó. -
lazsosz
tag
Üdv!
Akárhányszor telepítem Cuoco92 rom-jait, egyszer sem futnak végig. Utána bootol, de ujjlenyomat nincs. Valószínűleg azért, mert nem települ normálisan. Valaki találkozott már ilyennel? Köszönöm!
-
MukkeRr
tag
válasz
tibcsi0407 #1417 üzenetére
Oh, köszi, akkor majd felrakom azt.
-
MukkeRr
tag
válasz
tibcsi0407 #1415 üzenetére
Nem tudtam kipróbálni még, hiszen majd csak holnap kapom meg a telefont, az ilyen stock android típusú, mint a CM?
-
-
wyattthoearp
tag
válasz
Patex_1980 #1411 üzenetére
Szerintem 16s-re frissíts, ott javították az ujjlenyomat pontosságát. A 17s-ben pedig konkrétan tönkretették.
Próbáltam 17s-re frissíteni, de ott is volt valami összeakadás, le kellett wipeolnom, csinálj előtte az appokról egyedi mentést ha teheted. -
Patex_1980
csendes tag
Sziasztok!
Cuoco92 15s-ről szeretnék most átállni 17s-re X820-on. TWRP-n belül backup megvolt. Segítsetek mi volna a következő lépés, ha nem szeretném elveszíteni a feltelepített appjaimat és beállításaimat. Egyáltalán érdemes átállni 17s-re, van érdemi javulás, javítás benne?
Előre is köszi a válaszokat:
Patex -
MukkeRr
tag
Idézem Keeperv85-öt az EcoSystem-es kérdÉsedhez a Le 2-ős csoportból: "Elméletileg, ha az indítóban egy üres helyre böksz hosszan, majd ellapozol ide erre a kínai oldalra, akkor felül kell lennie egy szemnek. Gyakorlatilag is ott van, viszont gyakorlatban ez úgy működne, hogy ha "kinyomod", akkor visszaváltva normál nézetben nem tudsz ide lapozni."
Második kérdés: Youtube videók alapján az valamilyenféle műanyag, de nem tudom biztosra mondani. -
Warg3
csendes tag
Sziasztok!
Most nemrég léptem be hozzátok a klubba, Legendas fórumtárs 6/64-es telóját vettem meg.
Először Sony Xperia Z2 akartam leváltani Letv 1 pro X800-ra, sajnos az utóbbi messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A részletekbe most nem megyek bele, csak annyit hogy tényleg elég lett volna hardver terén, de a szoftveres részen sajnos nagyon el van engedve a "gyerek keze". Jó ideig mind a 2-őt egyszerre használtam, nem tudtam eldönteni hogy melyiktől szabaduljak meg.
Viszont most egy huszárvágással eladtam őket és megvettem ezt a csodát!
Maximálisan elégedett vagyok, minden téren jobb mint az előző okoskáim.
Gyári 19s a rom és még egyenlőre zárt a boot loader, míg minden tökéletes addig nem is érzek egyenlőre késztetést a romokkal való kísérletezésre.Két kérdésem lenne:
Még nem találtam meg, hogy miképp lehet kikapcsolni a gyönyörű, de kínaiul nem tudók számára igen hasznavehetetlen balról elősimogatható Ecosystem részt.
A másik, hogy megfigyeltem a telefon hátoldalának csíkokkal határolt alsó és felső része, árnyalatnyit elüt a hátlap nagyobb központi részétől. Elképzelhető, hogy ez nincs fémből a jobb jelerősség érdekében?
-
Rozmika
tag
válasz
tibcsi0407 #1405 üzenetére
Ez a telegram olyan mint valami messenger, vagy egyéb chat program?
-
tibcsi0407
félisten
-
rdt89
addikt
Hol tudom megnézni, hogy jelenleg melyik a legfrissebb Cuoco rom?
Jelenleg V35/S17 van fent 2016.09.11 19:01 verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest