Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Jo ez az uj draft pick,de orulnek, ha visszakerulne melle a regi is.
Ha nem rakom be a supportot egyik rolera sem,akkor brutalisak a varakozasi idok
Reggel 8kor 35 perc varakozas utan feladtam,es inkabb blind pick.
Ott pedig a teljes kaosz.
Igaz,most lvl 20 kornyekerol beszelek,de nem ritka,hogy harman veszekednek miden,ha a support nem doranssal kezd,mar az meglepetes.Az Uol G2 a szezon egyik legjobb meccs volt szerintem.
Nekem szimpatikus Fox eddig,de ez a meccs meglett volna,ha neki kicsit jobban megy a mid.Corki ravert 100 cs-t,es 13-1 ben vegzett.Djoko jo csere volt.Tetszett a jateka Azon filoztam,hogy Soaz mar elegge a karrierje vegen jar.
Mar az sem lepne meg ,ha a summert masik topossal kezdene az Origen,2017 valoszinutlen neki.Csacsit kene leigazolniuk,nem nagyon lenne nyugati ellenfeluk.
Eddig is jo volt,de ebben a szezonban tank,mage es killer hosokkel is kiemelkedot mutat.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest