Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Goldig én nem support ként próbálnám carryzni a meccseket (még goldban sem). Ha mégis azt akarod akkor ne tank supportot hozz. Tudom hogy a TK-nak is van sebzése, de egy brandel vagy zyra-val könnyebben tudod carryzni a meccseket (feltéve persze ha megtanulsz velük jól játszani), ezek az ún. carry supportok.
-
batai15
félisten
válasz
Yodamest
üzenetére
ismerős érzés, az tök gáz hogy supportal néha több killem van mint a csapat némely tagjának..
Persze ilyenkor általába lose a mecs, de jó mecsen is becsúsznak a killek.
Én még nem tartok ott hogy ilyenek vegyék a kedvem, igaz néha 1-et előre 2-t vissza nálam is meg van ,de azért haladgatok.
szerintem néha hagyd pihenni a játékot, vagy póbálj keresni embereket akikkel lehet csapatni.
Meg jegyzem nekem is lett jó pár adc aki mecs után felvett , de egy idő után kikopnak , szóval nekem is jó lenne adc, meg értelmes csapat társ. -
Yodamest
veterán
Egy kis QQ-t megengedek most magamnak: ezek a meccsek amikkel a pöcs televan de komolyan, Tahm-ként carryzem a meccset, nálam a legtöbb gold és nekem magasan a legjobb a KDA-m sajnos. Ezeket kapom sorozatosan, nem hiszem el, hogy vonzom a noobokat. Ja és úgy nézzétek a 7 halálomat, hogy abból kb 4 amiatt volt, hogy az Akalit és az Ashet mentettem meg a haláltól.... amúgy még többet haltak volna.
Borzalmas a mérlegem, 2 loose-ra jut 1 win átlagba az ilyenek miatt. Így nem lehet felfelé mászni azon a bizonyoson.... és az sem igaz, hogy hosszútávon ha valaki jó feljebb jut, mert attól még ugyanúgy 0 pontom lesz a tabellán, mert csak a végeredményt nézi a rendszer. Most egy képet is hoztam, de nem a "húde én jaj de jó voltam érzés miatt" csak tényleg 3/2 meccsem tök ilyen, ez nagyon jól illusztrálja a problémámat

-
Szinte csak 3v3-at játszok (sztem 2 éve nem nyomtam 5v5-öt) de na mondom most visszatérek az idézők szurdokába
Nem tudom mi miatt de ált jó csapattársakat kapok, mármint gold dia stb.ADC sivirrel mentem 5-1 lett a vége. Volt a csapatomba egy 0-12 !! Aureliom és egy 0-9 ryze...
Mindketten gold kerettel....Nem is értem, ez fog rám várni 5v5-be?
-
CraBByzzz
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én 5meccs alatt szereztem 3kulcsdarabot... Nem arról volt szó hogy ritkák lesznek?
-
Beni97
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
A brand meg a shen(?) skin az jó szerintem.
-
hugi0
őstag
válasz
Beni97
üzenetére
"Ha 975-ért veszel 5 láda+ 5kulcs kombót és lesz benne, egy ezreal vagy udyr skin abból is a 3250-es már megérte."
Ez nezopont kerdese, mert nincs szuksegem semmilyen skinre. - ebben az esetben kidobtam 975RP-t.
Ezt a reszet a dolognak ne is ragozzuk tovabb, mert van 400RP-m es tobb nem lesz soha. -
micafighter
nagyúr
-
Beni97
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Azt arra, mondtam hogy 3250-es skint nyitsz. Persze, ha úgy vesszük, nem éri meg hosszú távon, de aki megteheti. Azt nem tudom, hogy lehet-e küldeni ládát+kulcsot(most töltök be egy meccse,szóval nem tudom megnézni). Mert ha lehet akkor elgondolkodok azon, hogy neki állok streamelni.

Én rp-t alapból se veszek. Talán egyszer vettem akkor is egy leárazott fiora skint. Én ezeket a ládákat, kulcsokat inkább kifarmolom, mert legalább közben premade-ben hozzuk a tryhard pickeket és még közbe röhögünk egymáson. -
kenwood
veterán
A 7 napos probaaktivalas jar meg mas hatrannyal azon kivul,hogy utana nem tudod tobbet kiprobalni?
Olyanokra gondolok,hogy csak kiprobalas elott lehet berakni masik ketto melle rerrolra,vagy hasonlok ? -
micafighter
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen, hosszú távon, több éves távlatban úgy jössz ki a legjobban ha várod az akciókat és mindent 50%ba veszel meg, vagy hőst pl IPre. Viszont egy új skint sok idő mire 50%re leáraznak, de legalább már van visszatérő 30%os akció a nemrég kiadott skinekre. Viszont ha nem akarsz akár éveket várni egy akcióra akkor már lehet jobb a láda.
Azért azt se érdemes elfelejteni hogy vannak oylan skinek amik már egyáltalán nem kaphatóak, legacy skinek és vannak köztük legendaryk is, azokat csak ládábol vagy mystery giftböl tudod beszerezni . Na meg a legritkább skin most a hextech annie, ami csak ládákból szerezhető be.
-
Yodamest
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
Hát nem tudom... én 3250-ért semmilyen skint nem vennék meg alapból. Persze lehet olyan eset, amikor fú de jól jösz ki a dologból (mint fifában is van aki első pakkjából kinyitja CR7-et vagy Messit) és megéri. Ez a legjobb lehetőség és nem fog gyakran megtörténni, csak ezt mondom, hogy hosszútávon rosszabbul jössz ki átlagban, mintha megvennéd az akciós hősöket, akciós skineket minden héten és azt amit te éppen akarsz. 975 Rp-ből pl. már 2db akciós 6300IP-be kerülő champet megtudok venni és az az én választásom lesz.
Mindenkinek szíve joga, de én Rp-t erre tuti nem költenék.
-
Beni97
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ha 975-ért veszel 5 láda+ 5kulcs kombót és lesz benne, egy ezreal vagy udyr skin abból is a 3250-es már megérte. Sőt már akkor is ha 1350-es skint kapsz olyan champre akit szeretsz. Valamilyen szinten megéri. Ez olyan mint cs:go a láda nyitás. Kapsz egy ládát veszel hozzá 2.25 euróért egy kulcsot kinyitod és egy kés. A kést meg eladhatod kb 30.000 Ft-ért(lehet keveset mondtam). Makkolni kell és kész. Mondjuk itt kaphatsz hőst is akit amúgy ip-ért vennél meg, akkor tényleg szívás.
-
Yodamest
veterán
Amúgy az egész egy mézesmadzag, direktbe költeni nem érdemes rá. Ami jön ingyen az S rankokért az jó, de amúgy abból az Rp-ből inkább egy konkrét hőst vagy egy konkrét skint érdemes megvenni, mint ilyen random ládákat nyitogálni. Ennek ellenére tuti, hogy hatalmas biznisz lesz ez a riotnak és százasával fogják a yutubosok is nyitogatni a ládákat (már csak a nézettség miatt is), de ez csak egy szimpla hazárdjáték, és azok mindig max. 40%-os sikerrel kecsegtetnek a játékos részéről. (tehát hosszútávon mínuszba leszel)
Itt hosszútávon az elégedettséged lesz 40%-os az elköltött rp arányában
-
hugi0
őstag
Hogy lehet a kek eszenciahoz hozza jutni ?
Bedobott egy champot, de nincs hozza essenciam.
-
Yodamest
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Én úgy csinálom, hogy elsőnek mindig meglesem a champion.gg-n hogy ott mi a legnépszerűbb és legtöbb wines build, ugyanúgy legtöbbet használt mastery, rúnaoldal. Ez ad egy alap képet a hősről, aztán ahogy játszok vele, idővel a saját játékomhoz képest változtatok rajta. Pl. ha könnyen halok és emiatt semmi sebzést nem tudok bevinni, akkor tankosítok rajta, ha kellene valami "tolóerő" akkor veszek területre ható sebzést stb.
Az említett oldalt egyébként nagyon ajánlom, én azért szeretem jobban mint a többit, mert itt nem egyéni buildek vannak, hanem ténylegesen a legtöbbet használtat legsikeresebbet dobja az arcodba egyből szóval egy pillanat alatt ott van, hogy mi a standard, nem kell keresgélni.
-
batai15
félisten
Ha már elmélet akkor buildek.
Ugye van jó pár oldal, lolking, lolpro solomid, mobafire sfb, honnan tudni hohy melyik buildek a jók? Vagy egyáltalán honnan tudni hogy főleg rúna és mastery téren hogyan is kellene építeni egy hőst? Vagy inkább nincs olyan hogy a legjobb build, hanem saját magam kell próbálgatni, és melyik build fekszik nekem? Pl bardot szeretem kicsit dmgsebb supportnak építeni, de mondjuk az új hőst aurelion fogalmam sincs hogy kellene. Már mint cd redusra építeni, vagy ap tankosabbra stb.
Ha már skin kaptam 3 nyomorult töredéket, amiket be törtem. -
kenwood
veterán
válasz
Bowser
üzenetére
Akkor en a maradek 10% vagyok.
A harom refunddal anno megszivtam,hogy eltekozoltam.
Mivel ingyen lada nem nagyon lesz tobb,megbecsulom a 800 essencet, es nem fogom sem a rageborn mundora ,sem a mar nem is tudom melyik sivir skinre elpazarolni.
Majd esik masik skin fragement,es upgradelem,ha "main" karira dobja,vagy nagyon jol nez ki a skin. -
yabba
aktív tag
Officer Caithlyn és Astronaut Poro Ward. Mennek a levesbe, amikor jön olyan ami érdekel...
Kis account-on Kitty Cat Katarina és Poro Ward. Vele sem nagyon játszom, de legalább jól néz ki!
-
CraBByzzz
aktív tag
Mivel csak havi 4et lehet szerezni, ezert eloszor mindenki a mainjeveo megy majd. Ha elfogynak a champek akkor sem rankedte fogjak vinni a firsttry champeket, ok se feltetlen akarnak lpt veszteni sztem. De ha jol tom ennyi erovel botok ellen is ki lehet farmolni azt a ládát...
-
hugi0
őstag
Sracok volt vagy 100 komment hogy igy meg ugy lesz vagy eppen lehet skin.
Engem inkabb az erdekelne, hogy champ hogy lesz ebbol a ladikobol.Rito megint bedobott egy jo otletett, jonnek a "first play champ"-ek rankeden.
Minden heten mas championnal fognak first playt nyomni a ladikak miatt.
Megtob "orultek haza" lesz a meccseken.
- az is biztos, hogy ezzel a lepessel meg tobb reportot kell majd elbiralniuk.Kezdem ugy erezni, hogy amit meg lehet kisajtolnak a jatekosokbol, mert mar latjak az alagut veget.
-
Zivos
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Day 1 March 24 17:00 Match A (Giants Gaming vs. Copenhagen Wolves)
Day 2 March 26 14:00 Match B (Splyce vs. Match A winner) TBD
Day 2 March 26 19:00* Match C (ROCCAT vs. Huma) TBD
Day 3 March 27 17:00 (CEST) Match D (Match B loser vs. Match C loser) TBD2-3-4 meccs győztese játszik a nyári LCS -ben. A mai meccsnek vége, azt direkt kitöröltem. A mai meccs vesztese Challengerben folytatja.
-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 3/25 - 3/28

Én ezt kaptam a dobozból:

Moar Boobs!
-
D4nte
csendes tag
Én egy exiled morgana-t kaptam (talán valaki mintha kérdezte volna lehet-e legacy skint kapni), de champnek jobban örültem volna. :|
-
törölt tag
Szóval ha most kapok Cho-ra S-t és ezért lesz egy ládám akkor egy évig nem lehet Choval szereznem ládát?
-
batai15
félisten
Hát ez az aurelion sol jó nehéz... nagyon op, de a passzívot jól irányítani nem a legkönyebb..
-
Beni97
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Promotion tournament BO5. Minden nap 2 csapat játszik egymás ellen, és az nyer aki 3 meccset hoz. UOL ha jól tudom jövőhéten lesz. Viszont menetrendet még nem találtam(mondjuk nem is kerestem csak vártam, hogy a képembe nyomják facebookon). De a héten azok játszanak azt hiszem akik kiesnek ha nem nyernek. Vagy nem tudom.
-
Yodamest
veterán
Látom megy az LCS egy újabb fázisa, de nem vágom, hogy mi ennek a menete. Valaki letudná nekem írni, hogy most hányan, kik, hová-tudnak továbbjutni és mi ez az egész? Csacsiék pl. minek játszanak majd, ha már egyszer biztos továbbjutók?
-
Geri8
tag
Hi.
Kinyitottam a free ládát: kalóz ryze, draven őrszem, és 800 sárga esszencia.
Vettem további 5öt: caitlyn, swain skintöredék (egyik sincs meg), shyvana, shen és ahri hőstöredék.
+ 1 drágakő eset az egyikből, amelyet vagy 1 ládára+kulcs, vagy 10db-ból Hextech Annie skinre lehet beváltani.
Nah erről nem olvastam még (de van youtube videó
), és a skin baromi jó.
3 skint újrasorsoltam: hidegzöld kayle + 100 sárga esszencia. -
Lokids
addikt
Kaptam egy bloodmoon zileant

Még gondolkozom, hogy törjem-e.
Meddig maradnak meg ezek? Elveszik egy idő után, vagy lehet tárolni amit most kaptunk? -
Jazz
veterán
A doboz csak olyan skin-t is dobhat amihez van hős?
-
Bowser
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Jól láttam ha RP-ből vásárolok ládát vagy meccs után kapom akkor az csak egy tárgyat adhat?
A meccsemen ketten értek el S illetve S+-t és kaptam egy kulcstöredéket(már megvan a három darab). Ládát akkor kapok ha én megszereztem az S-t? Valaki azt mondta nem minden S meccsért jár Láda..Ez igaz?
-
Beni97
őstag
Nem sokat shenezek, bár tetszik a champ. De mivel nem rossz skin így magamévá tettem.
Bocsi, hogy így linként rakom, de nem rakta be képként, nem tudom miért.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nem hit kérdése, néztem 50-es pack nyitásokat live serveren és számoltam, RPben mérve többet kapsz mint ha direktbe vásároltál volna shopban. Ott van az rng faktor, pl olyan hőst is kaphatsz ami már megvan, de egy hős feloldásához amúgy is 2 champ shardot be kell törni ugy hogy ez csak akkor érdekes ha csak pár hős hiányzik.
-
Mister_X
nagyúr
Visszatérve az FPS témára, nekem is leesik a fix 60 úgy 40-45-re... ha használom a Curtain Callt Jhinnel
Picit vicces volt az első ranked meccs vele, mert az még hagyján, hogy nem éreztem a last hitet, de minden ultiból sikeresen kiléptem, amíg nem szólt az egyik csapattárs, hogy tenyereljek rá máraz R-re közben. De persze nyertünk.Elég beteg karakter, úgy 10LP-n kezdtem vele és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a játék versenysorozatra ítélt. Ami persze bukó lett, mert intelligens premade gondolta jó lesz a Teemo "support" Leona ellen, valamint Rammus és Renekton mellé bepickelt a másik okos egy Tryndát jungle-re... és kikaptam őket a követkető menetre is csapattársnak.

-
micafighter
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Upgrade fogja feloldani, úgy kapod meg a skint.
-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Van accom amin csak Udyr/ Ezreal/ Sona van pl akkor azert van esely boven belenyulni az Ultimate-ba... (Bah, csak Primal-t adott az elfekvo kis accomon amin ki tudtam probalni)
-
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Ezt remélem senki se hiszi. A ládában lehet olyan skin vagy champ(!), ami már megvan, szóval gyakorlatilag kidobott pénz. Ez NAGYON NEM éri meg, ingyen jó móka, de, hogy ez valakinek megérje az kb. lehetetlen.
-
RangerFox
veterán
Silverfang akali
félhold őrszem
Szellemara morgana
odvas fa őrszemGondolkozom hogy beváltsam-e a skineket, rpt úgyse töltök fel már, így elég kicsi az esélye hogy jobbat kapjak.
-
Mottie
őstag
-
-=Vacsek=-
senior tag
nekem celestine soraka jutott amivel sose játszok.. ha upgradre megyek mit lesz?
-
Én High Noon Yasuo-t kaptam, ettől csak a Blood Moon lett volna jobb, tekintve, hogy csak Yasuo-t játszom és a PROJECT már megvan.
-
CraBByzzz
aktív tag
Na mainen kaptam egy FrankenTibbers Anniet és egy optic enchancer wardot (sztem elég menő ward)m smurfön pedig Pool Party Mundo <333333333 (elég rég óta pályáztam rá, most egyik kedvenc champem
) és
battlecast poro ward
Na meg nyitottam még1et mainen, kaptam egy ssw twitchet. Amúgy ezeket az orange essenceket csak beolvasztással lehet szerezni? Vagy ha veszek 975ös láda+key bundlet ott kapok még essencet? Mert nyitottam egy láda+keyt azt csak skint kaptam. -
Bowser
aktív tag
válasz
Mottie
üzenetére
Szóval..
Ez sejthető volt mint feljebb írtam vevőcsalogató láda ez /Azért Riot is tudja, hogy az emberek 90% kiváltja magának a Skint és szép gesztus a Free Skin mindenkinek. Ha senki nem kapott volna ládát meg kulcsot majd csak egyszer valamikor meccs után, látom magam előtt a játékost:" Hm nem rossz dolog ez de azért nem fogok láda miatt RP-t tölteni"
Szóval most a Riot adott egy morzsát, hogy később elvegyen egy szelet kenyeret. Végül is ők csinálták a LOL-t nekik nincs problémájuk az InGame Tradeléssel.
Még kiváncsian várom milyen Skinek jöttek
Aki esetleg RP-rt vett ládát leírná, hogy mik voltak benne? Kiváncsi vagyok mennyivel ad kevesebbet mint ez az ajándékláda.Köszönöm
-
törölt tag
Kaptam egy Jégpenge Ireliát.(meg is szereztem),meg egy csokor wardskin-t amit visszaváltottam shardá.
-
törölt tag
Kulcsot amúgy,hogy lehet szerezni?
-
Mottie
őstag
Nos:
1. Ezek promó ládák, közel sem lesz ennyi bennük. (De a Free Skin welcome)
2. Main - Snow Day Ziggs
Smurf - Ravenborn LeBlanc -
Gerilla Tristana
Infernal Alistar
-
FoLey-v
addikt
Hetente van ilyen 1 hét próba skin és őrszemkinézet és ha úgy kedvemre találom akkor be is válthatom,persze ha lesz +1 láda?
-
FoLey-v
addikt
Fő accomon:
Csodafegyver ZacWest kis accomon:
Red Card Katarina (ezt ki is váltottam
)Másik 30-as accomon Buli Fiddlesticks
-
tepenzed
őstag
Na nyitottam egy infernal alistart és egy tomb angel wardot
, az alistar skin megy is feloldásra -
micafighter
nagyúr
válasz
Bowser
üzenetére
A skin típusától függ mennyi esszenciába kerül véglegessé tenni, illetve mennyi esszenciát ad, ha betöröd. Pl a legendary skint írtam az előző hszeimben.
Tovább lehet barkácsolni (Újrasorsolás): Ehhez 3 db Skin töredék szükséges és kapsz egy véletlenszerű Skint amit felhasználhatsz eszerint a 4 pont szerint.
Ujrasorsolás esetén úgy volt hogy amit kapsz az már egy végleges skin, tehát nem tudod betörni de nem is kell még esszencia hogy végleges legyen.
Egy láda alapvetően egy shardot tartalmaz, de random faktor szerint lehet még mellette benne esszencia.
-
Bowser
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
HEXTECH BARKÁCSOLÁS
Tömören akinek nem világos:Bevezették ugye a Hextech barkácsolást.
Ennek örömére mindenki kapott egy kulcsot és egy ládát.Több ismerősömmel kinyitottuk mindenki egységesen kapott egy "Skintöredéket", 800 Db esszenciát, egy "Őrszemkinézet töredéket" és egy "Kulcstöredéket".
Vegyük például a Skint. Mit is lehet vele csinálni?
1, 1 hét ingyenes próba (Bérlés)ez semmibe nem kerül de utána már nem lehet semmit csinálni vele, egyszerűen eltűnik.
2, Be lehet olvasztani (Szétbontás)esszenciává (325 db esszencia).
3, Véglegessé lehet tenni a Skint (Örökre elérhető - Fejlesztés, ennek 675 esszencia az ára)
4, Tovább lehet barkácsolni (Újrasorsolás): Ehhez 3 db Skin töredék szükséges és kapsz egy véletlenszerű Skint amit felhasználhatsz eszerint a 4 pont szerint./A többi tárgynál ugyan ez a helyzet csak az esszenciaárak másak. Mondjuk egy őrszemkinézet véglegessé tétele feleannyiba kerül mint egy Hőskinézet/
Gyakorlati példa: Nekem a ládámban "Királynő Ashe" volt + 800 Db esszenica + őrszemkinézet + kulcstöredék
Én a Skinre választottam a fejlesztést 675 esszenciáért és végleges is lett. Az őrszemkinézetet meg kibéreltem egy hétre mert csak 125 esszenciám maradt de a véglegesítéshez 340 db kellene.Miket nyithatunk Hextech ládából? Esszenciák, Hősök, Idéző ikonok, őrszemkinézetek, Skinek.
1 Hónapban ajándékként maximum 4 Db Láda lesz elérhető azoknak akik maximum hősismeretet érnek el egy adott hőssel vagy S+-os meccseket játszanak. Visszamenőleg nem jár a hősismeret miatt. Ezt a békát sajnos le kell nyelni.
Az még nem világos számomra, hogy több dolgot is tartalmaz-e egy láda mert ugye a mostani ajándék úgynevezett vevőcsalogató láda volt azaz több dolog is lehetett benne emiatt. Bár amikor szeretnék ládát venni azt írja "Véletlenszerű hozzávalókat találhatsz", ami azt jelenti több dolog is van a ládában.
Hogy megéri-e az árát? Szerintem igen. Ugye nyitható Ikon is ami számomra azért jó mert elérhető lesz sok olyan ikon "ami már nincs forgalomban". Ez igaz a Skinekre is. Nyitható belőle Legacy Skin is azaz ami már nem elérhető! A PAX, Collectors Edition, Rusty Blitzcrank, Urf The Manatee Warwick és a Championship Rivenen kívül az összes Skin kinyitására van esély.
Miért jó dolog? Mert ingyen Skinekhez lehet jutni nem kell RP-t tölteni.
Kinek rossz? Aki Skineket akar venni RP-ért és ezt a megoldást választja az lehet csak félsiker is mert nyithat hősöket is vagy ikont amire lehet épp nincs szüksége. Jöhet belőle 520-as Skin is és olyan hősre amivel nem szeretne az illető játszani de meg van neki a hős. Ekkor hármat lehet barkácsolni de az is költséges lehet. Aztán a végeredmény se biztos, hogy tetszene
Skinekre biztosabb megoldás ha magunknak küldünk Mistery Giftet (a végeredmény majdhogynem ugyanaz) bár ennek száma napi szinten korlátozott. A Hextech Ládanyitásnak nincs korlátja.Aki kinyitotta leírná milyen Skin jött a ládából? Kiváncsi vagyok

Nekem a Normális Accounton: Királynő Ashe (Legacy)
A kicsin: Főnix Quinn (975 RP) -
Bowser
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Már benn van most néztem meccs után kaptam is cuccot

-
micafighter
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Egy meccsben kell neked vagy valamelyik társasnak S (+,-) teljesítményt elérni hogy ládát kapj. Heti 1 láda jár, egy hőssel évente 1 ládát szerezhetsz. Tehát ha zeddel toltál egy C+t, de a jungle ashe társad S+ lett, akkor kapsz egy ládát ha még a héten nem kaptál, és zeddel abban az évben már nem tudsz új ládát szerezni. Ezeket az infókat a hextech Q&A riot fórumból vettem, lehet van amire már rosszul emlékszek, ha valakit érdekel akkor megtalálja a fórumot ha rákeres, én részemröl ha éles lesz nálunk is a rendszer akkor megint átolvasom a q&a fórumot és ha valamire rosszul emlékeztem igyekszem majd kijavítani.

-
micafighter
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
Igen ezért írtam hogy 52 láda per év, és ebből kb a fele lesz skin shard, azaz tfh lesz 26 skin shardod. Néztem több ládanyitást élö (nem pbe) szerveren, többeknek már az első párba volt legendary skin amúgy. A skin shardot "upgrade"elni kell hogy megkapd véglegesen a skint, ehhez skin essence kell, amit leginkább skin shardok betöréséből fogsz kapni. Egy alap skinshard betörése átlag 200-300 essence-t ad, és kicsivel kevesebb mint a duplájából tudsz egy alap skint "upgradelni". Vagyis egy alap skin feloldásához 2 skin shardot kell betörni.
Egy legendary skin (1850 RP) shard betörése 607 esszenciát ad, a feloldása pedig 1520 esszenciába kerül. Csak két féle esszencia van, skin meg champion, a hősök feloldásához ("upgrade") kell a champ essence, a a skinekhez meg skin essence. Ward skint is skin essencebe számolja. Vagyis egy alap skin feloldásához 2 alap skin shardot kell betörni, egy legendary skin feloldásához pedig kb 5 sima skin shardot kell betörni.
Legacy, ultimate , legendary , mindenféle skint lehet nyitni, kivéve az olyan limitáltat amit soha nem lehet majd megvenni, pl championship riven, black alistar, és még egy pár.
-
FoLey-v
addikt
Nekem lenne egy kérdésem és az,hogy S osztályzatból lehet kapni ládát és ha igen hány S osztályzat kell ahhoz?
-
kenwood
veterán
Az mekkora,amikor valaki utolso pick,es kivalasztja azt a champet ellened,aminek a legnagyobb counterpickje vagy ?

-
Bowser
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Gyors kérdés!
Legacy Skineket is adhat?
És mi az, hogy csak 1 hétig használható? Mit kell nyitni?

Valaki világosítson fel köszönöm!

Senki ne linkeljen hanem a saját szavaival köszönöm! :

-
tepenzed
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
azt viszont ne felejtsük el,hogy az csak ideiglenes 7 napig használható, például egy ulti skin végleges feloldásához lehet,hogy több hónapnyi láda tartalmát kell kipengesd... (lebontani a kinyitott skineket)
-
Mottie
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Ami azért lényegesen több mint az a 2 db standard/gagyi skin amit F2P-ben összesen össze lehetett szedni az ingyeneseken kívül. Ergo nagyon várom

-
micafighter
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Hát elég nagy RNG lesz, mert lehet hogy a ládából hőst kapsz, lehet skint hősre, lehet summoner icont, lehet ward skint. Viszont youtube-on néztem videót 50-es ládapakk bontásról (RP-ért vette) rendes (nem pbe) szerveren , abban volt ultimate (3250 RP) és több legendary (1850 RP) skin is, úgy hogy ezek mellett hösöket meg ward skint is bontott. 52 ládát tudunk összeszedni 1 év alatt ingyen, tehát ha hasonló RNG-vel dolgozik a meccsért kapott láda is, akkor átlagba mindenkinek összejön egy év alatt pár legendary skin meg talán ultimate is, ingyen

-
Bowser
aktív tag
válasz
Mottie
üzenetére
Nekem a kis accounton(1 hete lettem level 30)
Időjós Janna
Hextech Janna
Ciklon Janna
Fnatic Janna
Jégkirálynő Janna
Vandál Brand
Apokaliptikus Brand
Lélektűz Brand
Zombi Brand
Ioniai Master Yi
Fejvadász Master Yi
Kiválasztott Yi
Szamuráj Yi
PROJEKT YI
Elszabadult Alistar
Riotlány Tristana
Rémlovag Garen
Havas Nap Gnar
Lopakodó Irelia
Éjpenge Irelia
Pilóta Irelia
Lótuszrend Irelia
Nagyszerű Twisted Fate
Párbajhős Twisted FateAmire pályázok:
Underworld Twisted Fate,Ami jó lenne de erre az accra már soha nem lesz meg:
Ezüst Kayle, Rozsdás Blitzcrank, Emberi Ryze, Fekete Alistar, PAX Skinek, Urf The Manatee Warwick.
Ezüst Kayle, Emberi Ryze meg Fekete Alistar : Ugye ez előrendelőknek járt meg Collectors Editionból lehetett a kód alapján lehívni. Kódot még talán tudnék szerezni de a RIOT 2014 végétől letiltotta ezeknek a kódoknak a felhasználását. Nem véletlen, hogy 150 ezer Forintért árulnak olyan accot Ebay-en ami tartalmazza a Fekete Alistart
A Rozsdás Blitz valami jutalom volt ősrégen. Urf The Manatee Warwick valami fókás egyesületnek adományozott a skinnel 5000 Rp-s Skin volt később 500 utána már csak 50 RP. Azt még soha nem láttam senkinél. Bár Fekete Alistart sem xD
-
Mottie
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Az azert eleg korrekt, ha azt nezem, hogy F2P-ben jelenleg ha van 8 skinem (es meg egyszer kaptam "nyeremenykent is") es talan mar jatszom 4-4,5 eve...
Riot Girl Tristana (free)
Unchained Alistar (free)
alksjdfbahFHI Garen (free)
Victorious Morgana (reward)
Victorious Sivir (reward)
Shadow Evelyn (Alap 400 RP)
Ghost Bride Morgana (Oxford LoL Raffle)
Ice Drake Shyvana (Referral 975 RP)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)