Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz
micafighter #43199 üzenetére
-
tepenzed
őstag
milyen jó lenne,ha a riot berakna valami olyan packot pl,hogy összes champion, összes support stb...
Mondjuk féláron, így a smurf accot is gyorsan ki lehetne húzniVagy champion+skin olcsóbban mint külön
(mint amikor bekerül egy új champ)
-
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
Ti hova képzelitek az új champet? Én midre és ap.
-
kenwood
veterán
leblank ,vagy löblon ?
-
Beni97
őstag
-
Nova96
őstag
Badass hang.
Szerk:
Következő hős.
Egy régi hős ötlet, végre megcsinálják. 2013 óta várják az emberek. -
Kanczy
Topikgazda
Imádok a plat promom 5. meccsén AP Nasus jungle-lel játszani
-
TBT
addikt
Death Blossom Kha'Zix:
Champion and Skin Sale 3/4 - 3/7:
Én abban a hitben voltam, hogy ma is lesz EU LCS, de látom, hogy csak jövő héten folytatódik a dolog.
-
hugi0
őstag
-
tepenzed
őstag
jöhetne már a láda nyitogatás,török szerveren live
kb évi 10-12 ingyen skint jelent
-
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy kinek mi a kedvenc skine? Szoktam venni párat a kedvenc hőseimnek. Eddig Redeemed Riven a kedvencem, mert sokkal királyabb így a karakter, de most néztem egy videót a Final Boss Veigar skinről és annyi referenciát zsúfoltak bele, hogy azt öröm nézni.
-
hugi0
őstag
válasz
marked one94 #43159 üzenetére
30/1-es W/L ratioval sokat karomkodhatnak.
-
Mottie
őstag
válasz
Yodamest #43156 üzenetére
A lvl 30 erdekesen mukodik (meg 2++ evvel ezelotti tapasztalatokrol beszelunk) Mely szerint ha a premadebol barki LVl 30, akkor nagy az eselye hogy csak lvl 30-akat pakol ellenunk. Ha pl 12-17-29 akkor mar nem olyan latvanyos az elteres (nyilvan azert magasabba pakol, mint ha egyedul megy a 12-es)
-
Yodamest
veterán
Azt megtudjátok mondani, hogy az ilyen premade meccsméking hogyan kalkulálja a szintet? Konkrétan az a helyzet, hogy ha én lvl30-on behívok egy lvl 10-es havert, akkor ő sokkal erősebb ellenfeleket kap mintha egyedül lenne, ez tény ok. Viszont fordítva is igaz a dolog? tehát ha ő hív be egy meccsbe engem, akkor én az ő szintjének megfelelő gyengébb ellenfeleket fogok kapni?
Ezt lehet tudni fixen, hogyan működik?
-
Mottie
őstag
válasz
kenwood #43151 üzenetére
Smurf accom
Felreertes van. A kollega es en is smurf account low level (En most epp Lvl 14-en vagyok) gamekrol beszelunk, ahol ugye elvileg -es gyakorlatilag is- van egy ugynevezett Smurf-tag, ami megkapnak azok, akik nem kezdo modjara jatszanak. -
kenwood
veterán
válasz
Mottie #43150 üzenetére
Ne haragudj,de ezt nem hiszem el.
Egyszeruen az elo,mmr rendszer nem teszi lehetove.
Ha ennyire dominans vagy minden meccsen,akkor nagyon keves veresged lesz,es elobb-utobb jon a master promo.,aztan a challenger.Ahhoz, hogy stagnalj valahol a silver es a plat kozott,vagy nagyon lassan haladj elore,rengeteg vereseg is tartozik,es sok olyan szitu,ahol egyszeruen nem vagy tenyezo a meccsen.
-
kenwood
veterán
válasz
tepenzed #43138 üzenetére
summoner nevet elkerhetem ?
privatban is jo.kivancsi vagyok,milyen karakterekkel,builddel jott ossze.
Nekem 7-8 win utan megjelentek a 70-90 farm/10 min emberek,ami plat alatt nem jellemzo,foleg a 90.
mivel nem mindig az en csapatomba kerultek,igy rengeteg meccs mar a 8. percben teljesen eselytelen volt. -
-
Yodamest
veterán
válasz
Hogy lehet ilyen jó arányod? Nem kételkedem, hogy lehetséges, csak fura kicsit, mivel eleve van a játékban egy random faktor, hogy milyen csapatot kapsz. 31 meccsből hihetetlen, hogy csak 1X legyen az, hogy 2-3-4 noobot kapsz magad mellé.
Nálam nagyon sok meccs van, ami nyerhetetlen, mert a Jax-ünk pl. 1-20-3-ban van a 15. percben, a Katarinájuk meg fordítottja..... vagy csak ennyire állat vagy, hogy 1v5-öt is letudod hozni ha kell? -
Hamuuuu
tag
válasz
Nekem tegnap volt az egyik meccsemen egy olyan master yi junglerrel, aki kijelentette, hogy goldot kell fizetnünk neki a gankekért
...Először azt hittem hülyéskedik,de amikor gankelt (akár bot-top-mid) odajött és elvitt 1 vagy 2 wave-t előlünk
....Szóval meg se lepődöm.Silver alatt,sőt még néha silverben is van olyan,akinek fogalma nincs semmiről
-
TBT
addikt
Dat Löblank:
-
kenwood
veterán
-
Mottie
őstag
válasz
Mister_X #43131 üzenetére
Jövök, már LVL 14-nél járok
És meglepő, de egész jó színvonal van itt smurf queue-ben
-Azért vicces amikor az egyértelműen smurf lane opponentem beírja, hogy milyen izé, hogy smurf vagyok és biztos Plat I a mainem..., amikor visszaírom hogy vajon ő nem-e ugyanúgy smurf, akkor meg csak a csend..
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül hogy mi okozza azt, hogy a karakterem beakad és nem hajlandó megmozdulni?
Ranked közben nem valami egészséges.. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Ryder1 #43121 üzenetére
Késő esténként szoktam tolni, minden lane-re van champem (amiben jó vagyok: Azir, Karthus, Mundo, Talon, Sona, Karma, Kayle Garen, Jarvan, most gyakorlom Thresht, Bardot és Ekko-t), ADC szerepét nem vállalom szívesebben. Holnap este korábvan leszek.
Store mikor frissül? Még van 1200RP-m és várom Rek'Sai-t.
-
Ryder1
senior tag
válasz
micafighter #43123 üzenetére
pm
-
micafighter
nagyúr
válasz
RangerFox #43116 üzenetére
Pontositok
Jo alatt azt értettem, hogy soloQban ezekkel tudod a leginkább befolyásolni a játék kimenetelét. Lehetsz hook god threshel ha a csapatod nem teszi a dolgát, egyedül nem tudsz alkotni, playmake hős amihez csapat is kell. SoloQban meg ez ugye random faktor. Ugyanakkor a brand meg zyra akkora sebzést osztanak ki support ként is hogy ha jo vagy lecarryzed a meccset. Ez az én személyes meglátásom jungle main ként, de vannak itt support mainek akik majd megerösitenek/megcáfolnak.
-
RangerFox
veterán
válasz
micafighter #43113 üzenetére
A jó az eléggé szubjektív. A support jósága a hasznosságán alapszik, abban pedig Janna, Thresh, Bard, Ali stb köröket ver rá szerintem.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Azért Braum és Alistar se rossz (morgana/blitz/thresh mellet)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
De nincs nála CC emléleim szerint, csak a HP-t égeti le (szó szerint) és zónáz - azt meg azért tudják más supportok is.
-
Dolby
senior tag
válasz
Evil Snowman #43110 üzenetére
Akkor viszont ne csodálkozz, kevés midlaner hős van, aki 10. percben 5-0-val nem szedi szét a csapatot :-)
-
Első 10 perben 5 kill volt, mind az enyém. Botunk az elején feedelt aztán hagytunk pár killt CAit-nek utána már megcombosodott a kicsike. Jax az elején azt hitte, hogy kemény a ...-a aztán a 3. halála után beírta, hogy el is felejtett, hogy early-ben milyen gyenge, de ettől függetlenül ott folytatta a dolgokat, ahol abbahagyta.
Azt sajnos én is észrevettem magamon, hogy nem mindig nézem a halálom során, hogy ki verte rám a legnagyobbat. :/
-
Hamuuuu
tag
válasz
Evil Snowman #43104 üzenetére
Csodálod,hogy elolvadtak?!
szinte semmi Magic resijük nem volt....biztos sokszor megnézték,hogy milyen sebzést kapnak be.
Ahogy nézem meccsrészleteket, kellett is a Brandcarry(jax fail top)
Ha kell egy kis help champekhez. http://champion.gg/ -
Dolby
senior tag
válasz
Evil Snowman #43107 üzenetére
Azért azt se felejtsd el, hogy az összes csapattársad is el volt feedelve, vélhetően ennek is köszönhető hogy nem tudott megállítani titeket az ellenfél. Nagy kérdés, hogy mit tudsz majd kezdeni vele, ha kicsit rosszabbul jön ki a csapatod többi tagja a kezdeti fázisból (esetleg te sem jutsz előnyhoz a lane-en), és hátrányból kell játszanod vele.
-
válasz
tepenzed #43105 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy nem foglalkoztak velem, de a TF-ekben egyszerűen nem fértek hozzám a W-nek meg viszonylag jó range-van, hogy azzal piszkálgassam az enemy-t.
@ kenwood: egyelőre még besoroló meccseket játszom, de valszeg bronzba fog dobni, ott gondolom bőven jó lehet majd.
-
kenwood
veterán
válasz
kevesen tudjak,hol kell allni,hogy tudj farmolni,de legyen eselyed a korbol kierni.
ha begyujtesz vele 8-10 wint,felemgy az mmr-ed,utana mar csak olyan embereket fogsz kapni.
Normalisan helyezkedo laner,csapat ellen is hasznalhato,de ott mar egy joval gyengebb a top tier mideseknel. -
tepenzed
őstag
válasz
eddig is nagyon erős volt, főleg az aoe sebzése miatt brutálisan megfordíthatja a teamfightokat.
Viszont! Nagyon egyszerű kiszedni, nincs escapje, hamar elhullik. Szerencséd volt,normál game, nem igazán foglalkoztak veled
-
Uraim ez mi? Tegnap 2 meccsen volt ellenem egy Brand, mindkét alkalommal elkent minket kegyetlenül. Mondom megveszem már, mert miért ne, erre első meccsen ezt alkottam vele:
Az enemy tank Shyvana és Nautilus úgy olvadt el, mint egy fagyi egy melegebb nyári napin egy mezei W,Q,E kombótól.
Mikor lett ez ilyen erős?
-
válasz
micafighter #43102 üzenetére
Ó, ez azért sokmindent megmagyaráz...
-
micafighter
nagyúr
válasz
kenwood #43099 üzenetére
Egyáltalán nem biztos hogy ez volt nálad, de azért leirom, mert lehet mégis ez volt. A LoL valamiért úgy van megirva, hogy csak a 0,1 másodpercnél hosszabb billentyüleütéseket érzékeli. Vagyis ha gyorsak az ujjaid, és 0,09 vagy rövidebb ideig nyomsz le egy gombot, akkor azt nem mindig veszi be a játék.
-
Mister_X
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest