- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eziskamu #5640 üzenetére
Háát nem is tom.. az biztos,hogy eladni csak h...é-f..é tudnám.. 2-3e ft.. max ha találok valami balekot, akkor menne el 5ért
Viszont már helyem se nagyon van a gépben.. a videókari alatt van még egy PCI ha jól nézem...(nem vagyok otthun
). Ott meg elég páászentos lenne...
Az egyszerre futó műsorok... háát igen.. nekem is jól jött volna mégegy tuner, igaz, akkor 3 dolog ment egyszerre.. ha csak kettö, arra ott a VHS video
vagy a torrent oldalak, vagy amit csak a minap néztem, láttam, az rtl most oldala..
-
katt777
félisten
válasz
eziskamu #5627 üzenetére
Mindketten tudjuk, hogy nem a képesség, hanem az akarat hiányzik.
bzoley: Nem a saját driverről volt szó, hanem ami direkt sonora-ként tölthető le. Keresgettem eleget anno.
daa-raa: Helyes a pontosítás, tényleg csak wmp alatt nem volt, viszont most van ott is. A konfigokat nézve szerintem eléggé esélyes, hogy az X58 platformra nincs igazán felkészülve a szoftver, mert az előző, és a mostani lapomban is más hangkari van a lapon, és egyaránt előfordult az akadozás, nem rögtön, hanem mondjuk egy felvétel készítése után, vagy újabb elindításakor. Szerencsére mivel a hardver előnézet működik, most már a hang-kép elcsúszása is megszűnt, szóval az időnkénti befagyáson kívül más probléma már nem nagyon van (kop-kop). Egyelőre előbb indítom a felvételt, úgyis szerkesztőben kell összeraknom egy-egy filmet a reklámok miatt; de azért mégsem így kéne működnie. TAlán majd jövőre...
-
válasz
eziskamu #5611 üzenetére
Hmm.. lehet akkor nekem is be kellene raknom a régi pctv-met?
Kezelné a pvr?!
Bár nem is tom, van-e még helyem.. (azt cseréltem le egy TV2000xp Global-ra.)Amivel eddig meg vagyok eléfedve.. bár még nem volt időm nagoyn állítgatni, tesztelni..
Drivert fel.. Pvr2 fel.. hangok beállít autó scan és műkszikA többi majd később.. (rögzítés, időcsúsztatás stb..)
-
katt777
félisten
válasz
eziskamu #5614 üzenetére
Na, ezt mondom; már megint a magyarázkodás, hogy miért nem működik valami. Azt se mondja meg nekem senki, hogy sok pénz-e, vagy sem; szarért 1 Ft is sok pénz.
bzoley: Na, +1 kondicionált rabszolga.
Mondtam már, hogy senki kifogása nem érdekel, akinek fizettem egy működőképes cuccért? Cseréljék ki szépen egy 64-biten is működőképesre, és akkor nem szólok egy szót sem. Nem szívesen cserélek le egy amúgy megfelelően működő hardvert csak azért, mert valakinek a pénzemre fáj a foga.
A majd' 10 éves Oki nyomtatómhoz miért lehetett 64-bites driver-t készíteni? Annak a tervezésekor sem gondolt senki 64-bites rendszerre...
Csak ők nem szarják le az ügyfelet. Szóval felejtsük már el ezt belemagyarázást, hogy mi miért nem működik, mert engem, mint vásárlót, semmi más nem érdekel, minthogy rendben működjön, amit megvettem, és ha nem készítenek drivert egy újabb OS-hez, akkor meglopnak. Persze biztosan van, aki örül, ha meglopják, én nem tartozom ezek közé. Az igénytelenek miatt lehet folyamatosan szemetet gyártani, aztán javítás helyett még "korszerűbb" szemetet a marketinggel megvezetett fogyasztókra sózni.
Amúgy nálam mindaddig mono volt, amíg át nem kapcsoltam sztereóra, nem csak azt írta ki.Daffni2: Hát, nálam meg nem működött, és még a W7 RTM sem ismeri fel. A MediaCenter-ben normahibás volt, és nem tudom, ott hol lehet állítani, nem találtam rá lehetőséget. Nero Vision-ben meg csak hang nélkül működik, és csak ha amúgy is megy a PVR2.
Esetleg te is megpróbálhatnád X58 chipsettel, vsz. ennek meg majd az lesz a magyarázata, hogy még nincs megfelelő meghajtó, ahogy a régi hardverekhez meg már, és ez egyesek számára teljesen természetes.
Nem akarok mozdulni, hogy sztereó legyen az adás, az a dolga, hogy az legyen. Egyébiránt most úgy fest, hogy mono-t ír ki, de sztereóban működik, viszont előfordult, hogy nem, de nem tudom, miért. Talán monó adás volt, és úgy maradt, még nem volt időm kitapasztalni.
Viszont az új driverrel végre ismét van hangjuk az MPG felvételeknek, halleluja! -
katt777
félisten
válasz
eziskamu #5611 üzenetére
Igen, hallottam "jókat" pl. használhatatlan ASUS tunerekről is, de szerinted az menti a szar munkát, hogy más is szarul dolgozik?
Egyébként éppen azért kellett lecserélnem a hiperfasza TV2000XP-t, mert akármennyit leveleztem is a gyártóval, csak kötötték az ebet a karóhoz, hogy nem lesz 64-bites támogatása, márpedig nem azért vesz az ember modern rendszert, hogy egy azt kihasználni nem képes OS-t telepítsen rá. Tényleg ment egyébként a régi is 32-bites Vistán.
Azt én is észrevettem, hogy az ArcSoft baszarintja meg a cuccot, de ugye semmi nem kényszeríti a Leadtek-et, hogy olyanokkal dolgoztasson, akik nem képesek minimálisan elfogadható munkát végezni. Ha meg maguktól nem képesek szoftvert készíteni a termékeikhez, akkor hagyják a fenébe az egészet, és ne tetszelegjenek a menő hardvergyártó képében. Már azt sem hiszem, hogy a VGA-ik jók lennének.Már bocsi, de a pénzemért magasról tojok rá, hogy ki, mivel magyarázza, miért kellett szart vennem.
Üljön ide mellém, aztán addig pofozom, amíg jó nem lesz a szoftver, ne messziről magyarázgassa nekem, hogy nem lehet ezt meg azt..
Ezzel a megoldással kurva hamar hibamentes lenne minden szoftverem.
Persze amúgy a felhasználót semmi nem védi.
Egyszerűbb a fejlesztésre való pénzt marketingre költeni, aztán leszarni a fogyasztót.
bzoley: Mi a probléma az összetett mondatokkal?
Ami értelmetlen, az ez a mondat: "Nem WHQL 7006-os nálam megtalálható".
Azokat a verziószámokat írtam, amelyek a PxDVR3200H oldaláról letölthetőek. Amúgy szűz W7-re tettem fel csak a meghajtókat és a szoftvereiket, és voilá, máris monó a PVR2, szintúgy az XP-n. Viszont a régebbi PVR-rel mintha az legalább rendben lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged