Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz eziskamu #5640 üzenetére

számomra ez új, és nem is értem, .... mi kell hozzá, hogy egyszerre két külön csatorna két külön műsorát lehessen rögzíteni?

• Laci4

senior tag

válasz eziskamu #5640 üzenetére

Háát nem is tom.. az biztos,hogy eladni csak h...é-f..é tudnám.. 2-3e ft.. max ha találok valami balekot, akkor menne el 5ért :D

Viszont már helyem se nagyon van a gépben.. a videókari alatt van még egy PCI ha jól nézem...(nem vagyok otthun :D). Ott meg elég páászentos lenne...

Az egyszerre futó műsorok... háát igen.. nekem is jól jött volna mégegy tuner, igaz, akkor 3 dolog ment egyszerre.. ha csak kettö, arra ott a VHS video :B vagy a torrent oldalak, vagy amit csak a minap néztem, láttam, az rtl most oldala..

• katt777

félisten

válasz eziskamu #5627 üzenetére

Mindketten tudjuk, hogy nem a képesség, hanem az akarat hiányzik. ;)

bzoley: Nem a saját driverről volt szó, hanem ami direkt sonora-ként tölthető le. Keresgettem eleget anno.

daa-raa: Helyes a pontosítás, tényleg csak wmp alatt nem volt, viszont most van ott is. A konfigokat nézve szerintem eléggé esélyes, hogy az X58 platformra nincs igazán felkészülve a szoftver, mert az előző, és a mostani lapomban is más hangkari van a lapon, és egyaránt előfordult az akadozás, nem rögtön, hanem mondjuk egy felvétel készítése után, vagy újabb elindításakor. Szerencsére mivel a hardver előnézet működik, most már a hang-kép elcsúszása is megszűnt, szóval az időnkénti befagyáson kívül más probléma már nem nagyon van (kop-kop). Egyelőre előbb indítom a felvételt, úgyis szerkesztőben kell összeraknom egy-egy filmet a reklámok miatt; de azért mégsem így kéne működnie. TAlán majd jövőre...

• Laci4

senior tag

válasz eziskamu #5611 üzenetére

Hmm.. lehet akkor nekem is be kellene raknom a régi pctv-met? :U
    Kezelné a pvr?! :Y
    Bár nem is tom, van-e még helyem.. (azt cseréltem le egy TV2000xp Global-ra.)

Amivel eddig meg vagyok eléfedve.. bár még nem volt időm nagoyn állítgatni, tesztelni..
    Drivert fel.. Pvr2 fel.. hangok beállít autó scan és műkszik :C

A többi majd később.. (rögzítés, időcsúsztatás stb..)

• katt777

félisten

válasz eziskamu #5614 üzenetére

Na, ezt mondom; már megint a magyarázkodás, hogy miért nem működik valami. Azt se mondja meg nekem senki, hogy sok pénz-e, vagy sem; szarért 1 Ft is sok pénz. :P

bzoley: Na, +1 kondicionált rabszolga. :( Mondtam már, hogy senki kifogása nem érdekel, akinek fizettem egy működőképes cuccért? Cseréljék ki szépen egy 64-biten is működőképesre, és akkor nem szólok egy szót sem. Nem szívesen cserélek le egy amúgy megfelelően működő hardvert csak azért, mert valakinek a pénzemre fáj a foga. :(( A majd' 10 éves Oki nyomtatómhoz miért lehetett 64-bites driver-t készíteni? Annak a tervezésekor sem gondolt senki 64-bites rendszerre... :P :U Csak ők nem szarják le az ügyfelet. Szóval felejtsük már el ezt belemagyarázást, hogy mi miért nem működik, mert engem, mint vásárlót, semmi más nem érdekel, minthogy rendben működjön, amit megvettem, és ha nem készítenek drivert egy újabb OS-hez, akkor meglopnak. Persze biztosan van, aki örül, ha meglopják, én nem tartozom ezek közé. Az igénytelenek miatt lehet folyamatosan szemetet gyártani, aztán javítás helyett még "korszerűbb" szemetet a marketinggel megvezetett fogyasztókra sózni.
    Amúgy nálam mindaddig mono volt, amíg át nem kapcsoltam sztereóra, nem csak azt írta ki.

Daffni2: Hát, nálam meg nem működött, és még a W7 RTM sem ismeri fel. A MediaCenter-ben normahibás volt, és nem tudom, ott hol lehet állítani, nem találtam rá lehetőséget. Nero Vision-ben meg csak hang nélkül működik, és csak ha amúgy is megy a PVR2.
    Esetleg te is megpróbálhatnád X58 chipsettel, vsz. ennek meg majd az lesz a magyarázata, hogy még nincs megfelelő meghajtó, ahogy a régi hardverekhez meg már, és ez egyesek számára teljesen természetes. :DDD
    Nem akarok mozdulni, hogy sztereó legyen az adás, az a dolga, hogy az legyen. Egyébiránt most úgy fest, hogy mono-t ír ki, de sztereóban működik, viszont előfordult, hogy nem, de nem tudom, miért. Talán monó adás volt, és úgy maradt, még nem volt időm kitapasztalni. :)
    Viszont az új driverrel végre ismét van hangjuk az MPG felvételeknek, halleluja! :Y

• katt777

félisten

válasz eziskamu #5611 üzenetére

Igen, hallottam "jókat" pl. használhatatlan ASUS tunerekről is, de szerinted az menti a szar munkát, hogy más is szarul dolgozik? :F
    Egyébként éppen azért kellett lecserélnem a hiperfasza TV2000XP-t, mert akármennyit leveleztem is a gyártóval, csak kötötték az ebet a karóhoz, hogy nem lesz 64-bites támogatása, márpedig nem azért vesz az ember modern rendszert, hogy egy azt kihasználni nem képes OS-t telepítsen rá. Tényleg ment egyébként a régi is 32-bites Vistán.
    Azt én is észrevettem, hogy az ArcSoft baszarintja meg a cuccot, de ugye semmi nem kényszeríti a Leadtek-et, hogy olyanokkal dolgoztasson, akik nem képesek minimálisan elfogadható munkát végezni. Ha meg maguktól nem képesek szoftvert készíteni a termékeikhez, akkor hagyják a fenébe az egészet, és ne tetszelegjenek a menő hardvergyártó képében. Már azt sem hiszem, hogy a VGA-ik jók lennének.

Már bocsi, de a pénzemért magasról tojok rá, hogy ki, mivel magyarázza, miért kellett szart vennem. ;) Üljön ide mellém, aztán addig pofozom, amíg jó nem lesz a szoftver, ne messziről magyarázgassa nekem, hogy nem lehet ezt meg azt.. ;] Ezzel a megoldással kurva hamar hibamentes lenne minden szoftverem. :DDD Persze amúgy a felhasználót semmi nem védi. :((( Egyszerűbb a fejlesztésre való pénzt marketingre költeni, aztán leszarni a fogyasztót. :W

bzoley: Mi a probléma az összetett mondatokkal? :F :N Ami értelmetlen, az ez a mondat: "Nem WHQL 7006-os nálam megtalálható". :U

Azokat a verziószámokat írtam, amelyek a PxDVR3200H oldaláról letölthetőek. Amúgy szűz W7-re tettem fel csak a meghajtókat és a szoftvereiket, és voilá, máris monó a PVR2, szintúgy az XP-n. Viszont a régebbi PVR-rel mintha az legalább rendben lett volna.

• bzoley

veterán

válasz eziskamu #5597 üzenetére

Igaz, én "igazi" tévében gondolkodtam. A mai nagyobb HD Ready tévéken elég gáz tud lenni a minőség. Ettől még a WMR/EVR is többet tud.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés