Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daffni2

addikt

válasz katt777 #5613 üzenetére

Teljesen értetlenül olvastam a problémáidról, pedig nem vagy kezdő.
    Nálam Win7 64 biten is kezdettől fogva tökéletesen probléma nélkül működött a PxDVR3200H.
    Először RC Win7 volt, azon is probléma nélkül ment.
    Automatikusan települt a driver is.
    Az analóg adás valóban mono-ban indul,de egy mozdulat és szetereo lesz.

A Média Center is gond nélkül felismerte,megtalálta csatornákat és hiba nélkül működik.
    Csak kipróbáltam,mert a PVR2-t jobban szeretem.

• bzoley

veterán

Ezer éves hardverhez minek veszel 64bites OS-t?
    Vagy ha vettél új cpu-t, és sok ram-ot az új OS-hez, akkor miért gondoltad, hogy a tunert nem kelll lecserélni?
    Ez a pofozás tényleg jó ötlet lehet. Téged is lehetne addig pofozni, míg fel nem fognád, hogy a TV2000XP nem képes működni 64bites környezetben, a többi BT8x8 chipsettel szerelt társához hasonlóan, gyártótól függetlenül. Amikor az készült, még csak nem is álmodozott senki 64bitről.
    Az utóbbi évek talán legjobb húzása volt, hogy lecserélték a Cyberlink, és egyéb kodekeket ArcSoft-ra.
    A PVR2 talán a 2.0.2.42-től monóban indul, és ki sem jelzi, hogy sztereo, ezt tudjuk. Ettől függetlenül a legtöbb eszközzel állítgatás nélkül jól működik.

• eziskamu

addikt

Aztért nincs 64 bites támogatás, mert a BT878-ast készítő Connexant már rég kifuttatta a chippet, és ők nem csináltak 64 bites Generic drivert. Egyik nagy cég sem csinál külsős chipphez drivert (Az ASUS sem, még talán a Xonár esetében sem, hanem a cMedia drivert módosítgatják), hanem kapnak egy generic drivert, amit aztán testreszabnak, módosítanak, de most a te esetedben nincs mit testre szabni. Sőt a legtöbb gyártó már 32 bites Vista támogatást sem adott a BT878 alapú kártyáihoz.
    Mondjál egy saját fejlesztésű tv progit ASUSéknál a Riva 128-as/TNT-s időszak óta, ők is Powercinema és Arcsoft cuccokat használnak, max odabiggyesztenek egy ASUS logót, vagy még azt sem. A Hauppauge és a Pinnacle csinál (csinált ) (teljesen ?) saját tv programokat, de drivereket még ők sem a nulláról írták.

"Már bocsi, de a pénzemért magasról tojok rá, hogy ki, mivel magyarázza, miért kellett szart vennem."
    Azt hiszed a tv tunerek esetén annyi pénz sok pénz? Ennyi pénzért (én 18k-ért vettem a 3200h-t) sajna csak ennyit lehet még most is kapni (idegbajt).

Új hozzászólás Aktív témák