Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Teljesen értetlenül olvastam a problémáidról, pedig nem vagy kezdő.
Nálam Win7 64 biten is kezdettől fogva tökéletesen probléma nélkül működött a PxDVR3200H.
Először RC Win7 volt, azon is probléma nélkül ment.
Automatikusan települt a driver is.
Az analóg adás valóban mono-ban indul,de egy mozdulat és szetereo lesz.A Média Center is gond nélkül felismerte,megtalálta csatornákat és hiba nélkül működik.
Csak kipróbáltam,mert a PVR2-t jobban szeretem. -
bzoley
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Ezer éves hardverhez minek veszel 64bites OS-t?
Vagy ha vettél új cpu-t, és sok ram-ot az új OS-hez, akkor miért gondoltad, hogy a tunert nem kelll lecserélni?
Ez a pofozás tényleg jó ötlet lehet. Téged is lehetne addig pofozni, míg fel nem fognád, hogy a TV2000XP nem képes működni 64bites környezetben, a többi BT8x8 chipsettel szerelt társához hasonlóan, gyártótól függetlenül. Amikor az készült, még csak nem is álmodozott senki 64bitről.
Az utóbbi évek talán legjobb húzása volt, hogy lecserélték a Cyberlink, és egyéb kodekeket ArcSoft-ra.
A PVR2 talán a 2.0.2.42-től monóban indul, és ki sem jelzi, hogy sztereo, ezt tudjuk. Ettől függetlenül a legtöbb eszközzel állítgatás nélkül jól működik. -
eziskamu
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Aztért nincs 64 bites támogatás, mert a BT878-ast készítő Connexant már rég kifuttatta a chippet, és ők nem csináltak 64 bites Generic drivert. Egyik nagy cég sem csinál külsős chipphez drivert (Az ASUS sem, még talán a Xonár esetében sem, hanem a cMedia drivert módosítgatják), hanem kapnak egy generic drivert, amit aztán testreszabnak, módosítanak, de most a te esetedben nincs mit testre szabni. Sőt a legtöbb gyártó már 32 bites Vista támogatást sem adott a BT878 alapú kártyáihoz.
Mondjál egy saját fejlesztésű tv progit ASUSéknál a Riva 128-as/TNT-s időszak óta, ők is Powercinema és Arcsoft cuccokat használnak, max odabiggyesztenek egy ASUS logót, vagy még azt sem. A Hauppauge és a Pinnacle csinál (csinált ) (teljesen ?) saját tv programokat, de drivereket még ők sem a nulláról írták."Már bocsi, de a pénzemért magasról tojok rá, hogy ki, mivel magyarázza, miért kellett szart vennem."
Azt hiszed a tv tunerek esetén annyi pénz sok pénz? Ennyi pénzért (én 18k-ért vettem a 3200h-t) sajna csak ennyit lehet még most is kapni (idegbajt).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő