Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eziskamu

addikt

válasz katt777 #5610 üzenetére

1. Zoli bá jóban van a Taiwaniakkal, sokat segített a magyarításban (vagy teljesen ő csinálta), és "béta teszter" is :)
    2. Mert te azt hiszed, hogy a többi gyártó cucca jobb ennél?
    Na most a legtöbb gyártó csap hozzá egy külső gyártótól származó Média Center programot, és soha többé nem frissítik se a drivert , se a programot, ha meg kijön egy új windows, akkor azt mondják, hogy bocsi, unsupported, vedd meg az újjabb kártyánkat (ami majdnem ugyan az mint az előző, csak csaptak hozzá újjabb progikat/drivereket).
    Vagy vegyük a Pinnacle-t, vettem egy PCTV STEREO-t, amihez csak a cd-n levő progi volt, amivel elment néha a hang, drivertől függetlenűl. Se újjabb se régebbi verziót nem lehetett tölteni, mert azt csak cd-n adják. Közben átálltak valami újjabb progira, és sok kártyát átneveztek (a PCTV Stereo is valami i100-as vagy i50-es néven, ugyanazzal a csipkészlettel, de újabb tv progival) amit persze szintén nem lehetett letölteni.

Erre meg itt a Leadtek, aki legalább fejleszt (mégha bizonyos elemeket vesznek is az ArcSoft-tól), és még az ősi BT878- alapú kártyáik is mennek HIVATALOSAN Vista 32 bit alatt is.

A másik poén, hogy nem kellett eldobnom a pctv stereomat, mert a PVR2 ha már lát egy Leadtek tunert, akkor a többi tuner bármi lehet, így tudok én olcsón akár 4-5 csatornát is felvenni egyszerre (1 analóg + mégegy analóg, vagy 1 darab vagy akár egy egész muxnyi digitális).

Vagy vehetsz még Hauppaugét :) . Az analóg hardveres mpeges cuccai nem voltak rosszak, de mostanában nem nagyon hallottam felőlük :)

Új hozzászólás Aktív témák