- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Akkor talán nem ártana átnézni/cserélni a kábelezést, csatlakozásokat.
Bozek:
A legtöbb hasonló szoftver az MS táblázatát használja a területi beállítások alkalmazásához. Nem tudom javították-e már, de Hungary-hoz rossz normák voltak társítva. Ezért volt muszáj más országokkal próbálkozni. A PVR2 saját normatáblát használ, és már az első verziók óta helyesen szerepel benne a magyar dual-norma. -
Bozek
nagyúr
Ha kihúzom az antennát a gépből és csak odarakom a csatlakozóhoz, akkor szokott ilyen lenni a kép. Az, hogy 2 kártya is ezt csinálja, számomra a kábel hibájára utal továbbra is.
Ha nem talál adót, azt úgy jelzi, hogy csak tiszta kék az egész, de nem látszik rajta semmi más. -
Bozek
nagyúr
Akkor valami mégse stimmel. Az, hogy a TV-n szép a kép, nálad meg másik kártyával is ronda volt, nem éppen megfelelő bekötésre utal.
Van ott a szobában TV, amire rá tudod kötni a kábelt, hogy megnézd, azzal minden rendben van-e?(#8209) bzoley: Jó, ez csak egy ötlet volt. Nálam is Hungary-ra van állítva, csak még az őskorban olvastam ezt a Germany szöveget, gondoltam hátha.
Egyébként meg a másik tunerrel se volt neki rendben, ha jó ronda volt a kép. -
Bozek
nagyúr
Ha a képen jobb gombot nyomsz, akkor ott van ilyen, hogy Videó bemenet.
Rendesen össze van kötve minden? Mert adaptív kereséssel meg kellene találnia mindent. Az országot esetleg próbáld átállítani Germany-re, régebben az segített. Bár lehet, hogy javították azóta, de sose lehet tudni.
Én kézzel szoktam hozzáadni a csatornákat, de sajnos UPC-s frekvenciatáblázatot nem találok sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest