- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10017 üzenetére
sehogy se tudom oda varázsolni a driverét WIn10 Pro alatt a 3200H-nak,az eszközkezelőn is próbáltam,de vagy lefagy a program vagy kiírja,hogy Hiba a képalkotás során.
Nem tudom,hogy de előző Win10-nél sikerült driverét oda passzolnom.Az eltérő Win10 Pro (1511) verzió miatt ez lehetséges?
Egyedül a Haupaggue HVR-1300 menne rendesen,de azzal az a bajom,hogy a csatorna léptetés nagyon lassú. Sokáig kell váérni mig a következő csatorna bejön.
a Winfast PVR2 beállítások menüjében ott meg üres az eszköznél az ablak.
a Win10 eszközkezelőnél továbbra is felkiáltó jel van (XC3028)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest