Hirdetés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Az a gond, hogy nekem az AG - amikor lejött - egy mozdulatból, egy részben jött le. Ha valami jobb minőségű képeket tudnál csinálni, akkor többet tudnék mondani, mert ebből, sajnos nem sokat látok. De, ha minden kötél szakad, akkor egy gilete pengével próbáld meg, úgy, hogy egy kicsit meghajtod, miközben vakarod a maradékot. Nagyon fontos, hogy a sarka ne érje, mert az képes és összekarcolja. És nagyon könnyedén kell csinálni. Én már izzadtam ilyennel nem keveset, mire a tönkretett polár fóliámat pótóltam.
Az ajánlott acetonos keverékkel, ne áztasd, mert olvastam olyan esetről, amikor egy darab beleszakadt és áztatni próbálták tovább, de ott, ahol már lejött az AG megmattult a polár fólia az acetonos keveréktől. Tehát, csak addig szabad ilyen keverékkel áztatni, amíg egyben van az AG és védi a polárt.
Szóval, szerintem a pengés megoldás és nagyon könnyű, biztos kéz a befutó, de a döntés a tied. Esetleg még egy kis vizes borogatást is megpróbálhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- PlayStation 5
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest