- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
válasz
bugizozi #32669 üzenetére
kivaltassal, sok koltseggel, raadasul meg kene nezni h a kezdeti koltsegkedvezmenynek [gondolom volt] mennyi ideig tartas a feltetele.
Persze kivaltas masik banknal is lehet, de vszinu meg tobb koltseggel... pl ertekbecsles uj, jelzalog uj, biralat uj - bar azt lehet erste is ker
de ha +8 ev kamatkulonbseget nezed, siman megeri kivaltani, csak az is kerdes, mikor eri meg legjobban
plusz: kivaltott hitel van ahol nem szamit lakascelunak, azt is korbe kell jarni, hogy nem gond-e [pl. munkaltato kedvezmenyt adhat-e bele] -
válasz
bugizozi #25643 üzenetére
99%, hogy azért osztatlan, mert nem lehet 2 rendeltetési egység a telken.
Ügyes trükk.
Én alapból kerülöm az ilyen telkeket/ingatlanokat. Látszik, hogy ezek a piac alját képviselik, jóval olcsóbbak is / eladhatatlanok. A hitelezésük is macerásabb lehet. Ha nincs jelentős árelőny, akkor nem erőltetném a helyedben.
-
Stanlee
őstag
válasz
bugizozi #25105 üzenetére
Alearius - Kockaház felújítása I.
Kockaház felújítása II.
Kockaház felújítása III.Remelem jol fogsz szorakozni rajta, en most is beleolvastam, kifejezetten jo.
-
axioma
Topikgazda
válasz
bugizozi #17524 üzenetére
Az ugyved nem kerulhet semmibe, az ugyved a VEVO erdekeit kepviselje, o viszi, o fizeti! Ha legombolnak egy ugyvedi dijat az egy dolog, de ne irdd ala amit ok fogalmaztak. Legalabbis hacsak nem korrekt egy atlalad megfizetett ugyved szerint (szerintem nem lesz, kotbert tuti maximalizaljak valami piszlicsare osszegben, ez szokott lenni aztan keshet kb. buntetlenul akar 2 evet is).
-
kacsyx
aktív tag
válasz
bugizozi #16591 üzenetére
Nálam a sorba rendezés sem működik. Átállítom az "ajánlottról" pl. meghirdetés dátuma szerint és ugyanúgy össze-vissza listáz. A legjobb pedig, hogy sok olyan hirdetés van, aminél településnek pl. Pécs van megadva, de a leírásban már Geresdlak van. Van egy kis különbség... és ezt ingatlanosok játsszák el leggyakrabban.
Ja és egy tipp: nézd meg a kiadó ingatlanok között is az eladóakat, mert van akinek ezt sem sikerül megoldani... -
_NCT
addikt
válasz
bugizozi #14415 üzenetére
Félreérthettem (túlgondoltam) valamit, ha van például egy 30M Ft-os ingatlan, amihez ha vesszük a Babaváró 7.5M Ft-os önerejét, akkor hogy teljesüljön egy 30%-os önerő hányad, még kell 1.5 millió valós megtakarítás. A fennmaradó 2.5M forintot pedig betolni a 20M Ft-os banki hitelbe, mint előtörlesztés. Mondjuk az előtörlesztési díjakat figyelembe véve ez nem lenne túl okos döntés.
Jól van, leülök, egyes.
goccer: én csak az önerős feltételeket akartam tisztázni, persze ha van 10M önereje akkor nincs értelme további önerőnek. Vagy állampapír (amit írtál is) vagy ha van esély több gyermekre, akkor a babaváró 10M ajándék lehet (főleg ha teljesül 3, amikor elengedik az egész tartozást).
-
-
axioma
Topikgazda
válasz
bugizozi #14307 üzenetére
Nem egeszen ertem, hogy lehet ez lakas, hiszen legalabb egy darab, legalabb netto, mas funkciokat bele nem szamolt terulete 17 m2 kell legyen. Itt ez nem teljesul. Eltoroltek volna a szabalyt?
Amugy ugyes vetites hogy nem forgattak be eszakra az alaprajzot, meg kicsit fura az az eloter 2.5 m2 konyha 4 m2, aztan ranezesre joval kisebb mint 1.5x-es a kulonbseg szorzoja. Kerj toluk _meretezett_ alaprajzot, es tegyel bele altalad lemert butorokat... -
kerxy
őstag
válasz
bugizozi #13565 üzenetére
Köszi a tippet, belépek és rakerdezek. Amúgy a MÁV appon látszik az összes indulás és érkezés valós időben, ha még adott napon nézi az ember. Megnéztem ma reggel 6-tól, és egy-két percnél több késés nem volt, sőt több esetben hamarabb ért be a vonat a Nyugatiba (amúgy en Újpestig mennék, mert itt dolgozom).
Hogy on legyek: az említett házat ingatlanlanossal hirdetik (OC), aki úgy vázolta fel a folyamatot, hogy először vételi ajánlatot teszünk (1M ft lerakásával), ami része lesz a vételárnak, majd azt követően szerződünk le. Szerződés után a nevünkre kerül a telek, és utána megy a többi (hitel is lesz benne). Ez így bevett sorrend? Amúgy a telken már szerkezetkészen áll a ház.
-
-
attiati
veterán
válasz
bugizozi #6240 üzenetére
na igen, meg a kedvenc, amikor beírják, hogy Angyalföld közkedvelt részén
nekem a legfrissebb gondolatom ehhez a két térképhez fűződik:
2014-es adatok, és nyilván rengeteg a torzító tényező.
Keleti környékén 201e/nm a vételi és 2018ft/nm a kiadási ár.
Forgách környékén 266e/nm a vételi és 2032ft/nm a kiadási ár.
Klinikák környékén 231e/nm a vételi és 2553ft/nm a kiadási ár.Rengeteg az ellentmondás. Alacsonyabb vételi árra magasabb kiadási hozam jut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest