Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    Üdv!
    Teljesen újonc KODI használó vagyok (tönkrement tévé helyett lett egy Hyundai Android tévé, aminek a saját lejátszója nem jeleníti meg a feliratot, a KODI-t próbáltam ki, ezzel már nincs ilyen gond).
    Viszont ha már így alakult, akkor gondoltam kipróbálom az MSREPO lehetőséget, telepítettem a ZIP fájlt. A gondom az, hogy nálam sokkal kevesebb van a videó kiegészítőkben, mint amennyit a különböző leírásokban és videókban láttam (pl: Exodus+, Mozicsillag, Videa, és még sok más). Rosszul csináltam valamit? A 2.7.1 zipet használtam, a KODI-t Play Áruházból telepítettem. Nem néztem meg a verziót, de minden bizonnyal a legfrissebb lehet.
    Olyan gondom is lenne (ez azonban lehet, hogy nem KODI probléma), hogy a listában van a Digi Online Beta, amit ki akartam próbálni, de nem sikerült. Felhasználó nevet és jelszót kellett megadni, de belépéskor hibaüzenet jön. Azt gyanítom, hogy talán a DIGI előfizetőknek van valamilyen regisztrációjuk, ami nekem nincs, mert nem vagyok előfizető.
    Még egy kérdés: A KODI-ban van PVR funkció. Ez csak akkor működik, ha például egy PC-ben van tunerkártya? A tévében lévő tunerhez a KODI nem fér hozzá, és onnan nem is tud felvenni? Sajnos ez a tévé nem rendelkezik PVR funkcióval.
    Köszönöm

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák