- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
OldMike #4265 üzenetére
Megpróbálok nem offolni többet, ezt most csak azért írom le, mert hasznos lehet még valakinek. A van wifi, de nincs internet problémára a neten találtam egy lehetséges okot és megoldást. Azt írták, ha a tévé nem a hálózati időbeállítást használja, akkor jöhet elő ez a gond. Nálam ez valami miatt manuálisra lett állítva, amikor átállítottam a hálózatira, akkor rendbejött. Azóta már jött egy Android rendszerfrissítés is a tévére, szerencsére gond nélkül települt.
-
OldMike
őstag
válasz
Arolotifar #4266 üzenetére
Szia!
Ez a tévé hétvégi házban van, ott nincs internet szolgáltatás, csak mobilnetes hotspot lehetséges. Egyébként valóban jó a Powerline, otthon használom. -
OldMike
őstag
Ettől tartottam
. Az egyik gond talán könnyebben megoldható: nagyon sok dolgot változtattam a képbeállításokon, de ezeket ki lehet jegyzetelni, és újra beállítani. A nagyobbnak gondolt problémám, hogy minden letöltött alkalmazás (pont a KODI is) elvész, és ha nem jön rendbe az internet, akkor nem is tudom újratelepíteni. Akkor el kellene vinnem a tévét olyan helyre, ahol van vezetékes internet (nem megoldhatatlan, de azért nehézkes).
-
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4262 üzenetére
Nyilván nem jó az irány, amit próbálok. Az egész onnan indult ki, hogy szeretném a Videát használni, de nekem az nincs az MSREPO-ban. Ezért a honlapról letöltöttem az önálló Videa ZIP-et, meg akkor már a Mozicsillagot is, ami szintén nincs a listámban. A Mozicsillag gond nélkül települt, a VIDEA nem. Azt írta, hogy a függőségek miatt a telepítés sikertelen. Itt az én tudományom megállt.
Lehet hogy már nem is lesz értelme foglalkozni vele, mert egy teljesen más gondba futottam bele. Nem ennek a topiknak a témája, de sajnos nem találtam megfelelő topikot, hátha van valakinek javaslata. A tévémen eddig telefonos hotspottal működött a wifi, és elértem mindenféle alkalmazást, honlapot stb. Most azonban az a hibaüzenet van, hogy a csatlakozott wifi hálózaton nincs internet elérés. A telefonon minden internet elérés korlátlanul működik, a hotspot jelzi, hogy van csatlakozott készülék, a tévé azt írja, hogy csatlakozva, és ott megjelenik a telefonom neve. Próbáltuk két másik telefonnal, az Telenoros, a másik és az enyém Telekomos. Az eredmény ugyanaz a hiba. -
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4258 üzenetére
Köszönöm. Láttam a repo.mvshrk.xyz oldalon a plugin listát. Ami nem világos számomra: például a videa plugin esetében 5 fájl van, 2 db zip, egy-egy jpg, png és txt. A telepítéshez csak a két zip kell, vagy valahogyan használni kell a másik hármat is? Elnézést kérek a kérdés miatt, de eddig csak olyan programokkal volt dolgom, ahol egy plugin csak egy telepítendő fájlból áll.
-
OldMike
őstag
Üdv!
Teljesen újonc KODI használó vagyok (tönkrement tévé helyett lett egy Hyundai Android tévé, aminek a saját lejátszója nem jeleníti meg a feliratot, a KODI-t próbáltam ki, ezzel már nincs ilyen gond).
Viszont ha már így alakult, akkor gondoltam kipróbálom az MSREPO lehetőséget, telepítettem a ZIP fájlt. A gondom az, hogy nálam sokkal kevesebb van a videó kiegészítőkben, mint amennyit a különböző leírásokban és videókban láttam (pl: Exodus+, Mozicsillag, Videa, és még sok más). Rosszul csináltam valamit? A 2.7.1 zipet használtam, a KODI-t Play Áruházból telepítettem. Nem néztem meg a verziót, de minden bizonnyal a legfrissebb lehet.
Olyan gondom is lenne (ez azonban lehet, hogy nem KODI probléma), hogy a listában van a Digi Online Beta, amit ki akartam próbálni, de nem sikerült. Felhasználó nevet és jelszót kellett megadni, de belépéskor hibaüzenet jön. Azt gyanítom, hogy talán a DIGI előfizetőknek van valamilyen regisztrációjuk, ami nekem nincs, mert nem vagyok előfizető.
Még egy kérdés: A KODI-ban van PVR funkció. Ez csak akkor működik, ha például egy PC-ben van tunerkártya? A tévében lévő tunerhez a KODI nem fér hozzá, és onnan nem is tud felvenni? Sajnos ez a tévé nem rendelkezik PVR funkcióval.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest