- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
junkpod #1446 üzenetére
junkpod, blakey:
Köszönöm szépen a sok segítséget!
Közben magam is olvasgattam a Kodiról, és találtam egy remek 4 részes leírást a használatáról a logouton, zsigus oldalán. Minden kodihasználónak ajánlom figyelmébe, mert nagyon hasznos mindazoknak, akik most ismerkednek a programmal vagy elakadtak valamivel. A top 10 blogbejegyzés között találhatók a jobboldalon.
Az okozta a problémát, hogy az átnevezéseket és áthelyezéseket valamiért figyelmen kívül hagyja a program a médiatár frissítése ellenére is, ha az adott filmet már korábban leltárba vette. Örülnék, ha valamikor azt is javítanák benne. A megoldás az 1. rész második harmadának a végén található (a "Második módszer" végén, az "Extrák" előtt). Rendberakom a filmjeimet a tőletek tanultak alapján
, és tiszta lappal az elejéről kezdek mindent, az lesz a legegyszerűbb.
Eszembe jutott egy kérdés! A beállításokban van valami olyan, hogy a filmek külön könyvtárban vannak-e. Ezt úgy kell érteni, hogy az egyik könyvtárban a filmek, a másikban a családi fotóalbum vagy filmenként külön-külön alkönyvtárban? Nem mertem piszkálni ezt a beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest