- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Geresics #5817 üzenetére
Az én sorcimnak csupán az volt a célja hogy végre találjon egy kávézót ahol van ír kávé és iható is,másik hogy találjon valakit akit végre megverhet holo sakkban,harmadik hogy találjon egy átkozott medence árust tatuinon a tatuini házába.
Ha tatuinon fejvesztve menekülö jawa-kat látsz akkor azért menekülnek mert a sorcim az agyukra megy. -
Plata
félisten
válasz
Geresics #5771 üzenetére
Az nem lenne rossz és meg köszönnénk.
Én az ilyesmiben nem vagyok otthon.
Bár voltam már topicgazda vagy mi a túró egy másik topic-ban,de feljelentettek hogy túl sokat írkálok és elvették.
De akkor sem tudtam sokat erről a spiler gomb dologrú,max szerkesztettem a tudnivalókat. -
-
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Geresics #5364 üzenetére
Szia!
Előfizetés vételében érdemes online körülnézni. Ha nem csak egy hónapot szeretnétek, akkor game time card-ot lehet több helyen is venni és olcsóbbra jönnek ki mint ha a hivatalos oldalon vásárolsz 60 napot. Én például itt szoktam: Instant-Gaming
Nem állítom, hogy ez a legolcsóbb csak nekem ők váltak be. -
br.rak
őstag
válasz
Geresics #4225 üzenetére
Máshogy nem is igazán lehet kiadni szerintem, de stream alatt kis túlzással ezek a modok 2 kattintással telepíthetőek, illetve maga az alapjáték is átesett egy alaposabb ráncfelvarráson az Obsidian által (hiába, jön pénz a PoE miatt, ráérnek ilyen úri huncutságokkal is foglalkozni
)
-
br.rak
őstag
válasz
Geresics #4220 üzenetére
Holnap indul a heti G2A Weekly Sale, hátha bekerül a GC is.
Amúgy meg lassan elapadnak a olcsó GC-k.(az ESO-val is ez történt, szerintem hamarosan az 1-2000 forintos un starter kittek is eltűnnek majd) Van egy ember aki az swtor.hu fórumban hirdet 7000-ért. Figyelembe véve a fentieket, nem rossz. (nyilván ha azt vesszük, hogy volt, mikor 5000-5500ft-ét is lehetett kapni az kicsit lelombozó, de ez van) -
br.rak
őstag
válasz
Geresics #4049 üzenetére
Nem, ez csak kozmetikai (egyelőre) és csak armorokra vonatkozik, fegyver slot nincs.
Idővel lehet hogy ténylegesen lehet setteket kialakítani különböző szempontok alapján ( Pve/PvP Daily/ops, dps/tank stb)Amennyi párbeszédet sikerül elolvasni az alapján érdekesnek tűnik a story
-
-
Sanceee FC
csendes tag
válasz
Geresics #3976 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Szétnézek az ajánlott linken, talán lesz még ott egy-két harcostárs akivel tudok együtt játszani
! Megpróbálok minél előbb magasabb szintet elérni a karakteremmel, hogy másoknak is megérje velem játszani!
A mostani guild-ből pedig tényleg kilépek mert semmire nem reagálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest