- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
spanyoll #3691 üzenetére
A Trekben is vannak unlockok (pl. magasabb pénzkorlát, hogy ne kelljen zsonglőrködnöd a pénzeddel, több slot [karakter, bank, bag, accountszintű bank]) - de korlátozott tartalom vagy loot nincs. Sőt, egy olyan játékról sem tudok a Vanguardon kívül, ahol van olyan szintű cucc, amit ingyenes játékosként nem vehetsz fel; és a Vanguard is olyan MMO, amit talán 100k játékos játszik...
-
Wolverine
félisten
válasz
spanyoll #3687 üzenetére
A Star Treknél (és a többi Cryptic játéknál) ezt pl. lockboxokkal oldották meg: a kulcsot ZEN-ért veheted meg, a ZEN-ért meg vagy fizetsz; vagy előfizetőként kapsz belőle havonta; és itt a nagy trükk: meg is veheted a ZEN-ed egy in-game AH-ban in-game valutáért, ha irtó sokat farmolsz belőle. Ezzel még az ingyenes játékosok sem maradnak ki semmiből, ha kiseggelik.
-
Wolverine
félisten
-
Healbacsi
őstag
válasz
spanyoll #3682 üzenetére
En indulas ota fizetek a wowert, amikor a swtor indult megvettem, es 4 honapig pengettem a havi dijat is. Igy hatarozottan allithatom, ami f2p szinten megy az swtorban az rablas. A jatekban kozel sincs annyi endgame tartalom ami indokoltta tenne a havidijat, preferedkent meg ugy ahogy el lehet lebecolni, de az f2p resze az abszolut pofatlan.
Lehet jonni azzal, hogy nem kotelezo, stb stb, de igazabol csak azert fizetni, hogy kevesebbet szopjal, az kicsit tulzas. A jatek maga nem rossz, de az EA mentalitas durvan erzodik. Nincs ekkora lehuzas egyik masik jatekban sem (ezt azert el kell ismerned, akar fan vagy akar nem). -
Sonic*
aktív tag
válasz
spanyoll #3641 üzenetére
Jó de az a szívás hogy pl a Guild Wars 2-ben 1-2 óra melékküldizéssel simán a missziónak megfelelő szinten lehetek itt van amikor meg 4-5 óra ,,menj a bolygó tulsó felére és hozd vissza,, küldit kell csinálni. A játékot magát imádom de ez a része nagyon el lett cseszve. A 2x XP hétvégéken, na akkor lehet baráti idő mellett fejlődni. Na meg ugye nem is vagyuk sub. így még kevesebb xp-t kapok.
-
Reaper
őstag
válasz
spanyoll #3631 üzenetére
Nem szóltam senkinek, mert lefoglaltak a népek, de azért alapnak gondolnám, hogy az egyszeri játékos ránéz a mapre, és ahol nincs senki, vagy csak 1 embör, oda megy segíteni.
De igen, elmondhatjuk, hogy én bénáztam.Még csak most tanulom a warzonet, eddig elvoltam questelgetésekkel, meg némi random pvpvel.
-
Reaper
őstag
válasz
spanyoll #3621 üzenetére
Jó a talent tree, tegnap kipróbáltam, meg a taktikát is csiszoltam az elmondottak alapján, egész jól lehet vele tartani egy pontot egyedül, volt hogy egy healer, és egy dps, már nem emlékszem mik voltak, ellen tartottam az egyik löveget, persze keltem, feküdtem, de mindig addigra értem vissza, hogy nem tudtak foglalni, és akkor pár percig végig zavartam őket benne
-
Reaper
őstag
válasz
spanyoll #3621 üzenetére
Köszi, rosszul mondtam 2 survivor implantom van. Ha hazamegyek, akkor kipróbálom a retalentet. Sajnos rájöttem, hogy az augmentek elég drágák, úgyhogy most kicsit farmolgatok a PT-vel, annak van armormech crew skillje, csak ő még 50-es jelenleg. Mindenesetre kipróbálom ezt a fajta őrzést, én ott rontottam el, hogy megvártam, míg jön valaki stealthben, aztán elkezdtem szétütni. Mondjuk legtöbbször lényegtelen volt, mert a védőket általában én alkottam, a támadók meg 5ösével jöttek, de az már nem raktam múlt. CC-ztem aki éppen foglalt, 1-2 percig sok rohangálás, force speeddel ki is tartottam
Viszont akkor a tauntokat is be kell bindolni valahova, majd kisakkozom otthon.
-
Oliver8602
csendes tag
válasz
spanyoll #3586 üzenetére
Örülök hogy nem sértettem meg senkit.Tank-nak jó,ott is figyelni kell a statokra.DE ha megnézel egy torparsét látni fogod hogy kik verik a legnagyobb DD-t,nincs közöttük Assassin.1.Sniper/Gunslinger 2.Mercenery 3.Marauder ezek a toplistások +/- Powertech Sorci"Operationokra gondolok és Flashpointokra"..A dotos ágat nerfelték ugyan úgy mint a Maraudernél/Juggernél a Rage ágat is.
És igazad vanforditva mondtam tank talent dps gear.
-
donki
senior tag
válasz
spanyoll #3477 üzenetére
Se lebeszélni, se rábeszélni nem szeretnélek semmire, ráadásul az ízlések különbözőek... De nekem a Rift, és a Guild Wars 2 nagyon tetszenek, az első főleg PvE, a másik PvP-ben jeleskedik. A Rift-ben rengeteg dinamikus esemény van, nincs az az érzésem, hogy minden lény ott álldogál, ahol letették.
Nekem az SWTOR-ral leges legelsősorban az a bajom, hogy a hasznos játék rovására megy a logisztika. Ha valamit csinálni akarok, játékon belül oda kell utazni, és az aránytalanul sok idő. Mondjuk pár insta között küldiket csinálok, közben pár pvp-ben is részt veszek, (mindegyikhez áttalentezem magam) és az aukciót is megnézem. Hacsak el nem kerülte valami a figyelmemet, akkor az iménti esetben fél óra játékra jutna 3 óra utazás.
Rift-ben például elmenthetek vagy 6 talent elosztást, és egy kattintással harcon kívül váltogathatom. Egy kattintással jelentkezek instára, pvp-re, nem kell odamenni (csak ha master fokozaton akarom csinálni). Szóval miközben csinálom a küldetéseket, tetszés szerint csatlakozhatok a többi tevékenységbe, és a játékkal töltött idő 100%-a hasznos időtöltés. -
Dictator^
veterán
válasz
spanyoll #3461 üzenetére
Már sztem egy hónapja be se léptem, de látom patch volt.. amit nem sikerült felrakni, HOST ERROR volt.
Mindenesetre reinstalláltam, szóval megy, de igazából GTM-ből ki se jöttem, azidőalatt amíg be voltam loggolva.
Amugy preferredként én is szintezhetnék?
Mert a PVP quest amit nem adtam le annó, az most adott 1x XP-t. -
spanyoll
addikt
válasz
spanyoll #3368 üzenetére
Lehet, hogy mégis világgá kell mennem
Borzasztó, slackin' all the way... Tegnap este is xeno II volt a program, megöltük 16 emberrel StoryModeban, aztán kitalálták, hogy mindenki menjen az altjára. Mondom nekem nincs (van életem cserébe), úgyhogy előbb öljük meg HM-ban. De neeem, előbb SM-et csináltak, sőt, még wipeoltak is egyszer, így várhattam egy órát
Keresni kéne új guildet sajna... -
x_o_n
veterán
-
spanyoll
addikt
válasz
spanyoll #3300 üzenetére
Előző kijelentés visszavonva, megéri, nagyon. Azóta 2x annyi a damage amit tudok generálni, tank stance megmaradt, 20K+ hp megmaradt, de cserébe megy 300K damage egy voidstaron mondjuk, mindez úgy, hogy nincs még kész a gear, és nemsoká teszek egy túrát a datacronokért. Én úgy érzem, hogy ennél többet nem lehet kitaposni ebből a gearből ha magasan akarom tartani az expertiset (de nem akarom, kell a francnak ~1400). Jó tanács: 1000 körüli is elég abból. Márpedig ha beáldozok némi expertiset, akkor kicserélhetek pár cuccost high end pve piecekre sok enduranceval (vagy ugyanannyival kb és több dpselős stattal), akkor pedig marad a hp / több lesz, és több lesz az effektív dps is. A lényeg, hogy megéri assassinként a hybrid spec mindenképp, bár a gearrel is játszani kell bőven. Pontosabb adatok majd jönnek igény esetén, még meg akarom nézni a tényleges DPS-em miután összeszedtem a datacronokat, meg kicserélgettem darabokat még.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
spanyoll #3239 üzenetére
Jah én is gondoltam ezekre, de azok tipikusan azok a spellek amik sorcerer kezében működnek hatékonyan, bár ezt csak olyan tudná elmondani aki komolyabban foglalkozik vele. Megpróbálok utánanézni, kíváncsi vagyok miért azt használja.
Ja azt az elején nem írtam, hogy tuti Deception volt, mert Voltaic Slash-t használt.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
spanyoll #3232 üzenetére
Mit nem értesz? Ki mondta hogy stalker cuccok voltak rajta? Visszaolvastam párszor mit írtam de nem is említettem, talán lehet egy párhuzamos dimenzióban olvastad de arról én már nem tudhatok. Az emberünk dps volt, és Force-master cuccok voltak rajta. Ha tudom hogy ekkora trollkodásba botlok nem is kérdezek. Csak nem bántottalak meg valamivel hogy állandóan kötekedő stílusban írkálsz?
-
BobaFett90
csendes tag
válasz
spanyoll #3227 üzenetére
Viccelsz?
Soha nem játszottam még MMORPG játékkal. Inkább FPS-t toltam éveken keresztül. És még a szakszavak is kínaiak nekem. A szerver fajták meg pláne. Mi mire.
Gyógyítót csináltam a fejvadászból de specializációs résznél nem a gyógyításra, hanem minden másra elszórtam a pontokat. Tudtam is én mi mire van. Szóval nem 100%-s gyógyító. Ezt lehet valahogy resetelni?
A mi kell még kérdésedre válaszul még sok mindennel eltudnálak halmozni -
Lézerparaszt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest