- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Ez egyértelműen a te sarad. Jó tanács mindenkinek, folyamatosan azt látom, hogy senki nem így csinálja pedig így a legegyszerűbb: ha te védesz oldalt, akkor előre írd be a csetbe az oldalt, pl east, tegyél egy spacet és várj. Ha jön valaki akkor nyomsz egy számot, egy entert (kb 0.3mp) és tudsz harcolni még bőven, de legalább szóltál. Mindig szóljatok, mindig!
-
spanyoll
addikt
Na kérem. A swelling shadows a darkness fában annak idején eléggé kiutált egy rész volt, én azóta nem is használom, tesztek alapján nem ad annyi plusz self heal-t, mint amennyit kéne, tehát két elvesztegetett pont.
Shroud of darkness kötelező, azt rakd ki. Deception ágban második sorba már nem raksz ha tank vagy, tehát ott csak a chain shockot rakod ki, Avoidance meg ... nem hülyeség pvpre, de mástól veszel el értékes pontokat miatta, tehát én azt is kihagynám a helyedben. Madness fában első sort pedig telepakolnám pontokkal. Most nem néztem meg, hogy ez így működik-e, ha valahol hiányzik pont akkor szólj és átnézem még, de ennek mennie kell.
Gearileg stalker survivort ne vegyél, mert az két dolog, egyik dps (stalker) a survivor meg tank.
Olyan pieceket vegyél ki, ha full tankolni akarsz pvpben (mert most arról beszélünk ha jól értem), amiken inkább defense rating van, és kevesebb legyen csak a shield. Azon kívül endurance+willpoweres augmentek (legújabb 9-esek természetesen) mindenre, feltéve ha igényled a dmg-t, ha nem, akkor van talán valami defenses augment, de ahhoz nem értek kérem
Pvpzésileg meg fő dolgok: tauntolj megállás nélkül, ha más nem aoe tauntot, healert mindig guardold, ha őt bántja valaki akkor azt bántod te is és tauntolgatod, azon kívül ha valaki capel, akkor te vagy aki befutsz és ölöd őket, mert te vagy halhatatlan. Plusz te őrzöd a stealth miatt az elfoglalt oldalakat, stb.
Jön valaki, várod míg valamit csinál, stealth cc, elfut, megint stealth cc, megint elfutsz, kijön belőle, megvárod míg capelne, megütöd, combat stealth és kezdődik minden előről. Ennyi idő alatt, ha időben szóltál odaérnek az emberek (kivéve ha kretének a pug-ok)
-
spanyoll
addikt
Miért ne lennének tank gearben? Ejj, majd ha lesz időm akkor ma kapsz első kézből jó választ, első körben annyi, hogy a talentedben 1-2 pont rosszul van elosztva de összességében jó, azon kívül a tank gear az a defense rating stackelés amennyire én emlékszem és némi absorb mellé. Persze augmentálás mellett (ami borzasztóan sokat számít).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest