- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3639 üzenetére
Semmi sem kötelező, lehet healerként is őrizni ugye, aztán majd észreveszik a barmok, hogy nem volt annyira jó ötlet.
A rep baset meg úgy campeld, hogy sok reportért járhat pár nap kitiltás, az ilyet nem szereti a bioware, csak hogy tudd...@Sonic: Nem értem ezt a logikát azért. Húznál karaktereket, de ehhez másik felhasználó kell? Vagy mi? Ha cserélsz akkor 55ös karaktereket kapnál valszeg, ott meg sok story nincs már. Húzzál és kész.
-
Reaper
őstag
válasz
Oliver8602 #3636 üzenetére
Akkor így fogok tenni, köszi
-
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3636 üzenetére
De lehetőleg számmal. Utálom az olyan kreténeket akik csak oldalt mondanak, aztán találja ki az ember, hogy 1v1 a szitu és csak odafutok besegíteni vagy 1v3 és nem vagyok elég talán én sem.
-
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3627 üzenetére
Red eclipse, és pont a te általad említett bénáskodás miatt nem vittem át a tofn-ra. Majd feléled a ranked megint a red eclipsen is, aztán akkor gyártok valami csapatot a guildben és hajrá
Amúgy ha valaki ott jár, akkor leginkább az Orgazzminator és a Heal'd nevek alatt találhattok meg. -
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3623 üzenetére
Semmi baj, de nem kellett volna.
A skill fát direkt nem csináltam meg, amiket leírtam abban benne van a lényeg, nem atomfizika egy skillfát összerakni. Tankként sok def kell meg def abilytik, a többi dolog másodlagos.
A noxxic egy vicc, meg ne nézd, a többiről nem tudok.
Inkább videót nézzen a rendes pve rotationről , aztán abból lehet kalkulálni, hogy hogyan kell pvpzni, de ha igazi sin tank pvp videót akar, akkor ajánlom figyelmébe Bradley videót youtubeon. Ott látszik, hogy nem a medálokról, számokról szól a pvp hanem a nyerésről -
BlackTreff
tag
válasz
Oliver8602 #3601 üzenetére
Már van, pont mikor írtam utána jött vissza!
-
BlackTreff
tag
válasz
Oliver8602 #3596 üzenetére
Lehet, hogy van, de akkor engem rendesen kikerült, mert nem tudok belépni még mindig!
-
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3587 üzenetére
Parse a tököm, kit érdekel, hogy mennyi a dps-e egy classnak ügyesebb emberkéjének? Engem pl pont nem, mivel hogy mindegyik class mindegyik spece máshogy épül fel, de ez gondolom evidens is. Mint írtam párszor, a sin dps deception ága burst, ami lehet, hogy nem hoz ki annyit mint egy sniper (bár a balance már jobb mint anno volt, tehát nem tartom lehetetlennek), mégis bele tudok pakolni pvpben 2 mp alatt valakibe 15-20K damaget. Namármost az pedig hasznos
De ügyi minden más, mert smashmonkeyként más összehozni 1.5M damaget egy meccsen meg sin dpsként. -
Sonic*
aktív tag
válasz
Oliver8602 #3596 üzenetére
Ja de én azt úgy csináltam volna, hogy mindenki kap valaki mást és fel kell kutatnia, majd levadásznni az adott személyt.
-
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3585 üzenetére
A segito szandekkal nincs baj, sot, viszont amit mondtal az butasag. Assassin tanknak lenni tenyleg jo, GF miatt is, plusz tank classok kozott az egyik legjobb, plusz egyszeru is jatszani. DE az, hogy dpsnek gyengusz, az tobb mint tulzas. Van egy burst pvp spec, amivel elmebeteg damaget lehet kitolni ertelmes dps gearrel es van egy DoTos pve spec ami szinten kiraly. A tank gearben dps spec nem annyira okos otlet, inkabb forditva. Miert? Nincs se powered se semmilyen statod amitol nagyokat utnel, de defensive speced sincs. Forditva viszont defenziv spechez kapsz egy olyan geart, ami tobb damaget general.
-
spanyoll
addikt
válasz
Oliver8602 #3579 üzenetére
Legközelebb amikor ilyet írnál előtte gondold át ha megkérhetlek. Egy dolog, ha te elhiszel valamit, meg megint más hülyeséget mondani egy kezdőnek.
A mondattagolás a másik, de nem tudhatom, hogy az mitől van, nem is az én dolgom (személyeskedjen aki ráér) -
Xirtam
veterán
válasz
Oliver8602 #3579 üzenetére
Este írok majd nektek! Sokan vagytok aktív játékosok?
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliver8602 #3577 üzenetére
Ez jól hangzik. Lehet kezdek egy új karaktert, csak hogy magyar Guildben játszhassak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest