- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99 #25274 üzenetére
Hátsó talán egy fokkal jobb.
Esős időben, vagy eső után, mikor még vizes minden, nem pörög ki induláskor, mint az első. Persze ha az első se szokott nektek, akkor mindegy.
Mindenesetre a hátsó kerék hajtás semmiképp sem hátrányosabb, ha erre irányult a kérdésed.Milyet vennél?
E2 Pro?
Vagy az F2 sorozatból valamelyiket?
Az F2 Plus akciós Euronicsnál, 185ezer. -
DigitXT
félisten
válasz
Én egyszer hátra raktam a motort, erről a tapasztalataim itt: [link]
Most is hátsó kerék hajtású rollerem van, szeretem: akármekkora
nyomatékot engedtem rá, betapad, hiszen azon van a súlyt.
Erős motor az első keréken nem nyerő. Pálcika rolleren: mindegy.Ui: ma volt az idei első éles bevetése. Tökéletesen vizsgázott...
Külön kiemelném a telefontartót, ami bár drága volt, de az, hogy
ebből soha nem fog kiesni (a másikból kiesett egyszer), továbbá,
hogy kijelzőnek, és adatrögzítőnek, GPS loggernek mindennek is
használva még töltődik is (vezeték nélkül), az... priceless. -
törölt tag
válasz
Közel 5 évesen elkezdett rángatni a ES2 rollerem, vagyis random nyomott egy "satuféket".
Utólag rokon szerint csak az volt a baja, hogy koszos volt a "fék kar". Gyakorlatilag szinte csak a gázkart használtam, tempomatból egy gázkar pöccintéssel oldottam meg a fékezést, így nem nagyon volt használva a fékkar. A fékkar kitakarítása után rokon elmondása szerint teljesen megszűnt a rángatás. A gázkar tiszta volt, így arra jutott, hogy a menetszél által kapott porral koszolódott a fékkar, ami használat híján nem tisztult "önmagától".De alapvetően akkor kezdtem el vadászni először az utódot, amikor egyszer dobott egy hall szenzor hibát egy komolyabb esőzés után (inkább vízözön). Hazafele sikerült tengelyig elsüllyedni egy pocsolyában, és egy nap múlva nem egészséges hangot adott a motor egy hall szenzor hibakóddal. Ott is hagytam a gépet, gyalog mentem haza. Másnap még adtam neki egy esélyt, és pöcc-röff indult hibakód és furcsa hang nélkül. De ahogy korábban írtam, elkezdett rángatni (igazából fékezni) a gép.
Az első "lukacsos" gumit aliexpress-ről rendeltem (nem tudom visszanézni a rendelést, így nem vagyok benne biztos, hogy pontosan a linkelt volt vagy sem), sokkal szélesebb felületen érintkezett a talajjal, így sokkal biztonságosabbnak éreztem a kanyarodást vele. Cserébe többet is fogyasztott a gép, de nekem bőven megérte a biztonságosabb közlekedés miatt. Ezt is slick-re jártam pár év alatt, így vettem egy (talán román) webshop-ból egy gyárinak tűnő kereket. Az előzőt az a rokon feszegette fel rá, akinek végül elajándékoztam a rollert, a második eredetinek tűnő gumi viszont kicsinek tűnt. Úgyhogy kidobtam az ablakon ~9e forintot, mert lehetetlen kategória volt felfeszegetni rokon elmondása szerint.
-
PociAti
őstag
válasz
Szerintem sem éri meg rákölteni, ha már a gumi is kopott.
Teljesen mindegy melyik kerék a hajtott, nem azon múlnak a dolgok. Mindegyiknek megvan az előnye, pl. meredek emelkedőnél jobb a hátsó hajtás, kanyarodás szempontjából pedig az első hajtás a jobb.
A használt rollerek ára folyamatosan esik, pl. mostani hirdetések között egy 196 km megtett megkímélt állapotú Okai Neon Lite roller - nagyobb testvérre váltás miatt - 80.000 Ft-ért eladó. Tehát 40k-ért úgy vezérlőt cseréltetni, hogy csak a gyanú van meg, és lehet nem is ez okozza a hibát elég drágának tűnik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest