- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
robita #22222 üzenetére
Megnéztem a linket, ahol a rollerra hivatkozol: https://chinaplanet.hu/joyor-s10-s/.
Idézném a ChinaPlanet oldalát:"Most bestseller: a JOYOR S10-S egy kiváló minőségű 2000 W-os kínai, ..."
"Népszerű kínai márka ÖRÖM megnevezés alatt kínál kiváló minőségű elektromos robogót, kivételesen masszív felépítéssel és 2000 W teljesítménnyel. JOYOR S10-S."Tudtommal a JOYOR egy európai, katalán cég barcelonai központtal.
https://joyorscooter.com/pages/about-usIdézném a honlapjukat:
"Joyor E-MOVING S.L is an electric vehicle company based in Barcelona (Spain), that drives the new electric mobility concept in Europe by bringing to the market the widest range of electric scooters for any taste or need."Where we are: C. los Àlamos 1-3, 08301 Mataró, Barcelona, Spain
És hát persze itt is megtalálható a JOYOR S10-S.
-
Peaceliker
addikt
válasz
robita #22222 üzenetére
Az az alis eladó megbízható. Nekem mondjuk rá kellett írni, hogy dumper hun van, aztán küldte külön? Persze lehet amúgy is küldte volna, azt mondta az máshonnan jön (így is vt).
Joyor kisebb gépeknél nyak bekötésénél dekni hajlamos volt törni. Hogy ennél is ugyan az lesz-e vagy sem, jó kérdés. De nem kockáztatnék, megmondom őszintén. Mantis tuti jó gépEldenisa
Értem.
300ba nagyon nincs nagy választék. Lehet én is g2 maxot venném.
Vagy ha kisebb hatótáv elég akkor etwow gts-t aliról -
robita
csendes tag
válasz
robita #21918 üzenetére
Sziasztok,
Medoldódott a probléma, kaptam részleges visszatérítést és annyival olcsóbban el tudtam adni a Kaabo mantis 10 rollert.
Így most adott a kérdés, hogy honnan és milyen rollert érdemes rendelni?
[Kaabo Mantis 10 dual] vs. [JOYOR S10-S]
Esetleg ha tud valaki most valami bb rollert akkor azt megköszönöm. -
Gardaai
senior tag
válasz
robita #21901 üzenetére
Azért írd meg mi a story vége, mert van jó pár ilyen hirdetés itt is amit küldtél, alin is és még sok másik helyen, ahol a címben egy szóval sem írják, hogy dual, de a leírásban meg csak arról van szó. Még a fotók is arra hajaznak. Ez így nem korrekt!
Én biztos kérnék egy csere csomagot, hozza az újat, viszi a régit. -
bigrob
őstag
-
válasz
robita #21901 üzenetére
Sztem meg már szépen ki lett vesézve, h egy jóformám értékelések nélküli eladótól kár látványosan olcsó rollert venni.
Most ez úgy jött le, mintha a DHGate egy megbízhatatlan oldal lenne, holott ilyeneket nem kell megvenni, és nem járunk így.Ennek a fajta csalásnak pont ez a lényege, nem azt kapod, ami a hirdetésben szerepel, de visszaküldeni meg nem éri meg.
Kb 30 G30-as megvásárlásában vettem részt DHGateről, (ebből saját címre jött 8) egyetlen egynél volt gond, az egyik kerék eleresztette a nyomást, de küldtek egy másikat.
-
torrentszaki
tag
válasz
robita #19988 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet,szétkaptam az lcd ey3 kijelzőt, hátha ott van valami kontakt hiba, és nyertem. Az ázott be, de hiába takarítottam, fújtam, szárítottam, csak akkor reagált, mikor ököllel tettem helyre.
Azóta hol bekapcsol, hol nem. Rendelem az utódját kínából, [link] az itthoni árakkal nem vagyok kibékülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest