- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
wanted5
üzenetére
Xiaomi-ból én az 1S-t venném (az a középső tagja a szériának), ott az 50k költséget viszont meg is dupláztad. 2-3 Km-es távnál szerintem tök mindegy a hatótáv mert lényegében annyit bármivel elmennél aztán töltöd, de a 20km abszolút reális amúgy.
Szatyrot én nem tennék rá, próbáltam egyszer egy könnyű tasakkal de még az is zavart mert ugrált rajta, nehezebb dolgot meg nem tennék rá mert akkor baromi nehéz lesz biztonságosan irányítani. Nálam a vásárlás rolival az hátizsákos sztori, úgy okés, persze a hátizsák mérete lesz a korlátozó tényező.
Lezárni én nem szeretem, de amúgy kaphatók jó minőségű zárak így megoldható ha nagyon kell, egyéni preferencia kérdése a dolog.
Jogilag úgy állunk, hogy sehogy, törvényi szabályzás egyelőre nincs, példa büntetésekre van (sisakba beleköthetnek, meg bedrinkelve ne vezesd, bár ez szerintem alap kéne legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest