Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ha még 3 évig nem lesz új KRESZ, akkor három évig nem veszel e-rollert? (Utána is majd magánemberi minőségben másként értelmezheti a KRESZ-t az aktuális belügyminiszter.)
Szerintem jó hír, hogy önkormányzati szinten van szabályozva az e-roller, mert a települések eltérő infrastruktúrával rendelkeznek. Ha meg nem tetszik, akkor helyben lehet balhézni, jó eséllyel a kisebb ellenállás felé hajlanak.
37-es lábbal is kicsi lenne a fellépő, el kell fogadni, hogy ilyen. Biztos megvan az oka.
A rollert gyártója, a Ninebot két fő irányelvet követ: Xiaomi design, és amikor az akku a kormányrúdon (vagy kormányrúdban van), akkor szép íves a fellépő eleje.
Tárolás, kanyarodás, tömeg, stb. szempontjából előnyös a kisebb méret, meg lehet szokni. Hosszabb távon váltogatni szoktam a testhelyzetem. Van amikor teljesen oldalirányba néznek a lábaim, van amikor az egyik van elől, aztán a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest