- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
és kit érdekel hogy szervizes? Láttunk itt már más szervizes tapasztalatot is, nevettünk rajta pár napot.
Autószerelők első szabálya hogy francia autót nem szabad venni
Ettől függetlenül autószerelő ismerősöm csak francia autót keresett magának, és eddig is azok voltak neki.
Másik autószerelő ismerősöm pont a héten mondta hogy első autónak peugeot 206, mikor kérdeztük tőle, vagy c3 citroenAttól hogy szervizes még ugyanúgy csak szubjektív lesz a véleménye
Én meg mechatronikai technikus vagyok, és mozgólépcsőket tartok karban, sőt, minőségellenőr pozícióban vagyok, kicsit komolyabb eszköz mint egy roller, de nem ezt fogom felhozni érvnek, hanem a rollerekkel szerzett tapasztalatomat, amit még itt másik 4-5 ember megerősít, ketten meg mindenki ellen mennek mert ők az atyaúristenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest