Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz enginev3.0 #35227 üzenetére

Semmilyen sértettségem nincs
    Tapasztalatom van, és szerelhet ezeregy rollert, akkor sem fogja tudni az előéletét, csak amit elmond a tulaj mikor odaviszi, hogy ő pont aludt, a roller meg kettétört.

Tök boldog vagyok, hogy a rosszul megtervezett Dualtron Citym még nem tört ketté a három ágú váz és a taposó csatlakozásánál, pedig DigitXt és FID is megmondta, sőt fényképekkel bizonyította, hogy ezen részen többeknek eltört a váz, és csak hegesztéssel körülményesen lehett javítani.

Tudom, hogy a csavarok itt nem lehet lazák, mert akkor az ismételt terhelés, lötyögés rövid úton anyagfáradásos törést okoz.

Odafigyelek rá, eddig több mint 2000km-t mentem vele, és lekopogom nincs baj, de tudom hol van egy gyenge pontja.

Tudom hogy nem estem vele, és azt is, hogy ha cudarul bánnak egy géppel az jellegzetes nyomot/ nyomokat hagy, függetlenül attól, hogy mit mond a tulaj.

A szerelő szakmát fitymálod le akkor, amikor azt mondnod, hogy a gépsárkány sérüléseiből nem tudja megállapítani egy rutinos szerelő, hogy azt mi okozhatta.

Ez bármilyen szerelő szakmára vonatkozik, nem csak a rollert szerelőkére.

Továbbra is ignorálod szakértőként azt, aki évek óta napi 8 órában rollert szerel, és tudásban, tapasztalatban magadat fölé helyezed.

Valószínűleg teljesen feleslegesen írtam le ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák