Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

heavygrip senior tag A master van annyival jobb, mint amennyivel többe kerül? 

Brutál erős Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig Én Xiaomi 4-et nyuztam 1 évig, pontosabban még most is,de vele kezdtem és nem is bántam hogy nem egyből ilyen erőset vettem. Tökéletesen el lehet vele sajátítani a rollerezést. Van itt pár srác akinek most a Xiaomi 5 van. Szüleik nem vettek nekik nagyot, helyesen döntöttek. Mondom nekik ezzel tanuljatok meg rollerezni, nem kell itt bánkódni hogy nem egy pl. G2 vél toljátok egyből. Vagány meg minden,de ha nincs veszély érzet nagy perecelés lehet a vége. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három lett, maradhat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig
 Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig