Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

Na kipróbáltam

Nagyon szép, nekem egy laza csavar sem volt rajta, kormány csapágyon kicsit majd lazítani kell, álló helyzetben nem zavaró hogy feszes, de menetközben nagyobb biztonságérzetet ad ha könnyebb tekerni

Kicsit rövid a trepni, a 4 pro gen2hoz képest fura hogy ilyen közel állok a kormányhoz, nekem idegen hátra feltenni a lábat a láb támaszra, valahogy jobban érzem magam ha egymás mellett vannak

Abszolút könnyű vele normálisan közlekedni, nem ugrik ki alólad, sőt az első 25km/H még majdnem lassú is mire eléri, utána jobban gyorsul, de szépen adagolható a gáz szóval nagyon könnyű biciklisek vagy gyalogosok között is közlekedni vele, akik továbbra sem tudnak közlekedni mert mennek össze vissza, és ők szidják a rollereseket, nyilván mivel ez új dolog így ezt kell szidni

40 fölött már tompább a gyorsulás, de 45 és az 50km/H is megvolt a kijelző szerint, 80kg-mom alatt sík terepen, majd lemérem telefonnal is hogy mennyit megy

A kijelző számomra nem vészesen sötét, én láttam rajta a sebességet, amúgy meg sokat nem nézegetem menetközben

Rugózása gyárilag is elég jól be van állítva az én súlyomhoz, bár offroadra nem használnám, de nincs is ilyen célom vele, és süllyedős homokban simán el lehet taknyolni ezzel is

Eddig abszolút megérte a +23ezerft ráfizetést
    Hatótávot majd idővel lemérem, hogy mennyi a valós

Új hozzászólás Aktív témák