Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Na kipróbáltam
Nagyon szép, nekem egy laza csavar sem volt rajta, kormány csapágyon kicsit majd lazítani kell, álló helyzetben nem zavaró hogy feszes, de menetközben nagyobb biztonságérzetet ad ha könnyebb tekerni
Kicsit rövid a trepni, a 4 pro gen2hoz képest fura hogy ilyen közel állok a kormányhoz, nekem idegen hátra feltenni a lábat a láb támaszra, valahogy jobban érzem magam ha egymás mellett vannak
Abszolút könnyű vele normálisan közlekedni, nem ugrik ki alólad, sőt az első 25km/H még majdnem lassú is mire eléri, utána jobban gyorsul, de szépen adagolható a gáz szóval nagyon könnyű biciklisek vagy gyalogosok között is közlekedni vele, akik továbbra sem tudnak közlekedni mert mennek össze vissza, és ők szidják a rollereseket, nyilván mivel ez új dolog így ezt kell szidni
40 fölött már tompább a gyorsulás, de 45 és az 50km/H is megvolt a kijelző szerint, 80kg-mom alatt sík terepen, majd lemérem telefonnal is hogy mennyit megy
A kijelző számomra nem vészesen sötét, én láttam rajta a sebességet, amúgy meg sokat nem nézegetem menetközben
Rugózása gyárilag is elég jól be van állítva az én súlyomhoz, bár offroadra nem használnám, de nincs is ilyen célom vele, és süllyedős homokban simán el lehet taknyolni ezzel is
Eddig abszolút megérte a +23ezerft ráfizetést
Hatótávot majd idővel lemérem, hogy mennyi a valós
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest